Cypress Hill - Rise up (album nou, 2010)

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

Post Reply
Koma
Sinistro™

Re: Cypress Hill - Rise up (album nou, 2010)

Post by Koma »

Blacksun wrote:Si koma tu doar asta ai inteles din clipul asta ? Sau doar ai vrut sa-ti susti tovarasul ?
Mie imi place piesa , nu e cea mai tare piesa , dar e foarte ockey.
lasand la o parte aberatiile alea pe care numai tu puteai sa le debitezi si chiar ma bucur ca ai reusit intr-un final sa defulezi, ca parca rasuflai pe la supapa, sunt curios cam ce cacat ai inteles tu din clipul ala? (ca vorbim de cypress aici) eu m-am exprimat mai plastic, tu n-ai facut decat sa o iei in serios. si ca sa o dam in basini ieftine gen d'alea din ciclul "cand ascultam eu cypress tu nu stiai ce inseamna rep", afla ca-s mega mare fan cypress, dar asta nu ma impiedica sa zic ca piesa asta pentru mine e slaba si clipul de asemenea. matt alonzo are un stil foarte liniar in materie de videoclipuri. ia de aici, poate vezi niste asemanari

asta oricum mi se pare mai bun, pentru ca e mai dinamic.

SI REPET: TU, BLACKSUN, CE AI INTELES DIN CLIP? sunt chiar curios sa-ti simt perceptia artistica asupra acestei pelicule de larg interes.

dar daca tu n-ai ochi sa vezi, zi pas si nu mai comenta dampulea.

just for emphasis, am dat asa un mic search pe alte forumuri de-afara sa vad pareri, in caz ca poate eram - eu si astora care nu ne place piesa - nebuni sau ceva de genu. da' m-am linistit repede cu pareri de genu
Peeped this yesterday, wasn't feeling it.
cypress hill without muggs is not a cypress hill i wanna hear sorry..
b-real came correct, beat was weird. didnt make it thru last guys verse
meh...
etc...

(si scuze lui preacherian ca am intrat peste lock, dar abia acum am vazut. topicu s-o redeschide cand se curata injuraturile)
Image
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

cine mai injura/ataca useri/ameninta/instiga/trolleaza pe topicu asta isi ia direct ban 1 saptamana
Image
Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Blacksun »

Eu n-am zis niciodata ca clipul e foarte "pizda" , dar exprimarea ta nu a fost plastisca , a fost foarte plastica.
Si nici macar n-am zis ca piesa rupe mui , am zis ca e doar una foarte ockey ... plm.
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

nu rupe mui, dar e foarte ockey....

ok. sa depasim momentul si sa isi mai dea si altii cu parerea. inca sper mai multe de la album. ultimele albume solo b-real si sen dog (mai ales sen dog) cu exceptia a 2-3 piese, mi-au intrat pe o ureche si au iesit pe cealalta.
sper sa nu se intample cu cypress / muggs ce a patit si guru cand a ramas fara preemo, asta in cazul in care mai e lume care crede ca producatorul unei trupe nu e important.
Image
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

nu e vb de nea alonzo ala, cine-o fi persoana lui, e vorba de faptul ca e un clip rap clasic, asa ai putea sa te legi de:

sau

in care story-ul ori e inexistent ori nu prea conteaza...dar astea au definit genu' asta de clip gritty, cu oameni in geci umflate care fac urat spre camera. Intr-o era in care pulifrici gen asher roth, la vesta de ivy league si cantand despre frat parties, ajung pe prima pagina pe situri de rap, pe langa kanye west si alti autotuni eu zic ca un clip ca asta e mai mult decat binevenit.

nici pe mine nu m-au incantat deloc separat baietii, si as fi fost mega reticent la beaturi din astea dar nu cred ca o sa se indeparteze prea tare de miezu cypress.. cel putin la ce productii a scos muggs in ultima vreme, in ceea ce-l priveste sunt linistit ca o sa o arda la fel de corect. si mai suspectez o chestie, ca fiind vorba de un album cypress totusi producatorii invitati s-au mulat un pic pe stilu' dealului :twisted:
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
Daniel-San
Splashinator

Post by Daniel-San »

daca asa arata un "clip rap clasic"..
tu esti varianta masculina, mai proasta, a lui sunrah.. cel putin eu asa te percep
Image
Image
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

ia, ilumineaza-ne, aristotele, daca bring da pain si throw ya gunz nu-s clasice, cam care ar fi?
Daniel-San
Splashinator

Post by Daniel-San »

Kaen Shine wrote:nu e vb de nea alonzo ala, cine-o fi persoana lui, e vorba de faptul ca e un clip rap clasic
eu ma refeream la faptul ca ai numit videoclipul in cauza "clasic".. nu vb despre method si onyx
Image
Image
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

ok, pana esti in stare sa vii cu un exemplu de ce inseamna clip rap clasic in acceptiunea ta as aprecia daca ti-ai pastra apelativele gen prost s.a.m.d. pentru rudele apropiate
Koma
Sinistro™

Post by Koma »

lasa-ma ma kenshine cu clipuri clasice cu baietii in spate care dau din cap, eu ziceam stirct de asta, la ce asteptari aveam din trailer, aka asta

aka:

in 2010, the musical infrastructure of the free world collapsed, etc, bla bla, the catastrphic event led to a worldwide manhunt for true hip hop music, etc.

si sunt ei intr-un depozit de fier vechi doin almost nothing.
Image
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

aaaa :lol: ok.. sincer eu m-am asteptat fix la ce arata in trailer si nimic mai mult, pt ca ingeneral cam asa e, cele mai smechere chestii sunt in trailer. si cum am zis mai devreme cred ca tot pe threadul asta, deja chestia cu trailerele pentru orice, de la videoclipuri la pasta de dinti e prea peste tot.
Daniel-San
Splashinator

Post by Daniel-San »

Kaen Shine wrote:ok, pana esti in stare sa vii cu un exemplu de ce inseamna clip rap clasic in acceptiunea ta as aprecia daca ti-ai pastra apelativele gen prost s.a.m.d. pentru rudele apropiate

am spus "varianta masculina, mai proasta, a lui sunrah" .. deci varianta este mai proasta. hai ca le ai si cu romana "niggas"

uite in acceptiunea mea un clip BUN

Image
Image
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

proasta inseamna proasta, tinere, si repet, pastreaza-ti aprecierele astea pentru ma-ta, tac'tu si altii care le tolereaza. reciteste-ti fraza si nu-mi veni cu aberatii pseudogramaticale cand esti prins in offside.
Kaen Shine
Shiftee

Post by Kaen Shine »

ok, asa postam si eu WYSIWYG-ul lui xzibit, n-are nicio legatura, clipul asta e de imagine si atat, si-si face treaba mega bine. si da, in opinia mea (si nu numai) un clip in care niste baieti stau intr-un scrapyard cu cagule, bandane, caini (si un sarpe! :lol:) si gesticuleaza agresiv spre camera e un clip rap clasic. Unde clasic = golden era shit.
Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Blacksun »

Blacksun wrote:Eu n-am zis niciodata ca clipul e foarte "p****" , dar exprimarea ta nu a fost plastisca , a fost foarte plastica.
Si nici macar n-am zis ca piesa rupe mui , am zis ca e doar una foarte ockey ... plm.
Nu-mi place deloc de mine cum am scris , eram putin cam .. in momentul postarii :)
Bine nici acum nu mi-am revenit , dar totusi sunt pe drumul cel bun :lol:
Post Reply