Doddy - Bibelou (official 2010)
- helldogg
- dimineata verific forumu
Re: Doddy - Bibelou (official 2010)
topicu devine caterincos. gen tambalau lau lau 

zis quote sucks, just stick your dick here and you will be convinced -> O
- Clue ofSS
- spre 5000 de posturi, e ok
E cel mai low topic de cand sunt eu pe forum.
e chiar ok piesa.Bazooka Joe wrote:E bine ca apar si la noi oameni care canta ceea ce se canta peste ocean de ani buni deja. Nu sunt deloc un fac al genului dar nu suna de c***t. Doar ca probabil nu aici e locul de promovare a unei astfel de piese ... ci la un radio mainstream. Nu se adreseaza genului asta de public.
-
- tanar
Looolll:|...Doddy nu face hip hop sau doar hip hop, ci muzică cu influența mare de hip hop.
piesa rupe:X
.......Paceee;)
piesa rupe:X
.......Paceee;)

dac schimbi un pic beatu iese o manea numai buna de taraf.Penibila piesa
-
- tanar
Manea?:))))..dne mai are mult sa fie manea:|.. 

Fara Critica: Salut, Doddy!
Doddy: Salut.
Fara Critica: In momentul asta, inafara de faptul ca-mi raspunzi la intrebari, ce faci?
Doddy: Imi beau cafeaua, hehe.
Fara Critica: Hai s-o luam in ordine cronologica, albumul "Timpul si muzica" va mai iesi?
Doddy: Niciodata.
Fara Critica: Spune-ai ceva si de un EP "Bibelou", de el se mai aude ceva?
Doddy: Am spus cate ceva despre multe albume care urmau sa fie finalizate, dar de data asta nu mai spun nimic.. o sa vedeti
Fara Critica: Sunt curios, tie-ti suna "Doddy ft. T-Rip aka Soogar D-Bibelou"? Ce-i cu ea?
Doddy: Da, e o varianta remix a piesei "Bibelou" impreuna cu Dragos (Soogar D).
Fara Critica: In martie 2011, tu cu Legalize spuneati ca "Nu mai am bani", ce-mi poti spune despre aceasta piesa?
Doddy: E o piesa care a luat nastere cand "nu mai aveam bani" hehe.
Fara Critica: Pregateai intr-un timp si un mixtape, ai renuntat la el?
Doddy: Am renuntat deoarece aveam prea multe idei bune si mi-ar fi parut rau sa nu fac piese originale (dupa cum ziceam o sa vedeti).
Fara Critica: Cum s-a ajuns la colaborarea dintre tine si Vescan pe piesa "Pleaca"?
Doddy: Eu vorbeam foarte des cu el pe internet si ii mai mixam din piese, i-am trimis "Pleaca" i-a placut, a tras si bam bam. Voila.
Citeste restul interviului pe fara-critica.com .
Doddy: Salut.
Fara Critica: In momentul asta, inafara de faptul ca-mi raspunzi la intrebari, ce faci?
Doddy: Imi beau cafeaua, hehe.
Fara Critica: Hai s-o luam in ordine cronologica, albumul "Timpul si muzica" va mai iesi?
Doddy: Niciodata.
Fara Critica: Spune-ai ceva si de un EP "Bibelou", de el se mai aude ceva?
Doddy: Am spus cate ceva despre multe albume care urmau sa fie finalizate, dar de data asta nu mai spun nimic.. o sa vedeti

Fara Critica: Sunt curios, tie-ti suna "Doddy ft. T-Rip aka Soogar D-Bibelou"? Ce-i cu ea?
Doddy: Da, e o varianta remix a piesei "Bibelou" impreuna cu Dragos (Soogar D).
Fara Critica: In martie 2011, tu cu Legalize spuneati ca "Nu mai am bani", ce-mi poti spune despre aceasta piesa?
Doddy: E o piesa care a luat nastere cand "nu mai aveam bani" hehe.
Fara Critica: Pregateai intr-un timp si un mixtape, ai renuntat la el?
Doddy: Am renuntat deoarece aveam prea multe idei bune si mi-ar fi parut rau sa nu fac piese originale (dupa cum ziceam o sa vedeti).
Fara Critica: Cum s-a ajuns la colaborarea dintre tine si Vescan pe piesa "Pleaca"?
Doddy: Eu vorbeam foarte des cu el pe internet si ii mai mixam din piese, i-am trimis "Pleaca" i-a placut, a tras si bam bam. Voila.
Citeste restul interviului pe fara-critica.com .