Cazzy - manifeste politice (incepator)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Cazzy
tanar

Re: Cazzy - manifeste politice (incepator)

Post by Cazzy »

cataconic. nu ascult mafia io in general ascult parazitii , nimeni altu , cumicu, spike, guess who, bitza ,vescan , s.d.s.t , cedry2k , aforic , butch , kst , raku , veritasaga , ....... imi place hip hopul cu putine fiţe .... classic ...aaaaa si am uitat sa zic k imi mai place treaba de o face keri (genu asta de beaturi imi plac mie ) :butch2:

graal. ms pt sfat o sa tin cont si o sa incerc :wink: tnx
1 August apare mixtapeul Manifeste Politice
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

hip hop clasic cu putine fitze...

cum e ala? da exemple...
Image
cataconic
adevarat sa mor de nu

Post by cataconic »

cred ca se refera la faptul ca hip hop-ul clasic e cu putine fite:)vezi ca majoritatea mc-iilor si trupelor pe care le-ai enumerat nu au treaba cu hip hop-ul clasic care se scrie cu un singur "S" in limba romana pe care ai folosit-o in tot restul frazei.

te-am intrebat daca asculti mafia pentru ca mi se pare ca esti unul dintre cei care au aparut dupa mafia cu acelasi stil coios.stai linistit, la altii de mai de cacat(vezi ultimul clip shobby).

pace
Cazzy
tanar

Post by Cazzy »

dino io cand am zis hip hop clasic cu puţine fite... mam referit la acei mc care nu cata precum puya fite ala america sau bug cu fite de batausi si dastea... mie imi place hip hopu cat mai simplu fara sa iti modifici vocea sa pui efect dala de il folosesc cam toti comerciali acum gen puya , alex , lil wayne si alti.... hip hopu cu beaturi simple si placute nu dirty south cu fel si fel de bubuituri si percutii ....imi place sa ascult versuri reale nu imaginare:)...dak sunt incepator ca mc nu inseamna k am descoperit hip hopul odata cu prima piesa... ascult hip hop de la 8 ani :) si de la 11 ani ascult numai hip hop ....
de fiecare cu gusturile lui;)
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

Cazzy wrote:ascult hip hop de la 8 ani :) si de la 11 ani ascult numai hip hop ....
si acum ai 12 sau cum?

te'am intrebat si eu ce anume asculti... nu ce nu asculti.
Image
Cazzy
tanar

Post by Cazzy »

am 18 ani ... am mai spus odata ce ascult .... da hai k iti mai spun odata io in general ascult parazitii , nimeni altu , cumicu, spike, guess who, bitza ,vescan , s.d.s.t , cedry2k , aforic , butch , kst , raku , veritasaga
helldogg
dimineata verific forumu

Post by helldogg »

Sfat prietenesc: renunta la K & alte cacaturi imprumutate de pe mess si invata sa departi cuvintele. lumea te priveste umpic altfel, zic eu.
zis quote sucks, just stick your dick here and you will be convinced -> O
cataconic
adevarat sa mor de nu

Post by cataconic »

un sfat si mai prietenesc: pune mana pe carte.
Graal
adevarat sa mor de nu

Post by Graal »

helldogg wrote:Sfat prietenesc: renunta la K & alte cacaturi imprumutate de pe mess si invata sa departi cuvintele. lumea te priveste umpic altfel, zic eu.
La "desparti", inteleg ca e typo (greseala de tastare), dar la "un pic" e ceva de genul - rade ciob de oala sparta.

Problema nu este la cei care folosesc abrevieri universal cunoscute pentru a salva timp in a-si expune ideile, ci la acei oameni care nu cunosc bazele limbii romanesti, a caror mesaje sunt complet de neinteles.

Noroc!
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
NskY
#

Post by NskY »

helldogg cred ca a crezut ca se aplica regula cu :mereu inainte de P vine M si nu N". dar de fapt e "un pic"

oricum, reveniti la piesa despre basescu facuta de cazzy. :)

:arrow:
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

ba...sa-mi bag pula-n hostu ala de download...descarc la ea de o juma'de ora si e la 21% :evil: ...revin cu pareri
Inocent
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Inocent »

EU nu reusesc nicicum...
Alex Marius
"Incet nu puteti sa mergeti?"

Post by Alex Marius »

Graal wrote:
helldogg wrote:Sfat prietenesc: renunta la K & alte cacaturi imprumutate de pe mess si invata sa departi cuvintele. lumea te priveste umpic altfel, zic eu.
La "desparti", inteleg ca e typo (greseala de tastare), dar la "un pic" e ceva de genul - rade ciob de oala sparta.

Problema nu este la cei care folosesc abrevieri universal cunoscute pentru a salva timp in a-si expune ideile, ci la acei oameni care nu cunosc bazele limbii romanesti, a caror mesaje sunt complet de neinteles.

Noroc!
ba ce te umfli in pene cand corectezi un om. pustiul care nu asculta rep cu fitze ar trebui sa stie de la tine ca mesajele de neinteles care sunt ale oamenlor ca el sunt sau e problema voastra
dubbing is a must
Cazzy
tanar

Post by Cazzy »

e prima mea piesa...... nu inteleg dc criticati asa.....si nu inteleg dece cautati nod in papura
daca ma cridicati pe seama piesei mai ziceam da ati vorbit aici numai de gramatica si toti draci....
din astea care mati criticat as vrea sa vad si eu daca voi va pricepeti mai bine si daca ma criticat vreun mc de aici sunt curios cum a iesit prima lui piesa fata de a mea...
FAD
adevarat sa mor de nu

Post by FAD »

Cazzy wrote:e prima mea piesa...... nu inteleg dc criticati asa.....si nu inteleg dece cautati nod in papura
daca ma cridicati pe seama piesei mai ziceam da ati vorbit aici numai de gramatica si toti draci....
din astea care mati criticat as vrea sa vad si eu daca voi va pricepeti mai bine si daca ma criticat vreun mc de aici sunt curios cum a iesit prima lui piesa fata de a mea...
Aproape că vroiam să downloadez piesa, dar m-am răzgândit datorită "avarierii" limbii cu pricina şi a felului în care percepi o frază şi nişte întrebări uzuale. Ai enumerat puţin mai sus nişte trupe de "hip hop clasic", clasic probabil pentru tine fiind MAFIA, pe care ai omis-o. Cu riscul de a lua ban o săptămână hai să fiu totuşi laconic şi să închei prin a-ţi spune: "Multă muie, agramatule!"

Ps: Hai dinamo!
Mai bine taci, dand senzatia ca esti inapt, decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala.
cs.skillsv.ro
www.skillsv.ro
Post Reply