Hip Hop Francez
Moderators: .etalosed, greuceanu
Re: Hip Hop Francez / NTM / IAM + tot ce se merita
În postul meu m-am referit la "tin minte ca ii vedeam mai mereu pe MCM / M6, pe cand pe NTM sau IAM mai deloc". I-ai văzut ca pe nişte Cassa Loco după videoclipuri, nu ? În cazul ăsta, uită-te la edit-ul din mesajul meu anterior.
Ce înţelegi prin "uşor digerabil" ?
Ce înţelegi prin "uşor digerabil" ?
bine, uite o reprezentare mai plastica referitor la ce vroiam eu sa subliniez:
daca te duci in vreo suburbie din marseille sau saint denis sau lyon sau whateva, cred ca daca strigi in gura mare ca-i consideri pe manau cei mai tari rapperi francezi, sunt foarte multe sanse sa-ti iei bataie
daca te duci in vreo suburbie din marseille sau saint denis sau lyon sau whateva, cred ca daca strigi in gura mare ca-i consideri pe manau cei mai tari rapperi francezi, sunt foarte multe sanse sa-ti iei bataie

- Blanquito
- eu sunt acela
Hiro daca ai intelege cat de cat hh francez ti-ai skimba parerea
O SH--. Remind me not to do it.
Deeheeci, dacă ai o opinie diferită, să mă pregătesc de smardoială ? Narrow minded people are narrow minded.
Deeheeci, dacă ai o opinie diferită, să mă pregătesc de smardoială ? Narrow minded people are narrow minded.
- Blanquito
- eu sunt acela
prietene, dar chiar nu e cea mai buna,,scuza-ma ca nu iti respect parerea,cu manau cea cu Shurik`n sunt pe unda cu tine
Mă, pentru mine, din ce am ascultat, mi se par cei mai buni. Adică, în ceea ce priveşte gusturile mele. Tehnic nu or fi. Să o luăm altcumva: îţi place echipa X de fotbal, spui că e cea mai bună (fiindcă-ţi place), dar ea e pe ultimul loc în clasament. Totuşi, pentru tine, e cea mai bună. Aşa şi aici.
Şi aici nu e vorba de "a respecta sau nu o părere", ci despre "a fi de acord". Mi se pare un termen prea mare "a nu respecta".
Oricum, lume înţelegătoare pe forum. Nu-ţi fac kamikaze-n cap că nu sunt de aceeaşi părere.
Şi aici nu e vorba de "a respecta sau nu o părere", ci despre "a fi de acord". Mi se pare un termen prea mare "a nu respecta".
Oricum, lume înţelegătoare pe forum. Nu-ţi fac kamikaze-n cap că nu sunt de aceeaşi părere.
ma nu stiu, dar poti sa incerci cum s-ar comporta un parizian care o arde pe-acolo prin ghetouri ascultand "back dans les bacs" si apari tu spunandu-i de manau
probabil ca l-ai jigni

vs.

(si nu o lua prea serios, ne mai place si noua caterinca)
probabil ca l-ai jigni

vs.

(si nu o lua prea serios, ne mai place si noua caterinca)
- Kaen Shine
- Shiftee
don la valeeeee du danaaaa ladiridaaaaa... ah ce vremuri
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Ce te-a făcut să crezi c-o iau în serios ? Ăsta-i internetul, nimic nu e luat în serios.
Deci oamenii se simt jigniţi de alte opinii. Am mai dat un exemplu, cu fotbalul. Aşa e şi acolo. Te duci în Ştefan cel Mare şi spui că altră echipă (un proastă) e cea mai bună echipă. You should take safety gear.
Ce relevanţă au pozele ? Oricine-şi poate face poze alb negru cu glugile pe cap într-un ghetou, dar nu oricine ştie rap. Şi aici nu spun că NTM sau IAM nu ar şti rap. Am dat un exemplu.
Deci oamenii se simt jigniţi de alte opinii. Am mai dat un exemplu, cu fotbalul. Aşa e şi acolo. Te duci în Ştefan cel Mare şi spui că altră echipă (un proastă) e cea mai bună echipă. You should take safety gear.
Ce relevanţă au pozele ? Oricine-şi poate face poze alb negru cu glugile pe cap într-un ghetou, dar nu oricine ştie rap. Şi aici nu spun că NTM sau IAM nu ar şti rap. Am dat un exemplu.
- Blanquito
- eu sunt acela
eu acuma 1 an jumate ..cam asa,eram pe un forum gen si faceam un topic plm IAM si bagam de genu trupe asemanatoare ,connexiuni plm de genu,wu tang,sunz of man,ntm,etc printre care am pus si manau si frate sa nu iti explic ce mi-au sarit francezii in cap numai pt asta ca am comparat IAM si manau
Ai avut noroc că nu era în RL.
Mă una e the dark and ghettoish rap şi alta-i the light rap. E ca şi cum ai compara un hoţ de rând cu un mafiot. Ideea e că eu nu compar trupele, eu doar le ascult şi-mi spun părerea.
Mă una e the dark and ghettoish rap şi alta-i the light rap. E ca şi cum ai compara un hoţ de rând cu un mafiot. Ideea e că eu nu compar trupele, eu doar le ascult şi-mi spun părerea.
eu i-am spus
nu poti in nicio circumstanta sa afirmi ca o trupa cu light rap e cea mai tare din tara respectiva. fie ca e ea din franta, germania, polonia, spania, romania sau usa. parerea mea
n-a zis nimeni ca nu e ok sa-ti placa (ca tot ai bagat-o páia cu echipa de fotbal de pe ultimul loc cu care tii tu - dar echipa aia nu-ti ia campionatul, pentru ca nu e cea mai buna!) dar repet, mi se pare dubios sa afirmi ca e cea mai tare.
concertele NTM Live 98 @ Zenith sau IAM 20 Retour aux pyramides le-ai vazut? adica concertele integrale?
tu le zici "light rap". whateverKoma wrote:eu i-am vazut asa ca pe niste cassa loco (version francais) dar totusi ceva mai seriosi - adica un rap usor digerabil si orientat spre mainstrem.
nu poti in nicio circumstanta sa afirmi ca o trupa cu light rap e cea mai tare din tara respectiva. fie ca e ea din franta, germania, polonia, spania, romania sau usa. parerea mea

n-a zis nimeni ca nu e ok sa-ti placa (ca tot ai bagat-o páia cu echipa de fotbal de pe ultimul loc cu care tii tu - dar echipa aia nu-ti ia campionatul, pentru ca nu e cea mai buna!) dar repet, mi se pare dubios sa afirmi ca e cea mai tare.
concertele NTM Live 98 @ Zenith sau IAM 20 Retour aux pyramides le-ai vazut? adica concertele integrale?
pfoa, Shurik'n. de cand n'am mai ascultat. cine e amabil sa urce albumul lui aici? 

- Blanquito
- eu sunt acela
ne limitam la iam si ntm cand mai sunt si altii peste manau: fonky familly,mc soolar,october rouge,113,saian supa,scred connexion.....