Cicatrice si Scooby'Z piese

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Cicatrice.BawRec
un domn / doamna

Re: Cicatrice si Scooby'Z piese

Post by Cicatrice.BawRec »

Frate eu nu ma cert,dar intra astia si incep sa-si bata joc...dai o parere buna rea si mai completezi cu ceva daca vrei,dar nu te iei de mine ca n-ai tu ce face!...sa fim seriosi fratilor ;) An Nou Fericit!
Adverss
HotDeBrichete

Post by Adverss »

Pai ce parere te asteptai sa primesti pe astea ? ceva de genu ? "waaaw foarte tare, esti cel mai tare rapper"

dute frate umflati ochii. versurile ti le face altu, instrumentale de pa net, inregistrarea facuta la web. plm. sa ai macar un an nou fericit ca muzica nu o sa o ai "fericita"
Cicatrice.BawRec
un domn / doamna

Pai ba ti se pare ca nui pe web desteptule asta sa o lasam de o parte....nam cerut pareri de genu : "waw tare plm" am cerut o parere ,si nu ala mia facut versurile eu iam cerut acordu ca sa le cant!!Ce plm e asa de greu?Cu muzica pfff.....unpic de respect ca macar incerc desteptule :) An nou fericit
Exile
scuip tot, liniste

Post by Exile »

Nu meriti.
Cicatrice.BawRec
un domn / doamna

Bine :) "Vorbele sunt aruncate in vant.Aparentele insala,pe cuvant.Ma vezi mic si incerc sa va fac pe plac.De alungu drumului parcurs de mine multi in batjocora se complac.Sunt ca si oricare din aceasta tara de cacat.Nimeni nu e perfect,si multi n-au realizat.Daca nu simti n-ai trait,asta-i dilema.Astept in continuare sa va observ epiderma" Gata fratilor! An nou fericit!Si sa zambiti in continuare
Exile
scuip tot, liniste

Post by Exile »

Tu esti doar prost.
Adverss
HotDeBrichete

Post by Adverss »

=)))))) ba nu mai pot
NskY
#

Post by NskY »

haideti in 2010 sa nu ne mai jignim, daca se poate, desigur. baieti voi ar trebui sa acceptati parerile oricum ar fi ele.. :)
cataconic
adevarat sa mor de nu

Post by cataconic »

aici se promoveaza piese rap, nu karaoke.vrei o parere neaparat?ok, esti jalnic.nu intelege gresit, nu sunt hater, dar mi se pare penibil sa inregistrezi versurile unuia pe negativul altuia fara ca unu din ei sa-ti dea acordu[pentru ca nu ne-ai prezentat acordul respectiv, deci pentru mine nu exista(nu ca nu m-as pisa pe acordul tau; e rap, nu dance)] si sa le dai si urat de tot, batandu-ti joc practic de munca altora si intitulandu-le cu nume folosite deja de altii gen "n-o sa ma schimbe".nu inteleg, iti bati joc de tine, de noi sau de cei de la care ai furat cate ceva?
Cicatrice.BawRec
un domn / doamna

Tu intelegi ce spui?Eu dau titlul care vreau in piesele mele si nu conteaza daca e folosit numele sau nu e.In primu rand cine a zis ca asta e dance?Confunzi genurile muzicale frate.Doar piesa "Hai Spune" am cerut acordu lu omu ala.Daca nu ma crezi ma doare'n pl!Si Cataconic,multi au inregistrat pe negativele altora si au mai imprumutat cate un vers.Nu-mi sari mi-e in cap cu baliverne de astea ca sti prea bine cum e treaba cu hip hopu din zilele noastre.Ce daca is jalnic?(sau cum spui tu) Is ogramada mai jalnici ca mine stai linistit.
Adverss
HotDeBrichete

Post by Adverss »

Dar tu esti cel mai jalnic. Si nu te mai ataca atat. Ai venit aici, ai cerut parere, ai primit parere, acum poti pleca cu inima impacata. pup:*
Cicatrice.BawRec
un domn / doamna

Ok :P.Pace baieti
Exile
scuip tot, liniste

Post by Exile »

Cicatrice.BawRec wrote:Tu intelegi ce spui?Eu dau titlul care vreau in piesele mele si nu conteaza daca e folosit numele sau nu e.In primu rand cine a zis ca asta e dance?Confunzi genurile muzicale frate.Doar piesa "Hai Spune" am cerut acordu lu omu ala.Daca nu ma crezi ma doare'n pl!Si Cataconic,multi au inregistrat pe negativele altora si au mai imprumutat cate un vers.Nu-mi sari mi-e in cap cu baliverne de astea ca sti prea bine cum e treaba cu hip hopu din zilele noastre.Ce daca is jalnic?(sau cum spui tu) Is ogramada mai jalnici ca mine stai linistit.
Eu chiar...nu inteleg. Esti 'pentru real' ?
Cicatrice.BawRec
un domn / doamna

Da
NskY
#

Post by NskY »

Cicatrice.BawRec wrote: Is ogramada mai jalnici ca mine stai linistit.
scopul tau care e? sa nu fi tu chiar cel mai jalnic? sau sa fii bun?
Post Reply