mă-ta
mă-sa...
Gen... Când te căca mă-ta eu eram clasa întâi, iar pe kän îl înscria mă-sa la gimnaziu. Noi ne amuzăm aici, mai mancam o alună şi tu îţi irosesti testosteronul făcând pe deşteptul pe aici. Întrebarea este: ţie îţi place ce cânţi şi cum o faci? Îţi vine să îţi fredonezi piesele? Eşti conştient că eşti penibil sau putem să ne distrăm în continuare pe seama ta?
piesa e la fel de proasta... Renuntasem intr-o perioada sa ma mai iau in gura cu toti putoii. Imi pare rau sa observ ca intre blogul tau si cel al lu elodia utenclanulsopranohiddeninthewoodsafacutcioacapipiintrerucarsibransenzationalsms nu este decat o diferenta de design.
n-ai frate cum sa-l convingi sa se lase de asta. are 16 ani sau cat o avea si e mega teribilist. pe mine unul ma ia cu dureri de cap cand mai arunc o privire pe la promovare / download si vad ca in 2 saptamani apar cateva zeci de topicuri despre niste oameni care as fi preferat sa nu se fi gandit vreodata sa se apuce de "cantat" hip-hop. pe mine nu ma deranjeaza ideea in sine ca sunt foarte multi care canta,ci ma deranjeaza ca doar 5 % sunt talentati si numai inca 5 % din restul plevei de 95 % are simtul ridicolului dezvoltat si se lasa la timp de treaba asta.
oricat ne-am caca pe noi ca tehnologia a adus niste beneficii,trebuie sa recunoastem ca datorita internetului,hip-hopul,cat si celelalte genuri de muzica,"are going down the drain" din toate punctele de vedere.
cand n-ai,inveti sa apreciezi. cand ai prea mult,dai cu ratu' precum porcu' si devii capra exact ca o toapa proasta obisnuita cu binele. Ma intreb si eu asa timid cat va mai dura explozia asta de mc-ii de duzina ...
pai de-aia nu prea dau pe la promovare/download. da' din cand in cand e fun sa iei peste picior copiii care "au suferit mii de nopti" la cinspe ani si dau sfaturi cu vocea tremuranda, chinuindu-se sa stea pe beat si insirand cuvinte goale ce din coada au sa sune. Alo baetii... prima data puneti mana si cititi ce va recomanda programa scolara, sa nu se supere profa sa va dea 4... dup-aia ne miram de unde apar palme de maior calm
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
DiNO wrote:piesa e la fel de proasta... Renuntasem intr-o perioada sa ma mai iau in gura cu toti putoii. Imi pare rau sa observ ca intre blogul tau si cel al lu elodia utenclanulsopranohiddeninthewoodsafacutcioacapipiintrerucarsibransenzationalsms nu este decat o diferenta de design.
iar intre tine si strabunicamea la fel, nu e nici o diferenta decat cea de aspect, ea e mai frumoasa .... aa si gandirea, e mai desteapta aia batrana. sa imi bag pl daca te mint, da esti prost de pute locu dupa tine
bai copil tu chiar nu intelegi ca sa pui cuvinte care rimeaza unu dupa altu nu inseamna hiphop? asa ti-ai dat, tu sau alalalt, autodrop cu "catastrofa de proportii strofa asta"... gura ignorantului adevar graieste mai studiaza inainte sa pui versuri pe beat. esti inca unul din cei 64.338 de mc din romania care zic multe fara sa spuna absolut nimic. n-ai flow, n-ai nimic de zis, ai cinspe ani, traiesti in turda, cu ma-ta si cu tac'tu, scuipi in fata clasei si a profelor care se uita jenate, la caminu cultural probabil. iti sufla in cur marele promotor al undergroundului black sheep - care si el e mc, evident... deocamdata ar trebui sa ne fii recunoscator mie si lui dino si altora care probabil nu scriu p-aici ca ne-am pierdut cate 3 minute din viata ascultand cum povestesti tu sacadat pe beat aceleasi chestii cu aceelasi expresii cliseistice de 2 lei pe care le folosesc toti wannabe emc'ii minori (si la propriu si la figurat) ca sa se dea rotunzi si inteligenti. Invata sa inghiti cand iti zice cineva ca esti de cacat ca emcee, fiindca o sa se tot intample. Si abtine-te de la injuraturi si jigniri, ca deocamdata am ani de ascultat hiphop cati ai tu de viata. Pacat de beat, ca e fainutz.
continua ideea "strofa asta e data cu suflet deaia n`o inteleg robotii". Tu si dino sunteti doi cacati cu ochii. Nu m`ar mira deloc daca mi`ati arat o poza cu voi doi si ati fi lipiti unu de`o`lalta. =)) ba esti chiar amuzant sa imi bag pula. Pun pariu ca ai o carte cu bancuri proaste in fata, evident ca si tu esti unul dintre ele. Da ce mai conteaza, oricum nu poti face nimic mai bun decat mine, decat sa gemi acolo pe myspace la un microfon de casti care ti l`a cumparat ma`ta din banii de paine, pentru asta esti un cacat. Oricum va las sa va distrati in continuare voi grupu vesel, dino, tu si alti cacati. Sa fiti fericiti in largu vostru
mai zi ca-mi place. stai linistit ca iti bump-ez eu threadu aici pana vine cineva cu o parere pozitiva despre ce faci
si io te iubesc
si copilas, eu ies din casa ca sa fac bani. tu iesi din casa cand te lasa ma-ta, si la 7 seara te striga ca incep desenele. ai voie pe net dupa 10 seara?
poate ar trebui sa-i aratam mamicutzei tale cate mii de nopti ai suferit in loc sa dormi cuminte de la 10 pana la 7 sa te poti concentra la mate si romana.
I love this thread
Adverss wrote:sa gemi acolo pe myspace la un microfon de casti care ti l`a cumparat ma`ta din banii de paine, pentru asta esti un c***t. Oricum va las sa va distrati in continuare voi grupu vesel, dino, tu si alti cacati. Sa fiti fericiti in largu vostru
PS: mai iesiti din casa
ba, tu esti prost? sau de unde dracu faci afirmatiile astea? sa iti traiasca tie familia, esti nebun la cap? tu la 15 ani ne vorbesti noua de bani de la parinti?
pai da ba da e rapper, a trait, stie, cunoaste suferinta. mii de nopti. acuma astept cu nerabdare piesa despre experientele sexuale cu femeile din viata lui. cu linkuri cu tot
ia zi-ne, adverss, cum e viata de rapper, e grea? te enerveaza sistemul care nu-ti da cat meriti? da' maica-ta? ca in fond sunt una si aceeasi chestie