01. Born Again
02. The Fighter (featuring Mhz)
03. P.Y.T. (3 Habits) (featuring Jay Notes)
04. O.D. (Overdose) (featuring Royce da 5'9")
05. Stop
06. Hate
07. Pick-Up Stix (featuring Sean Price)
08. Cremation
09. Take It Easy (Hey Dom) (featuring Dom)
P.Y.T e smecherea rau de tot. e bun stilul asta nou al lui copy, nu-mi displace. inseamna ca "The Life & Times of Peter Nelson "(in caz ca mai exista proiectul asta de album) nu o sa fie chiar asa de plictisitor cum ma asteptam
Nu e nevoie sa te cunoasca , sa-ti zica sa taci dreacu.
Cum plm sa spui sa se lase sean price ca e vai de mama lui ? Nu am prea mult sa-ti spun , decat "taci dreacu"
e varza, isi spune numele pe piese de 1000 de ori probabil din lipsa de idei, e gangster e smecher si l-am vazut si fluierat de pe scena la un concert. in fine...o sa tac acum...
l-am vazut de vreo 3 ori...in deschidere la jedi de 2 ori si in deschidere la immortal unde a si fost fluierat ca era beat sau drogat, nu se intelegea nimic si toti il asteptau pe immortal si el tot o lungea. si ultima data la jedi venise cu o gramada de dubiosi pe scena care nu cantau dar umblau cu teancuri de bani si sticle de vodka si lanturi parca eram la mtv. pe mine nu ma impresioneaza chestiile astea. are si piese bune nu zic dar per total nu e pe filmul meu. la new york l-am vazut de fiecare data.