Casa de Conspiratii Records
Casa de Conspiratii Records
Casa de Conspiratii Records - un label proaspat infiintat, din care face parte trupa Roca (Koleroo & Platom) si Sinistratu'
Speram sa va placa:
http://www.myspace.com/casadeconspiratiirecords
Auditie placuta!
Speram sa va placa:
http://www.myspace.com/casadeconspiratiirecords
Auditie placuta!
Re: Casa de Conspiratii Records
http://www.myspace.com/casadeconspiratiirecords 2 piese noi de la baieti
Auditie placuta!
Auditie placuta!
Ha ha, atat timp cat nu apelati la un studio bun, nu va va lua nimeni in serios.
Amateurs!
Amateurs!
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
casa de copii nu e acasa. 

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
on topic,va rog...Graal...daca nu iti urmaream interventiile pe aici,iti spuneam vreo 2...da sunt obisnuit....nu inteleg altceva...de ce amaterus?ca din punct de vedere al productiei,koleroo iti da fum 

boka
ejnebu?

- O-Stil
- fratele meu tu esti baiat
Intru-n club e prea mult fum...
Misto asta:CASA ...records,avandu-l ca membru` pe Sinistratu'
Big up!
Misto asta:CASA ...records,avandu-l ca membru` pe Sinistratu'

Big up!
"Detox-The most musically advanced hip-hop album ever."Scott Storch
Cred ca glumesti, nu?Boka wrote:on topic,va rog...Graal...daca nu iti urmaream interventiile pe aici,iti spuneam vreo 2...da sunt obisnuit....nu inteleg altceva...de ce amaterus?ca din punct de vedere al productiei,koleroo iti da fum
Nu am nimic cu tine Boka, dar doar pentru ca sunt din zona ta sau iti sunt tovarashi, nu trebuie sa ii aperi chiar asa.
Chiar nu auzi diferenta intre ce fac ei si ce e "profi" ?
Cat despre instrumentale...e evident ca gusturile noastre sunt diferite.
Probabil nici Just Blaze, Alchemist sau Rockwilder nu sunt la nivelul lui koleroo, dar mnoh...cine-s aia?!
Seriously, no beef, dar am o mentiune: Daca asculti la volum mare, iti poti distruge fidelitatea auzului. Daca nu ma crezi, cauta si citeste.
Toate cele bune,
Mr. G R A A L
pai tocmai de-aia,ca ne stim de pe-aici,altfel era beef
hai sa facem abstractie de sound(in craiova nu mai exista studio profi,cel putin asa am auzit,iar fara fonduri nimeni nu te lasa sa tragi intr-un studio profi),mie,personal,mi se pare ca rup pe partea de productie,iar ca emciing cred ca au tot ce le trebuie...am multi tovarasi care canta in Craiova,de ce crezi ca am ales sa-i promovez tocmai pe ei?pt ca au talent cu caru,iti spun eu...si unde ai vrea sa traga?la DSP,unde am facut calculu cam cat ti-ar lua la o piesa cu totu si m-a apucat ameteala?
uite...pe tine te intreb altfel,ca vad ca ai un fix cu soundu:ce parere ai avea despre ei daca ar trage undeva profi?

hai sa facem abstractie de sound(in craiova nu mai exista studio profi,cel putin asa am auzit,iar fara fonduri nimeni nu te lasa sa tragi intr-un studio profi),mie,personal,mi se pare ca rup pe partea de productie,iar ca emciing cred ca au tot ce le trebuie...am multi tovarasi care canta in Craiova,de ce crezi ca am ales sa-i promovez tocmai pe ei?pt ca au talent cu caru,iti spun eu...si unde ai vrea sa traga?la DSP,unde am facut calculu cam cat ti-ar lua la o piesa cu totu si m-a apucat ameteala?
uite...pe tine te intreb altfel,ca vad ca ai un fix cu soundu:ce parere ai avea despre ei daca ar trage undeva profi?
stii ce e culmea? se cheama "casa de conspiratii RECORDS" eu cand aud cuvantul RECORDS ma gandesc ca niste baieti, o gasca de prieteni care au un studio in care isi fac treaba, au zis sa faca si un "label" independent cu numele "...... . .. RECORDS" adica treaba e bazata pe inregistrari. gresesc?
@ Boka, ma bucur ca imi intelegi punctul de vedere.
Prin postul intial, incercam sa le dau un sfat - pentru ca au in numele lor "Records" totusi.
Daca sound-ul nu e bun, nici nu ma prea obosesc sa ascult 10-20 de secunde. O piesa tare se recunoaste repede, la fel si una slaba.
Prefer sa nu imi expun parerea despre piese, facand abstractie de "sound", desi este deja evident care ar fi aceasta.
Eu, personal, daca este sa critic ceva sau sa dau un sfat, este doar ca sa ajut, insa daca persoanele nu vor sa fie ajutate si/sau sunt sensibile la "pareri" prefer sa stau in banca mea si sa imi continui viata
.
In schimb, pot sa va spun succes si toate cele bune.
Mr. G R A A L
Prin postul intial, incercam sa le dau un sfat - pentru ca au in numele lor "Records" totusi.
Daca sound-ul nu e bun, nici nu ma prea obosesc sa ascult 10-20 de secunde. O piesa tare se recunoaste repede, la fel si una slaba.
Prefer sa nu imi expun parerea despre piese, facand abstractie de "sound", desi este deja evident care ar fi aceasta.
Eu, personal, daca este sa critic ceva sau sa dau un sfat, este doar ca sa ajut, insa daca persoanele nu vor sa fie ajutate si/sau sunt sensibile la "pareri" prefer sa stau in banca mea si sa imi continui viata

In schimb, pot sa va spun succes si toate cele bune.
Mr. G R A A L
da,Mariane
asa este
Graal,"amateurs"ala suna ca si cum ti-ai bate pula de ei,nu ca ai vrea sa le dai un sfat
acum inteleg.
pace si mult noroc!

Graal,"amateurs"ala suna ca si cum ti-ai bate pula de ei,nu ca ai vrea sa le dai un sfat

acum inteleg.
pace si mult noroc!
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
si ce sunt nebunule?profesionisti?!:))) sinistratu...auzi nume...sunt un esec prin simplu fapt ca-i promovezi tu carnatule...si pe tine te-a luat ameteala cand ai auzit de 50 lei

O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
ba ce-ti place tie sa te bagi ca supozitoru in curu unora...purtam un dialog civilizat cu Graal despre ei,si te bagi tu ca un jeg sa arunci cu cacat...sa-ti trag la muie,ba topitule!tu esti un esec prin simplu fapt ca existi...esti o rusine,posturile tale nu valoreaza nimic in ochii nimanui nici de pe aici nici in general...poti sa te sinucizi,fraere...si Sinystratu se pisa pe tine.tu habar n-ai despre ce vorbesc,da iti place sa dai din fleanca aia proasta.megga wrote:si ce sunt nebunule?profesionisti?!:))) sinistratu...auzi nume...sunt un esec prin simplu fapt ca-i promovezi tu carnatule...si pe tine te-a luat ameteala cand ai auzit de 50 lei![]()
![]()