RAKIM - The Seventh Seal

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Eladio wutanghiddenmember
spre 5000 de posturi, e ok

Re: RAKIM - The Seventh Seal

Post by Eladio wutanghiddenmember »

Stefan P wrote:las-o frate-n s***** ca Rakim la 3 cuvinte baga " you know what i mean " - asta depaseste pana si fanteziile lu' VD cu privire la cum cumpara rapperii paine.
citisem eu pe undeva ca versurile i le scrie bunica-sa...
Hanga
serios, sunt ok

Post by Hanga »

Stefan P wrote:las-o frate-n s***** ca Rakim la 3 cuvinte baga " you know what i mean " - asta depaseste pana si fanteziile lu' VD cu privire la cum cumpara rapperii paine.
esti cam fustrat, oamenii sunt din ghetto, cum sloboz ai vrea sa vorbeasca? ca tine? tu esti foarte alb...
http://www.steaua-rangers.com/index.php - Hochei Club Steaua
www.hochei.ro/forum/ - Forum de hochei
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Hai coae ca Rakim nu mai sta in ghetto de ani de zile... sa nu ne mintim asa tare. Si nu vorbesc neaparat de limbajul sarac cat despre "suferintele" lor verbale asa... e ca dezacordul manelistilor. Las-o-n plm ca esti artist, te vad copiii pe tv.
Charger

Post by Charger »

know what i mean - a phrase used to make sure the other person in a conversation is listen and can comprehend

"fo shizzle ma nizzle" is a bastardization of "fo' sheezy mah neezy" which is a bastardization of "for sure mah nigga" which is a bastdardization of "I concur with you whole heartedly my African american brother"
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

Stefan P wrote:Hai coae ca Rakim nu mai sta in ghetto de ani de zile... sa nu ne mintim asa tare. Si nu vorbesc neaparat de limbajul sarac cat despre "suferintele" lor verbale asa... e ca dezacordul manelistilor. Las-o-n plm ca esti artist, te vad copiii pe tv.
sa zica asta cineva care are pretentia ca e macar un pic rapper e dezamagitor...tu compari limba romana cu engleza vere?in america nimeni nu vorbeste "corect" fratioare...
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Charger

Post by Charger »

ma doare in pula de cum vorbeste rakim, de povestea pulii a lu creanga ati auzit? lasa ca e bine asa, lirica lui e tare (PUNCT) :butch2:
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

megga wrote:
Stefan P wrote:Hai coae ca Rakim nu mai sta in ghetto de ani de zile... sa nu ne mintim asa tare. Si nu vorbesc neaparat de limbajul sarac cat despre "suferintele" lor verbale asa... e ca dezacordul manelistilor. Las-o-n plm ca esti artist, te vad copiii pe tv.
sa zica asta cineva care are pretentia ca e macar un pic rapper e dezamagitor...tu compari limba romana cu engleza vere?in america nimeni nu vorbeste "corect" fratioare...
Pff ... ma doare in pla ca e rapper, negru si american... aici e vorba de cum vorbeste un om in plm... si e enervant - de prost gust. Cocalareala nasoala... Imagineaza-ti ca ma intalnesc cu tine in fata la Goblin si zic: " Salut coaie ! Ce plm faci coaie, ai venit sa bei o bere, coaie ? Da am auzit si eu coaie in plm ce a patit Malone... coaieee... viata e grea in plm coaie nu oricine rezista...." bla bla

Daca-mi zice unu acum ca e topic cu un album... DA, vad si eu , abtine-te! :))

Inlocuieste coaie cu gen si o sa fie exact asa cum vb marea parte din adolescentii din ziua de azi, iar doar 0,2 la suta din ei au liric, iar melodiile lor sunt de cacat... Daca fac...
Charger

Post by Charger »

saracu stefan P, se chinuie omul sa va explice si degeaba
eladio, ce legatura are povestea pulii si limbajul adolescentilor cu vocabularul lui rakim?
omul se referea la faptul ca rakim are un vocabular limitat plus expresiile gen ''know what i'm sayin?'' folosite la fiecare 30 de secunde
si e foarte ciudat deoarece e un textier foarte bun
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

da tu despre ce pula mea vorbesti mah?eu iti spun ca e o aberatie sa te legi de limbajul americanilor...normal ca la romani suna aiurea ca avem o limba diferita care ne permite sa ne exprimam...americanii au 3 expresii pt 465 de actiunii si 2 injuraturi...si daca si rakim e limitat?!?!n-are nici o legaruta cu faptul ca e rapper sau negru...e american so fuckinforgetaboutit...
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)

poate creanga zicea cuvantul pula la orice propozitie, treaba lui a facut istorie, rakim la fel. punct
Gontel
serios, sunt ok

Post by Gontel »

mheama...faceti teoria chibritului aici pentru "you know what i'm sayin?"...
"Alcohol may be man's worst enemy, but the bible says love your enemy."

imi aduc aminte de gara de nord si vexx :P
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

continuati discutiile despre limbajul american pe un topic separat.
99.9%
Post Reply