Pack Negative II (8 instrumentale)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Post Reply
Inocent
spre 5000 de posturi, e ok

Pack Negative II (8 instrumentale)

Post by Inocent »

Pack Negative II (8 instrumentale) Descarca !
Inocent

Re: Pack Negative II (8 instrumentale)

Post by Inocent »

Is faine mah,nu va siliti sa le downloadati.
sniker
dimineata verific forumu

Post by sniker »

fiecare e pe felioasa cu cate un producator din USA , n au nevoie
NskY
#

Post by NskY »

fratilor chiar nu va inteleg la faza asta.

1. negativele astea nu sunt deosebite (nu stiu de ceine sunt facute) sunt chiar mediocre (nu zic asta pt ca ma cred eu foarte tare e doar parerea mea)

2. "fiecare e pe felioasa cu cate un producator din USA , n au nevoie" nu neaparat, dar cred ca multi prefera sa aiba niste negative doar ale lor, nu sa le ia de pe net.

3. care e scopul? vreti sa ajutati mc noi? mai bine gasiti cativa si le dati lor in particular doar daca le place, ca sa le aiba macar numai ei.

bafta.
Obsesiv

Post by Obsesiv »

Theodore Hansson wrote:mai bine gasiti cativa si le dati lor in particular doar daca le place, ca sa le aiba macar numai ei
asta mi se pare si mie mai ok
lipsa
Inocent

Post by Inocent »

Multi nu isi permit sa aiba negativele lor,de aia fac lucrul acesta.
NskY
#

Post by NskY »

pai inseamna ca aia multi downloadeaza si sunt multumiti. nu?

deci daca oricum sunt multi care nu isi permit negative, care e treaba cu cei ce isi permit negative? de ce ai fost sniker ironic?
sniker
dimineata verific forumu

Post by sniker »

Pentru ca am vazut ca s au downloadat si nu a spus nimeni nimic, un mersi aruncat acolo cu flit. Sau hai sa o luam altfel, sa zicem ca nu a luat nimeni de aici de pe hades , putea sa zica cineva ca e o idee buna sau ca n are rost sau ceva si de acolo comentariul ironic, poate se simtea cineva. In fine, daca ma intrebai in ziua aia iti argumentam mai bine. Si da poate nu sunt cele mai bune negative (nimeni nu a sustinut asta) , dar ma intreb eu ce rost are, pentru cei care sunt la inceput sa cumpere un negativ al lor , la un nivel superior pe care mai mult sa l strice ca nu pot da cum trebuie. Ma gandesc ca cei care nu si permit negativele lor nu pot intra nici in studio, atunci ramane ca ei sa exerseze acasa pe microfoane ieftine de la casti, pana vor ajunge la nivelul de a avea negativul propriu si a intra in studio pentru o calitate evidenta semnificativ marita.
NskY
#

Post by NskY »

macar sa ia negative de la 9th wonder, premier, pete rock, astia, care suna marfa.

sau poate ca au luat mai multi si nu li s`a parut a fi ceva de care aveau nevoie si de asta nu au zis mersi. oricum, nu poti obliga lumea sa comenteze despre, fiecare posteaza doar daca vrea. prin "ironii" nu faci altceva decat sa ceri o parere fortat, de la unii care nu au vrut sa o scrie din diverse motive.
Inocent

Post by Inocent »

Nu oblig lumea sa comenteze,dar daca tot au downloadat,puteau sa zica ca nu-s ok,nu se supara nimeni.
greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Post by greuceanu »

sniker wrote:Pentru ca am vazut ca s au downloadat si nu a spus nimeni nimic, un mersi aruncat acolo cu flit. Sau hai sa o luam altfel, sa zicem ca nu a luat nimeni de aici de pe hades , putea sa zica cineva ca e o idee buna sau ca n are rost sau ceva si de acolo comentariul ironic, poate se simtea cineva. In fine, daca ma intrebai in ziua aia iti argumentam mai bine. Si da poate nu sunt cele mai bune negative (nimeni nu a sustinut asta) , dar ma intreb eu ce rost are, pentru cei care sunt la inceput sa cumpere un negativ al lor , la un nivel superior pe care mai mult sa l strice ca nu pot da cum trebuie. Ma gandesc ca cei care nu si permit negativele lor nu pot intra nici in studio, atunci ramane ca ei sa exerseze acasa pe microfoane ieftine de la casti, pana vor ajunge la nivelul de a avea negativul propriu si a intra in studio pentru o calitate evidenta semnificativ marita.
Tu esti ala care ziceai ca in ziua de azi toti canta, nu? Daca ai o problema cu treaba asta, de ce o incurajezi?
Image
sniker
dimineata verific forumu

Post by sniker »

da, eu am zis ca in ziua de azi toti canta (inclusiv eu, din an in paste nu conteaza am tangente) nu mai ca era spus in alt context. N am nimic impotriva ca lumea sa faca rep sau sa incerce, am ceva impotriva celora care critica in general artisti cu care au crescut sau pe care i au ascultat indelung fara vreo baza, ci doar din hatereala. Acum fiecare se asculta intre ei, isi dau commenturi pe myspace, myband, add pe messenger, limbi in cur in privat si unde mai pot ca sa si ridice unul altuia gradul si cand vine vorba de cineva mult mai experimentat ca ei, cu ani si ani in spate de facut rep, cu albume, videoclipuri samd au grija sa i denigreze sau sa nu le recunoasca calitatile mai mult decat vizibile de emcee.

Inca o data, nu am o problema cu asta si as ajuta pe oricine mi ar cere o, atat cat imi sta in putere sa o fac.
Inocent

Post by Inocent »

Hai,lasati-o asa,ca ne pierdem.
Post Reply