Am decis impreuna cu 6ase:6ase sa facem un concurs. Pentru toti ce ce sunt interesati, puteti sa trimiteti un demo la e-mail-ul [email protected] , iar castigatorul va colabora cu 6ase:6ase. Si nu se opreste aici, se pune la bataie si un loc pentru negativ. Trimiteti negativele la aceisi adresa de mail de mai sus, iar negativul castigator va fi folosit pentru piesa finala. E posibil ca aceasta piesa sa intre pe urmatorul album 6ase:6ase numit “Zarurile au fost aruncate”. Bafta si asteptam demo-urile si negativele pana pe data de 15 martie 2010
Intrebare: Ce se intampla daca toti cei care participa la concurs sunt niste "amarati" de reppari? Castiga vreunul? - zic si eu doar, ca ar trebui sa fie si un disclaimer pe acolo.
Toate cele bune.
Mr. G R A A L
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
Se duce totul pe pula daca sunt toti niste "amarati". Nu mi s-ar parea corect ca 6ase:6ase sa cante cu unul care n-are o treaba cu rapul. Dar nu cred ca va fi cazul
Eladio wutanghiddenmember wrote:Nu mi s-ar parea corect ca 6ase:6ase sa cante cu unul care n-are o treaba cu rapul
adica exact genul de rapperi pe care-i promovezi tu.
Maxim am spus !
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Azi, 15 martie 2010 s-a incheiat concursul “Colaboreaza cu 6ase:6ase”. Multumim tuturor celor care au participat. Incepand de azi, 6ase:6ase va asculta toate piesele trimise de catre voi si intrumentalele, iar in cel mai scurt timp se vor anunta castigatorii.
Nu uitati ca joi, 18 martie, 6ase:6ase este invitat in emisiunea Hip Hop Era cu Leasa Dragos si Rappa pe http://www.radio3net.ro/