asta nu contest, tocmai de-asta nu ii inteleg pe cei care se decalara profund dezamagiti de ce a facut cheloo acum.Cortex wrote: si cand a declarat cheloo ca e onorat sa cante in deschidere la 50?
daca luam fiecare rapper din romania la cercetat, gasim chestii dubioase la fiecare (ba la colaborari, ba la declaratii)
Smiley feat Cheloo - Plec departe
Moderator: .etalosed
Re: Smiley feat Cheloo - Plec departe
e OK piesa
smiley imi place pt ce face el e bine . si cheloo parca e bucata luata de pe alta piesa si pusa aici nimic nou de la el..numi place.
- paulio
- spre 5000 de posturi, e ok
bah eu mai ies din casa, mai merg printr-un bar/restaurant unde se asculta radio, ma mai urc intr-o masina in care se asculta radio si prefer sa ii aud pe cheloo cu smiley decat sa aud cine stie ce cacaturi asa ca pentru mine e un argument care conteazaKaen Shine wrote:cred ca daca ai ascultat minim 5 ani muzica din proprie initiativa nu ar trebui sa te intereseze parerea altora mai mult decat curiozitate statistica.paulio wrote:scuze boss, am formulat gresit, sa ma conving de cum e, naspa sau buna
cred ca e normal sa imi pun intrebari daca mie imi place dar toata lumea spune ca e naspa
si argumentul ala cu radioul si cu inna... frate, nu pot sa cred, in era digitala in care apar la albume worldwide de nu apuci sa le downloadezi, darmite asculti, sa asculti radio in Romania mi se pare cea mai mare pierdere de vreme posibila. dar s-ar putea sa fiu eu ala dubios
blacksun, e vb de ipocrizie din partea lui cheloo, atata tot. am zis si eu, piesa e dragutza pt smiley si nivelul lui, cel mai ok pt piesa era daca ramanea singur-singurel pe ea, cheloo e din complet alt film si e ridicola alaturarea
piesa asta a fost facuta la o sesiune de laba in grup, a iesit un mare zloboz.
ce dume ai... scrii versuri?
ce de posturi ai. esti plictisit de fel?
-
- fratele meu tu esti baiat
un cacat de piesa facuta de doi cacati.un sellout autentic cum invata in vest
foamea.
foamea.
-
- Niciodata un nimeni
facand abstractie de smiley,pe ce criterii il faci "cacat" pe cheloo ? argumenteaza si tu daca tot jignesti gratuit pe internet.biologie_tziganu wrote:un c***t de piesa facuta de doi cacati.un sellout autentic cum invata in vest
foamea.
Viața e complexă și are multe aspecte.
-
ca nu mai reprezinta nimic din ce a reprezentat .
ca nu mai exista nimic din ce ia facut pe ei parazitii.
si pe el cheloo
a injurat manele canta manele
a injurat trupe cu care acum face colaborari.
la fel si altii ca el.dar fatza de puya si conecter care se vede cat ii duce capu
la el nu ma asteptam si de aia sunt si suparat nu doar dispretuitor.
chelu
se minte pe el insusi
dar noi stim adevarul.
ca nu mai exista nimic din ce ia facut pe ei parazitii.
si pe el cheloo
a injurat manele canta manele
a injurat trupe cu care acum face colaborari.
la fel si altii ca el.dar fatza de puya si conecter care se vede cat ii duce capu
la el nu ma asteptam si de aia sunt si suparat nu doar dispretuitor.
chelu
se minte pe el insusi
dar noi stim adevarul.

-
si eu nu jignesc gratuit .te rog frumos.gratis poate dar gratuit niciodata.
ps : "facand abstractie de smili"...tu te caci in acceasi camera in care dormi si faci abstractie de el? ...
ps : "facand abstractie de smili"...tu te caci in acceasi camera in care dormi si faci abstractie de el? ...
charles darwin nu a omorat niciun dumnezeu.doream sa iti zic asta demultWerther wrote:ce dume ai... scrii versuri?
nu vad legaturaIustin wrote:charles darwin nu a omorat niciun dumnezeu.doream sa iti zic asta demultWerther wrote:ce dume ai... scrii versuri?

- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
ce prost e biologie ala 

O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)