citat
Canibus-MELATONIN MAGIK(2010)
Moderators: .etalosed, greuceanu
Re: Canibus-MELATONIN MAGIK(2010)
stii ca putem continua pana maine..deci LL cool j n-are flow.aproape deloc....e un fel de 50 cent al anilor 90.inceputu..canta pt pizde bani faima.nu ca as fii impotriva.dar Canibus e printre primii 5 lirisisti din istorie.Eminem e si el undeva acolo.inca o data nu exista un top.e o aberatie un top al emceeilor,dar fiecare evem preferinte,nu incerc sa-ti combat parerea ta,eu doar imi expun gandurile referitor la subiectu Canibus si noul album..cat despre Eminem cum sa canti despre nevasta altuia..adica s-au epuizat toate subiectele.eu ca ascultator prefer lirica,in fata hainelor.sau felul in care arata un rapper/mc.
citat
bine nush daca e exact_____madder then Nick Cannon cuz Emininem be dissin his biiiiitch.
citat
- Kaen Shine
- Shiftee
o arzi suprarealist cand zici ca em "e undeva pe acolo" si absolut ridicol cand zici ca LL n-are flow. Stiu ca gusturile nu se discuta dar unele chestii sunt asa-zis de bun simt... probabil e o chestie de generatii si ai inceput sa asculti direct mc's care au explodat dupa 2000, dar g.o.a.t. alea nu sunt doar niste initale fara sens 
See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
de la 87 incoace....rakim big daddy kane kool g rap canibus chino xl random si mai sunt pharoahe monch.nush.....astia sunt...gata randu tau..ii stiu.ill bill vinnie paz..
g.o.a.t. albumu nu? ca daca nu probabil vrei sa te introduc in lista de mess.
- Kaen Shine
- Shiftee
foarte gresite toate presupunerile tale, si faza cu lista de mess n-am inteles-o. stiu ca o luam pe aratura, dar stai sa fiu sigur ca inteleg ce vrei sa spui, dupa ce ca ll n-are flow, chino xl si canibus > snoop, mef, krs, ice t, ice cube, del the funky h, guru, odb, sa continui? 
See this rap thing is all about the the bragadoccio
ti-a luat ceva timp sa gandesti...think fast.era o gluma oricum,decat daca insistai.bine nici atunci.bravo fiecare cu preferintele lui.Melatonin Magik e...booooooyah.
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
lil wayne se caca pe toti.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Nu mi se pare asa de tare versul.awareness wrote:madder then Nick Cannon cuz Emininem be dissin his biiiiitch.
Cel mai tare bar pe care l-a primit eminem ar fi : "Em ya claim ya mothers crackhead and kim is known slut so whats Haillie gonna be she grows up ?" Ja rule
Iar cel mai tare beef a lu eminem parerea mea ar fi cel cu Everlast.
^^ naspa aiurea cam nasol...weak wack worst bar ever.
Canibus nu e nou in domeniu, canta din 95 si din punct de vedere al liricii, strict al liricii, e peste LL Cool JBlacksun wrote:Nu poti compara ll cool j cu canibus , e diferenta de generatii , ll cool j e o legenda pe cand canibus e un fel de Ianis Zicu , adica un mc promitator.
Inteleg iti place muzica mai hard , dar las-o balta nu poti compara ll cool j cu canibus , ll cool j e in alta liga , liga in care canibus n-o sa ajunga vreodata.Iar Eminem s-a cam c***t pe canibus in ultimul timp.
in ce sens s-a cacat eminem pe canibus ca in afara de can-i bitch si alte cateva versuri din diferite piese n-am auzit nimic
bahoi e dumnezeul lui lil wayneSuzy wrote:lil wayne se caca pe toti.
True dat. Dupa mine, Everlast a iesit deasupra in beef-ul asta.Blacksun wrote:Iar cel mai tare beef a lu eminem parerea mea ar fi cel cu Everlast.
^ everlast e copia lui M.nu stiai nu? asculta LCN.lil wayne e o gluma,bahoi e amuzant .Canibus e zeu,da eu il stiu deeeeeeee..2-3 ani.voi faceti comparatii cel putin..stupizde.
Kaen Shine wrote:foarte gresite toate presupunerile tale, si faza cu lista de mess n-am inteles-o. stiu ca o luam pe aratura, dar stai sa fiu sigur ca inteleg ce vrei sa spui, dupa ce ca ll n-are flow, chino xl si canibus > snoop, mef, krs, ice t, ice cube, del the funky h, guru, odb, sa continui?
stiu ca s-a inteles de fapt.dar daca-as fii at ghici cine ar fii capra??scz da tre sa inlatur orice dubiu ca sa nu mai am probleme..nici macar n-am ceva cu tine.
- Eladio wutanghiddenmember
- spre 5000 de posturi, e ok
Canibus e ceea ce e. Nici un superrarper dar nici un pielea pulii
www.hiphopdinromania.org
36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html
36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html