Gestu - Suflet patat (instrumental 2PProductions)

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Post Reply
gestu
tanar

Gestu - Suflet patat (instrumental 2PProductions)

Post by gestu »

http://www.youtube.com/watch?v=HXBWGc4Ond4 puteti gasi aici piesa suflet patat, asteptam comentari constuctive... ;)
Simbad
dimineata verific forumu

Re: Gestu - Suflet patat (instrumental 2PProductions)

Post by Simbad »

Nu e rau, dar eu nu am inteles 50% din versuri. E prea tare negativu (in sensul de prea sonor). Caci negativul este tare (sau ma rog, aproape tare) si ca (virgula) calitate.
In principiu, apelul la simboluri istorice (voievod, palos, fapte de vitejie) e ok din punctul meu de vedere. E asa "a la Manau", si pentru hip-hop-ul de limba romana e destul de original. Ceea ce e important, caci prea multi newbie repeta exasperant temele consacratilor.

Tehnica verbala e aproape zero. Nimic care sa ma impresioneze. In afara de accent (care mie imi place, eu fiind fan Moldova - Moldova Romania nu neaparat Basarabia, dar oricum tot pe-acolo), nu e nimic memorabil la calitatile vocale ale MC-ului.
Hipocrisy is the greatest luxury!
.trip
ce n'est pas possible

Post by .trip »

Nu-mi place
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
gestu
tanar

Post by gestu »

simbad, mrs mult pentru coment ;) , o sa iau in vedere :)
Simbad
dimineata verific forumu

Post by Simbad »

Nu stiu ce-ai putea face la partea vocala. Sa incerci sa vorbesti mai clar (sau cine stie, poate tu vorbesti clar, dar nu se inregistreaza clar), mai RASPICAT; sa faci exercitii de dictie (gen vorbit mult cu pixul in gura, tinut intre masele, si altele asemenea). Si sa incerci sa cauti o chestie particulara, care sa te scoata din multime. O inflexiune a vocii, care sa te caracterizeze doar pe tine. Cum e baiatul ala (tot din Moldova) din Amprenta, a carui voce o recunosti foarte usor.

Exemplul elocvent aici e cazul celebru al lui Stoe Toxxic din Da Hood Justice. Asta canta la inceput cu o voce mai groasa, dar care nu iesea cu nimic in evidenta. Pe parcursul cautarilor de tehnica verbala cand au facut primul album, a reusit sa gaseasca o formula castigatoare: cu vocea aia putin subtiata, data din gat, pe care o stim cu totii azi. Si uite cat de clasic a ajuns!
Simbad
dimineata verific forumu

Post by Simbad »

Metisa e MC-ul acela din Amprenta despre care spuneam mai sus. Uitasem cum il cheama
gestu
tanar

Post by gestu »

Simbad
mrs mult de sfat, si un big up pentru critica constructiva, n u doar place-nu place ;) pace
Post Reply