Smiley feat Cheloo - Plec departe
Moderator: .etalosed
-
- fratele meu tu esti baiat
Re: Smiley feat Cheloo - Plec departe
wordDiNO wrote:va stresati prea mult.
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
ca-l si baga cineva in seama...asta e un d-ala real cum ar veni...coaie tu esti genul care ai face o colaborare cu oricine cunoscut,nu te cunosc,dar bag mana in foc ca ai face o colaborare cu smily,cheloo,mafia...si stiu si ca ai avea si o explicatie extrem de logica pt ce ai facut...Kaen Shine wrote:pai sincer prefer situatia asta in care deceneu a zis pas, fie si din alte motive, decat sa-l vad in clip cu Simplu pe beat de marius moga
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
- Kaen Shine
- Shiftee

d-aia n-a auzit nimeni de mine

See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Dar nu e ceva rau sa faci o colaborare cu un artist din alta sfera muzicala si e rau sa critici multi ani la rand niste artisti si dupaia sa faci feat cu ei doar pentru ca ti-a zis nevasta ca ar trebui.
A zis cineva mai sus , de un feat cedry2k si inna , pe mine nu m-ar deranja atata timp cat cedry2k ramane cedry2k.

A zis cineva mai sus , de un feat cedry2k si inna , pe mine nu m-ar deranja atata timp cat cedry2k ramane cedry2k.

- Kaen Shine
- Shiftee
pai da, omul ramane la valoarea lui, da tre sa suporti secunde intregi de plictiseala (in cel mai rau caz, daca nu e chiar deranjant, cum sunt alaturarile ca nuca-n perete de cedr2k si vd cu petarde gen cabron, puya, sisu, etc, care nu leaga o fraza coerenta fara un vers gen "n-am gasit alta rima")
See this rap thing is all about the the bragadoccio
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
dar nu s-a acordat cam multa importanta acestei piese?
12 pagini in cacat......

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- iustinescu
- spre 5000 de posturi, e ok
niciodata nu-i suficienta atentia de care merita sa se bucure cheloo! :>
si pe mine m-a mirat apropierea lui cedry2k de anumiti baieti de cartier. Daca Puya s-a mai cizelat un pic si versurile sale sunt digerabile (si oricum pe un trend ascedent al calitatii), iar Maximilian nu face rap-ul de ras, in schimb cu cabron si sisu n-am explicatie de ce a colaborat. Nici macar nu-s din acelasi cartier, sa zic ca au dat si ei una ca "vecinii".Kaen Shine wrote:pai da, omul ramane la valoarea lui, da tre sa suporti secunde intregi de plictiseala (in cel mai rau caz, daca nu e chiar deranjant, cum sunt alaturarile ca nuca-n perete de cedr2k si vd cu petarde gen cabron, puya, sisu, etc, care nu leaga o fraza coerenta fara un vers gen "n-am gasit alta rima")
Si, ca sa fiu corect, nici cu CaRbon nu inteleg de ce a colaborat pe albumul asta, ori cu K-gula. Versuri slabe, reprezentatie nedemna de luat in seama.
Cedry2k a fost pe Poezie balistica MUUUULT peste featuring-uri. Nici macar Nimeni altu' nu s-a apropiat la mai putin de 10.000 de km de valoarea lu' cedry2k. Abia au rezistat eroic (insa fara glorie) colegii de ARMADA. In clipa de fata mie mi se pare cel mai bun MC din Romania, detronandu-l in preferintele mele personale pe Deliric 1.
Revenind la on-topic, Kaen Shine si eu sunt de acord ca mai bine te retragi (ca Clonatu sau Deceneu) decat s-o dai comercial (ca Rimaru sau, sper ca e doar temporary insanity, Cheloo).
Hipocrisy is the greatest luxury!
XPL - si cheloo ar putea sa rada de colaborarea lui xzibit cu t-pain asa ca las-o balta
n-am nici o piesa cu cheloo razand
nu tre sa rada neaparat.. fi inventiv.
mode edit: si fii on topic
mode edit: si fii on topic
uite aici una unde rade chelooCortex wrote:n-am nici o piesa cu cheloo razand
http://www.youtube.com/watch?v=yaURBpR5z04