lasand la o parte aberatiile alea pe care numai tu puteai sa le debitezi si chiar ma bucur ca ai reusit intr-un final sa defulezi, ca parca rasuflai pe la supapa, sunt curios cam ce cacat ai inteles tu din clipul ala? (ca vorbim de cypress aici) eu m-am exprimat mai plastic, tu n-ai facut decat sa o iei in serios. si ca sa o dam in basini ieftine gen d'alea din ciclul "cand ascultam eu cypress tu nu stiai ce inseamna rep", afla ca-s mega mare fan cypress, dar asta nu ma impiedica sa zic ca piesa asta pentru mine e slaba si clipul de asemenea. matt alonzo are un stil foarte liniar in materie de videoclipuri. ia de aici, poate vezi niste asemanariBlacksun wrote:Si koma tu doar asta ai inteles din clipul asta ? Sau doar ai vrut sa-ti susti tovarasul ?
Mie imi place piesa , nu e cea mai tare piesa , dar e foarte ockey.
asta oricum mi se pare mai bun, pentru ca e mai dinamic.
SI REPET: TU, BLACKSUN, CE AI INTELES DIN CLIP? sunt chiar curios sa-ti simt perceptia artistica asupra acestei pelicule de larg interes.
dar daca tu n-ai ochi sa vezi, zi pas si nu mai comenta dampulea.
just for emphasis, am dat asa un mic search pe alte forumuri de-afara sa vad pareri, in caz ca poate eram - eu si astora care nu ne place piesa - nebuni sau ceva de genu. da' m-am linistit repede cu pareri de genu
Peeped this yesterday, wasn't feeling it.
cypress hill without muggs is not a cypress hill i wanna hear sorry..
b-real came correct, beat was weird. didnt make it thru last guys verse
etc...meh...
(si scuze lui preacherian ca am intrat peste lock, dar abia acum am vazut. topicu s-o redeschide cand se curata injuraturile)