RAPPY&MOZART - PRODUCERI
Re: RAPPY&MOZART - PRODUCERI
tare rappy 

Pe albumul urmator asteptam un featuring cu Kurupt. 

"Alcohol may be man's worst enemy, but the bible says love your enemy."
-
- adevarat sa mor de nu
si eu:))
-
- adevarat sa mor de nu
- Location: 1 mai cu turda, ask for the kingpin [via colentina]
mai bine pe albumu lu Kurupt un beat de la rappy, pe care sa dea cioara cateva mii de dolari.Gontel wrote:Pe albumul urmator asteptam un featuring cu Kurupt.
Oniga: Sisu de ce tot arata Loser in clip?
Andi: pt forumisti
Andi: pt forumisti
-
- adevarat sa mor de nu
- Alex Marius
- "Incet nu puteti sa mergeti?"
pe bune sunteti. degeaba va perie si ma injura pe mine baietii astia. asa e cand faci rep, trebuie sa fii un star adevarat si sa suporti criticarappy_oradea wrote:multumesc celui care a postat linkurile corecte,pt alex marius: da,dupa cum vezi,suntem foaaarte penibili:)
dubbing is a must
-
- adevarat sa mor de nu
pai eu inteleg ca "pe bune suntem",dar noi acceptam pareri de la oricine,nu ai scris alte chestii in plus care privesc viata personala deci totul e ok,dar nu te mai baga in seama ca incepi sa devii ratat si e pacat de postul meu , ca munca depusa de noi nu e degeaba si noi stim asta,pt ca din asta traim,tu esti in lumea ta,revino`ti sau nu mai scrie,sper ca postul meu sa nu te oftice,am fost cat se poate de scurt si la obiect:). bafta mosule (aaa,dupa ce niste oameni destul de ok din industria asta sunt bucurosi sa lucreze cu noi,si din romania si din usa,iti dai seama ca parerea ta nu mai conteaza,asta doar pt ca nu poa ` sa te placa toti,nu de altceva... )
- Alex Marius
nu traiesti din asta, nu cred. nu tu. . vorbesti aiurea in tramvai. nici intr-o lume de repari pizdosi ca tine n-o sa fiu ratat ma. e pacat de postul lui auzi... mi-e sila de voi
le: un om serios din industrie nu te baga in seama decat la inceput. sa vezi.
le: un om serios din industrie nu te baga in seama decat la inceput. sa vezi.
dubbing is a must
-
- adevarat sa mor de nu
nu stiu cati ani ai,cat te-au rasfatat ai tai,dar nu stii cu cine vorbesti in momentul de fata.ma confunzi,te rog nu ne mai scrie ca iti pierzi vremea,si ne-o pierdem si noi,vorbind cu tine e ca si cum am baga 2 pachete de tigari simultan,deci pierdere de timp,etc... e forum,daca ai fi in fatza mea te-as plezni sa te trezeasca cineva sa inveti sa vorbesti frumos pasarica!:) stiam ca pe forumul hades mai sunt si distrusi ca tine insa tu depasesti orice masura,nu imi sare nimeni in aparare,tu faci parte din aia care nu ne suporta,Ok am inteles dar nu te mai baga in seama ca o tarfulita ieftina
- Alex Marius
te-ai aprins, esti prost, nu demonstrezi nimic. te asigur ca nu m-ai plesni. nu numai pentru ca esti mai mic de varsta. te las daca asta vrei
dubbing is a must
-
- Niciodata un nimeni
ma rappy,lasa-l in pula mea de rahat pansat. tu esti in state,intr-un loc mult mai bun decat e el acum. tu o arzi cu cine-o arzi. faci muzica pe care o faci si pana la urma muzica pe care o poti face. el acum se zgarie cu metacarpienele pe orbite si elibereaza flatulatii pe anus de invidie. daca ar fi sa te enervezi cu toti obiditii astia,te-ai duce direct la nebuni ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
-
- adevarat sa mor de nu
ms ca mi-ai deschis ochii,totusi incerc sa nu am atitudine de genu,insa ar cam trebui,cu d-astia ca alex n-ai cum,e doar pierdere de timp,ultimul post despre el ,nu merita atentie ....alex,esti in lumea ta,bafta si continua sa o arzi la modul asta,cu cat esti mai inchis la minte cu atat vei fi mai surprins de ceea ce ai sa vezi de acum incolo!
- Alex Marius
nu nu.
traim in aceeasi lume. ia-l de mana pe mallone
traim in aceeasi lume. ia-l de mana pe mallone
dubbing is a must
felicitari ! omu' asta chiar incepe sa-si traiasca visul si nu vorbesc de "visul american"
take care !
take care !