Maiccec - Cosmarul romanesc [video]

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Post Reply
NskY
#

Maiccec - Cosmarul romanesc [video]

Post by NskY »

http://www.tare.ro/apropo/291455-maicce ... l-romanesc

Maiccec isi lanseaza astazi, in premiera pe Apropo.ro, videoclipul "Cosmarul romanesc" in care prezinta doua povesti reale cu care se confrunta multi copii si adolescenti din ziua de azi.

In videoclip este vorba despre doua povesti reale, din pacate. Chiar exista acele personaje, insa in piesa numele sunt schimbate. Est vorba despre un cersetor de la Dristor. Daca o sa va duceti la Dristor la shaorma acolo, in spatele blocului, o sa vedeti o gramada de boschetari care dorm pe sub balcoane, pe niste paturi. Printre acestia se afla o gramada de copii. Si e trist ca nu se face nimic pentru ei. Eu nu cred ca ei au vreo vina. Copii nu au niciodata nicio vina. Si toti au ajuns acolo din diferite motive, majoritatea ca parintii ii bateau. Am stat de vorba cu ei. Copilul care apare in videoclip este un actor din devenire, pe numele lui Ciprian Crangusi. Mi l-a prezentat un prieten care se ocupa de castinguri pentru reclame, filme si videoclipuri. A fost foarte usor sa lucrez cu el, exact ce ii ziceam aia facea. La fel si "Anca", fata de pe strofa a doua este o actrita care a terminat UNATC si o cheama Irina Caramizaru. Clipul s-a intins cam vreo saptamana dar nu am filmat zi de zi. A fost filmat de Mircea Matei, un student la "Facultatea de regie si film", iar scenariul a fost facut de Mirel Aretu si montajul de Nicky Georgiev, un student din Bulgaria. S-a filmat pe strazile din centrul Bucuresti, acasa la scenarist (cadrul cu Anca), in caminul studentilor de la actorie si la un cabinet medical. Echipa de filmare a fost extroadinara, lucreaza mai bine decat altii din domeniu, au idei mult mai bune. Au ascultat muzica mea si le-a placut. Avem un prieten in comun si ne-a pus in contact. Sper ca urmatorul videoclip sa iasa si mai misto decat acesta.

Mai multe detalii despre Maiccec gasiti pe http://www.apropo.ro/muzica/interviuri/ ... ra-5305394
cataconic
adevarat sa mor de nu

Re: Maiccec - Cosmarul romanesc [video]

Post by cataconic »

clipul e bine lucrat
versurile sunt tragice, dar realistice
flow-ul e ok, nimic altceva de adaugat
negativul bun si el

piesa e frumoasa.

pace
NskY
#

Post by NskY »

si youtube

h. kissvelvet
dimineata verific forumu

Post by h. kissvelvet »

bun maiccec! si foarte bun la ``storytelling``... avea el o piesa `povestea continua` foarte tare si aia!

clipu` e frumos si el!
tux
since '91

Post by tux »

se mai ocupa de proiectul cu phossilah?
NskY
#

Post by NskY »

nu.
Graal
adevarat sa mor de nu

Post by Graal »

E faina treaba, mi-a placut, INSA... ce bine ar fi fost daca era piesa trasa intr-un studio bun... nu se auzea asa de bidimensional si slabutz.

Good luck next time man!

Noroc!

Mr. G R A A L
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
Post Reply