Adykt
-
- Niciodata un nimeni
Re: Adykt
nu-ti face probleme tinere adverss,kenshin si dino de fapt sunt doar invidiosi ca nu pot sa fie ca tine. tu esti stapanul,tu esti jupanul,lasa-i pe astia 2 in legea lor. ce faci tu e splendid si chiar tot forumul ar trebui sa vada si sa critice pozitiv in loc sa arunce cu noroi in ce faci tu. dino e mc ? canta ? kenshin e cumva mc ? canta ? ia intreaba-i ... si daca nu sunt mc,atunci n-au niciun drept sa critice nimic. sa faca ei ceva mai bun,ce pula lor ...
Viața e complexă și are multe aspecte.
- Kaen Shine
- Shiftee
bai da nu mai bine te intorci tu in pizda ma-tii? ca oricum de-abia ai iesit de-acolo 

See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
- Kaen Shine
- Shiftee
a, ok. deci faci cum ti-am sugerat. good boy!
See this rap thing is all about the the bragadoccio
-
- Niciodata un nimeni
adverss,tu ai habar macar de faptul ca dino spre exemplu iti poate inchide topicul si tu nu o sa-ti mai poti posta muzica splendida pe forumul hades records,decat de craciun,cand il vei induiosa pe dino si-ti va deschide topicul pana la revelion,sa-ti pui piesele de dragoste eterna pe forum ? acum serios,cine e stapanul,cine e jupanul ? vezi ca daca se satura astia de tine,iti pun jucarioarele-n brate si te trimit acasa sa mananci cornuletul cu lapte pe care-l primesti la scoala de la guvern.
Viața e complexă și are multe aspecte.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
ba, dar ce va plictisiti si voi sa-mi bag pula. 

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
-
- fratele meu tu esti baiat
Grele dume.
Vreau sa vand un instrumental, da' nu gasesc.
Toti MC'ii sa apelezi la mine. Nu stiu eu de astea.
http://www.myspace.com/vitrigorevers
Toti MC'ii sa apelezi la mine. Nu stiu eu de astea.
http://www.myspace.com/vitrigorevers
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
zise malone, infruptandu-se copios din magiunul lui dinoMallone wrote:adverss,tu ai habar macar de faptul ca dino spre exemplu iti poate inchide topicul si tu nu o sa-ti mai poti posta muzica splendida pe forumul hades records,decat de craciun,cand il vei induiosa pe dino si-ti va deschide topicul pana la revelion,sa-ti pui piesele de dragoste eterna pe forum ? acum serios,cine e stapanul,cine e jupanul ? vezi ca daca se satura astia de tine,iti pun jucarioarele-n brate si te trimit acasa sa mananci cornuletul cu lapte pe care-l primesti la scoala de la guvern.
penibilitatea ta este direct proportionala cu toate rateurile din sectiunea promovare/download... la un loc
Adverss wrote:strofa 1loyal2thek wrote:tu care esti ? strofa 1, strofa 2 sau refren ?
aberezi mult pe strofa aia si nu prea are sens. ce-i drept rimeaza, dar nu are sens, cat despre faza cu injuriile pe forum, e enjoyable pentru mine dar poate deveni si mai penibil pentru tine mai ales cand aduci argumente....penibile + ca tot tu ai inceput. opreste-te ca-i spre binele tau.
bafta.
I ROBOT