Scopul acestei competitii este sa adune artisti hip hop underground pe o compilatie care sa cuprinda o gama variata de teme si sa ii promoveze pe acestia cat mai mult posibil .
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Si unde e acea compilatie care il va face cunoscut?
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
..plm..intr-adevar..mult prea multe compilatii..n-am nimic cu ele..dar..trebuie sa aiba o tema ceva,o cauza..sa se lege de ceva...sa reprezinte ceva...
nu vad pentru ce s-ar aduna 20 de mc sau trupe sa puna cate o piesa la gramada si sa le dea drumu pe net asa...de dragu' de a ..face ceva...mai ales daca nu prezinta un interes (ca sa nu zic interes major) pentru public...si aici ma refer la faptul ca vor fi doar newcomers implicati.
daca esti mc si vrei sa te promovezi...trebuie sa ai si ce promova...faci mai multe piese..un album..doua..trei..si te afunzi in munca ta acolo...fara sa te bazezi ca ma cunosc cu mcu' cutare care e mai bun sau mai cunoscut ca mine..si in felul asta ma ridic si eu...(n-am nimic nici impotriva cu feat-urile astea...dar trebuie sa ai un film comun cu omul respectiv..si sa fii la acelasi nivel cu el sau sa-l depasesti...fiind vorba de piesa ta)
cu un album muncit de tine cap coada ca mc/trupa te poti promova...ca acolo iti poti arata toate calitatile (mc,textier,producator,dj ..dupa caz)
in felul asta cel care asculta te poate aprecia dupa toate criteriile posibile...
pe cand o compilatie ...nu-ti ofera prea multe
ca idee...mc-ul trebuie sa "promoveze" cauza/tema compilatiei...nu compilatia sa promoveze mc-ul...