Adykt
-
- Niciodata un nimeni
Re: Adykt
Adverss wrote:@mallone esti muist ? dute in morti tai la alta masa si canta. M`am saturat de atata offtopic. Esti penibil
si noi ne-am saturat de tine,zdreanta postdecembrista ce esti ...
si ne-am saturat si de andi iustin,acest travestit al forumului hades records,care il trec transpiratiile pe breton de i se sterge sclipiciul cand se gandeste cand a fost dezvirginat prima oara in anus la primul gang bang din parcul operei la care cu timiditate a participat. Pentru mai multe detalii,consultati aceasta poza :

Viața e complexă și are multe aspecte.
- Kaen Shine
- Shiftee

See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
dino in calitate de moderator, m`a rugat sa va zic sa discutati despre adykt.
si ca sa nu se piarda noul single:
si ca sa nu se piarda noul single:
Adverss wrote:
Voce / Text: Adykt, Adverss
Instrumental: Sekon
Mastering: Sekon
Mix: Dj FaiboX
Scratching: Dj FaiboX
Artwork: Darius Beldean
kaen deschide repede gura ca am o besina tzeapana pe tzeavaKaen Shine wrote:stii ca e cazul sa te lasi cand oamenii vorbesc pe threadul tau despre orice numai piesa ta nu
oricum, nu poa' sa se planga ca n-a primit feedback. acum sa lasam threadul sa se ingroape in imensul cos de gunoi care sunt paginile 2, 3, 4 and so on de la promovare & download
@marian mersi ..
Last edited by Adverss on Tue Feb 02, 2010 3:06 pm, edited 1 time in total.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
cu ce te-a suparat iustin, mallone? 

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
Mallone wrote:si ne-am saturat si de andi iustin,acest travestit al forumului hades records,care il trec transpiratiile pe breton de i se sterge sclipiciul cand se gandeste cand a fost dezvirginat prima oara in anus la primul gang bang din parcul operei la care cu timiditate a participat. Pentru mai multe detalii,consultati aceasta poza
si ce ai rezolvat ba sobolane cu poza asta?

daca imi era rusine de cum arat, crezi ca-mi mai puneam poza asta pe hi5 si imi mai lasam public profilul sa intre toti cocalarii sa ma spioneze cum o faci tu in fiecare zi? =))
daca ai impresia ca punand o poza cu mine pe care o mazgalesti in paint o sa ma bagi la colt, te cam inseli

nu faci altceva decat sa ti-o tragi la muie singur
:*
-
- Niciodata un nimeni
cu nimic special. doar jigneste fara sa cunoasca omul. si pe deasupra arata si o arde ca un homosexual iesit dupa 30 de ani de la poarta alba.Suzy wrote:cu ce te-a suparat iustin, mallone?
nimic n-am rezolvat,cum nici tu nu rezolvi nimic cu comentariile astea caustice si malitioase si cu flame-urile astea la adresa mea,pe care le propagi pe te miri ce topic,care nu ma afecteaza nici cat negru sub unghie. mai bine las-o moarta,pentru ca o sa iti raspund urat la orice mi-ai spune tu vreodata.andiustin wrote:si ce ai rezolvat ba sobolane cu poza asta?)))))))))))))))))
daca imi era rusine de cum arat, crezi ca-mi mai puneam poza asta pe hi5 si imi mai lasam public profilul sa intre toti cocalarii sa ma spioneze cum o faci tu in fiecare zi? =))
daca ai impresia ca punand o poza cu mine pe care o mazgalesti in paint o sa ma bagi la colt, te cam inseli
nu faci altceva decat sa ti-o tragi la m*** singur
:*
Viața e complexă și are multe aspecte.
wtf y ya yo?
mallone, kaen, nu puteti critica in alta parte? sau sunteti ca baba floarea care vinde seminte, cu barfe si toate c******** ? nu vi se mai scoala p*** daca nu mai comentati aiurea? ok, gata, v`ati spus parerea, AFARA.
mallone, kaen, nu puteti critica in alta parte? sau sunteti ca baba floarea care vinde seminte, cu barfe si toate c******** ? nu vi se mai scoala p*** daca nu mai comentati aiurea? ok, gata, v`ati spus parerea, AFARA.
acelasi lucru il pot spun si eu cacatuleMallone wrote:cu nimic special. doar jigneste fara sa cunoasca omul. si pe deasupra arata si o arde ca un homosexual iesit dupa 30 de ani de la poarta alba.Suzy wrote:cu ce te-a suparat iustin, mallone?

da, cam asa pare. tu ai inceput si ai atins gloria cu:
Adverss wrote:oricum nu poti face nimic mai bun decat mine, decat sa gemi acolo pe myspace la un microfon de casti care ti l`a cumparat ma`ta din banii de paine, pentru asta esti un c***t. Oricum va las sa va distrati in continuare voi grupu vesel, dino, tu si alti cacati. Sa fiti fericiti in largu vostru
PS: mai iesiti din casa
- Bazooka Joe
- trendy guy
mallone e out
dino si kaen avert
un alt admin edit: si adverss e out o saptamana
dino si kaen avert
un alt admin edit: si adverss e out o saptamana
muie copos
- Kaen Shine
- Shiftee
si dino care cu ultima suflare resusciteaza threadul ca sa ofere tinerelor generatii de rapperi sansa de a gusta din ambrozia hip hop fabricata in turda, cel mai gangsta oras din Romania... ce om, dom'ne, ce Om cu O mare
See this rap thing is all about the the bragadoccio