Adykt

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

epho
gisulapu

Re: Adykt

Post by epho »

doua fete sunt la spital pe caz de operatie sa scoata gloantzale din ei. is minori. raman cu boala copilului pt toata viata neconstienti copil minori.
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Adverss wrote:@mallone esti muist ? dute in morti tai la alta masa si canta. M`am saturat de atata offtopic. Esti penibil

si noi ne-am saturat de tine,zdreanta postdecembrista ce esti ...

si ne-am saturat si de andi iustin,acest travestit al forumului hades records,care il trec transpiratiile pe breton de i se sterge sclipiciul cand se gandeste cand a fost dezvirginat prima oara in anus la primul gang bang din parcul operei la care cu timiditate a participat. Pentru mai multe detalii,consultati aceasta poza :

Image
Viața e complexă și are multe aspecte.
Adverss
HotDeBrichete

Post by Adverss »

haha ce amuzant, hai sa radem. mallone, esti un besinos ca pensionarii, mori :*
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

:lol: stii ca e cazul sa te lasi cand oamenii vorbesc pe threadul tau despre orice numai piesa ta nu :lol: oricum, nu poa' sa se planga ca n-a primit feedback. acum sa lasam threadul sa se ingroape in imensul cos de gunoi care sunt paginile 2, 3, 4 and so on de la promovare & download
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
NskY
#

Post by NskY »

dino in calitate de moderator, m`a rugat sa va zic sa discutati despre adykt.

si ca sa nu se piarda noul single:
Adverss wrote:

Voce / Text: Adykt, Adverss
Instrumental: Sekon
Mastering: Sekon
Mix: Dj FaiboX
Scratching: Dj FaiboX
Artwork: Darius Beldean
Adverss
HotDeBrichete

Post by Adverss »

Kaen Shine wrote::lol: stii ca e cazul sa te lasi cand oamenii vorbesc pe threadul tau despre orice numai piesa ta nu :lol: oricum, nu poa' sa se planga ca n-a primit feedback. acum sa lasam threadul sa se ingroape in imensul cos de gunoi care sunt paginile 2, 3, 4 and so on de la promovare & download
kaen deschide repede gura ca am o besina tzeapana pe tzeava

@marian mersi ..
Last edited by Adverss on Tue Feb 02, 2010 3:06 pm, edited 1 time in total.
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

cu ce te-a suparat iustin, mallone? :(
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

Mallone wrote:si ne-am saturat si de andi iustin,acest travestit al forumului hades records,care il trec transpiratiile pe breton de i se sterge sclipiciul cand se gandeste cand a fost dezvirginat prima oara in anus la primul gang bang din parcul operei la care cu timiditate a participat. Pentru mai multe detalii,consultati aceasta poza

si ce ai rezolvat ba sobolane cu poza asta? :))))))))))))))))))

daca imi era rusine de cum arat, crezi ca-mi mai puneam poza asta pe hi5 si imi mai lasam public profilul sa intre toti cocalarii sa ma spioneze cum o faci tu in fiecare zi? =))

daca ai impresia ca punand o poza cu mine pe care o mazgalesti in paint o sa ma bagi la colt, te cam inseli ;)

nu faci altceva decat sa ti-o tragi la muie singur

:*
Mallone
Niciodata un nimeni

Post by Mallone »

Suzy wrote:cu ce te-a suparat iustin, mallone? :(
cu nimic special. doar jigneste fara sa cunoasca omul. si pe deasupra arata si o arde ca un homosexual iesit dupa 30 de ani de la poarta alba.

andiustin wrote:si ce ai rezolvat ba sobolane cu poza asta? :))))))))))))))))))

daca imi era rusine de cum arat, crezi ca-mi mai puneam poza asta pe hi5 si imi mai lasam public profilul sa intre toti cocalarii sa ma spioneze cum o faci tu in fiecare zi? =))

daca ai impresia ca punand o poza cu mine pe care o mazgalesti in paint o sa ma bagi la colt, te cam inseli ;)

nu faci altceva decat sa ti-o tragi la m*** singur

:*
nimic n-am rezolvat,cum nici tu nu rezolvi nimic cu comentariile astea caustice si malitioase si cu flame-urile astea la adresa mea,pe care le propagi pe te miri ce topic,care nu ma afecteaza nici cat negru sub unghie. mai bine las-o moarta,pentru ca o sa iti raspund urat la orice mi-ai spune tu vreodata.
Viața e complexă și are multe aspecte.
mihai
fratele meu tu esti baiat

Post by mihai »

wtf y ya yo?

mallone, kaen, nu puteti critica in alta parte? sau sunteti ca baba floarea care vinde seminte, cu barfe si toate c******** ? nu vi se mai scoala p*** daca nu mai comentati aiurea? ok, gata, v`ati spus parerea, AFARA.
Image
Adverss
HotDeBrichete

Post by Adverss »

Mallone wrote:
Suzy wrote:cu ce te-a suparat iustin, mallone? :(
cu nimic special. doar jigneste fara sa cunoasca omul. si pe deasupra arata si o arde ca un homosexual iesit dupa 30 de ani de la poarta alba.
acelasi lucru il pot spun si eu cacatule ;)
loyal2thek

Post by loyal2thek »

da, cam asa pare. tu ai inceput si ai atins gloria cu:
Adverss wrote:oricum nu poti face nimic mai bun decat mine, decat sa gemi acolo pe myspace la un microfon de casti care ti l`a cumparat ma`ta din banii de paine, pentru asta esti un c***t. Oricum va las sa va distrati in continuare voi grupu vesel, dino, tu si alti cacati. Sa fiti fericiti in largu vostru

PS: mai iesiti din casa ;)
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

mallone e out
dino si kaen avert

un alt admin edit: si adverss e out o saptamana
muie copos
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

bazooka joe... Acest nicu gheara...

:)
Image
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

si dino care cu ultima suflare resusciteaza threadul ca sa ofere tinerelor generatii de rapperi sansa de a gusta din ambrozia hip hop fabricata in turda, cel mai gangsta oras din Romania... ce om, dom'ne, ce Om cu O mare
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Post Reply