Bone Thugs-n-Harmony - Uni5: The World's Enemy (2010)

Discutii despre hip hop-ul de-afara

Moderators: .etalosed, greuceanu

megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Re: Bone Thugs-n-Harmony - Uni5: The World's Enemy (2010)

Post by megga »

Alin-San wrote:esti ca boka la faza asta. o piesa btnh face cat toata discografia nwa + run dmc + public enemy la un loc
pt mine discografia bone thugs (pe care o am in ipod btw) face cat toata discografia nwa+run dmc+public enemy...nu spun ca nu imi plac piese/albume de la astia...dar de la btnh imi place absolut tot+materiale solo.
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
bizzy_b
un domn / doamna

Post by bizzy_b »

Si cand or sa afle copii ca astea sant piese de cand unii dintre ei poate ca nici nu se nascusera .... s-ar putea sa ramana putin pe ganduri , aa ? :roll: :lol:
Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Blacksun »

Frate nu exista cea mai tare trupa ever de hip hop trebuie sa fi prost sa faci o asa remarca. Exista cea mai tare trupa ever .. PENTRU TINE.
Pentru mine nu-i bone thugs
bizzy_b
un domn / doamna

Post by bizzy_b »

Blacksun wrote:Frate nu exista cea mai tare trupa ever de hip hop trebuie sa fi prost sa faci o asa remarca. Exista cea mai tare trupa ever .. PENTRU TINE.
Pentru mine nu-i bone thugs

Prost tre sa fii sa nu stii unde sa pui virgula intr-o propozitie sau sa sa scrii "fii" cu un singur i , nicidecum sa ai trupe preferate pe genuri de muzica...

Ma rog ... am mai spus o data ca PENTRU MINE cea mai tare este Bone Thugs . Nu spune nimeni ca tre sa fie si pentru tine sau altu . Iar daca voi aveti alte gusturi nu inseamna ca detineti adevaru absolut !

Sper sa incheiem aici discutia despre gusturi , si sa mai vorbim dupa ce apare albumu . Poate ne spui si tu care e trupa aia " cea mai tare " !
Blacksun

Post by Blacksun »

Ce ma oftica atunci cand discut cu cineva despre "cine e cel mai tare" , si atunci cand cineva imi spune de recorduri si de vanzari sau alte cacaturi de genu'. Titanic a avut cel mai mare succes , e cel mai tare film ? Un artist country din america a avut cele mai mari vanzari , e cel mai tare artist ? Nu coaie.
O da Bone Thugs a avut cele mai tari featuri ever. ( bad joke )

Pentru mine nu exista cea mai tare trupa , doar trupe care imi plac si consider ca NWA , WU Tang Clan , Das Efx , Run DMC ( si mai sunt si alte trupe ) au avut un impact asupra hip hop-ului mai mare decat Bone Thugs , cel putin NWA , Wu Tang Clan si Run DMC au creat legende .. pe cand BTNH , inca n-a reusit.
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

taci in pula mea de javra jegoasa...e cea mai tare trupa ce pula mea nu intelegi,ca asa vrea pula mea...
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Blacksun

Post by Blacksun »

Mai ti-am zis eu , esti prost , si te rog frumos ignora-ma , ca am alte treburi mai importante decat sa bag cocalari infecti ca tine in seama. "Peace"
bizzy_b
un domn / doamna

Post by bizzy_b »

Referitor la colaborari , chiar tre sa te mai documentezi un pic ... nu e nici un "bad joke" , chiar au colaborat de-a lungul timpului cu foarte multe nume grele !

Chiar si aici au ceva inedit , fiind singurii care au colaborat cu cei trei "grei " , care s-au dus , Eazy , Pac si Big . Si au facut-o in stil mare !

Cauta astea trei piese , si ai sa intelegi ... Fo' the love of money , Notorious thugs si Thug luv ! Peace !
Blacksun

Post by Blacksun »

Stiu cu cine au facut feat , chiar stiu istoria BTNH , d-asta mi-am permis sa vb , ca altfel nu ma bagam.Eu am scris "bad joke" referitor la argumentul pe care le-ai adus ca BTNH ar fi cea mai tare trupa "ca a avut featuri tari" .
bizzy_b
un domn / doamna

Post by bizzy_b »

Hai frate ca prea le iei mota-mo ... Eu n-am spus ca deaia e cea mai tare , dar intr-o analiza mai detaliata , pe langa alte argumente are si asta o relevantza, nu ?

Oricum , eu renunt sa ma mai contrazic pe subiectu asta . Si asa santem de mult offtopic ... :wink:
Boka
"TaTy"

Post by Boka »

pt mine nwa e cea mai tare trupa all time...oficial,dupa nu stiu ce sondaje de opinie,a iesit wu-tang....bone thugs sunt acolo,sunt tari,da sunt altii mult mai tari ca nwa,wu tang,onyx,das efx,ruff ryders,public enemy,westside connection
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

hai sa incheiem subiectul "cea mai tare trupa never" si sa continuam despre BTH.
99.9%
bizzy_b
un domn / doamna

Post by bizzy_b »

Neah ... cea mai naspa piesa Bone thugs din ultimii ani ...

De apreciat efortu pentru upload totusi , pentru ca e cea mai recenta piesa scursa !
bizzy_b
un domn / doamna

Post by bizzy_b »

Bone thugs - Pay what you owe , o piesa foarte buna , parerea mea ...

http://limelinx.com/files/af3c9e5884317 ... edd899c55f
Post Reply