Concert amanat.Tudyan wrote:Lansare Cumicu-Un Nenorocit@Propaganda Pub - Sibiu..20 Februarie.
http://ghetto-zone.com/
Cumicu - Un nenorocit
- ShannonTHB
- dimineata verific forumu
Re: Cumicu - Un nenorocit
www.myspace.com/shannonbeatbox
De ce? si ....pana cand?
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
- ShannonTHB
Cumicu pe http://forum.cumicu.ro/" imi cer scuze baietilor din sibiu pt faza dar nu am avut cum sa termin treaba la timp.e bine de stiut ca nu e singura mea ocupatie repu.de asta atatea intarzieri.nu c-as fi in pana de idei.chiar nu tre sa va puneti deloc problema asta.vorba aia: "been in the ghetto all our lives" si cum mie nu mai imi place sa muncesc... va faceti voi ideea.
cei apropiati imi spun ca albumu suna bolnav, nu stiu daca asta e bine sau rau.
Oricum...Promit pe cuvintele lui " Cumicu, Batranu, Creieru Prajit, Jack Hinds, Truf...si restul personalitatilor care le-am developat de-a lungul albumelor " ca iese.Si punem punct la toti pulifricii astia care umbla prin peisaj...ca deja nu se ingroasa numa gluma
Ca sa o mai lalaiesc zic asa (sper sa-mi aduc aminte bine):
26 trackuri
Printre care apar niste amici de-ai mei: Mcs: Ais, Cruxfader, Fanas ,George D, Kafu, Rimaru ... + gagica mea preferata care e de "neuitat" -> Feli ("superstar, daca vrei sa faci lasa-te!")
Djs ca si : Twist, I-gura, Undoo si Necs
Productii de la toata lumea buna: Rappy, Keri, Cruxfader, Commy, Undoo, Fanas, Bufu, Twist, Jack Hinds.
Ar trebui sa mentionez si faptul ca va iesi un album in scurt timp dupa "Nenorocit", semnat de Ghetto Tehnica.(Eu, George D si Twist)
Clipuri, siteuri, concerte, iesiri, bancuri...inca nu stiu.
So...ne auzim ... " : * ""
cei apropiati imi spun ca albumu suna bolnav, nu stiu daca asta e bine sau rau.
Oricum...Promit pe cuvintele lui " Cumicu, Batranu, Creieru Prajit, Jack Hinds, Truf...si restul personalitatilor care le-am developat de-a lungul albumelor " ca iese.Si punem punct la toti pulifricii astia care umbla prin peisaj...ca deja nu se ingroasa numa gluma
Ca sa o mai lalaiesc zic asa (sper sa-mi aduc aminte bine):
26 trackuri
Printre care apar niste amici de-ai mei: Mcs: Ais, Cruxfader, Fanas ,George D, Kafu, Rimaru ... + gagica mea preferata care e de "neuitat" -> Feli ("superstar, daca vrei sa faci lasa-te!")
Djs ca si : Twist, I-gura, Undoo si Necs
Productii de la toata lumea buna: Rappy, Keri, Cruxfader, Commy, Undoo, Fanas, Bufu, Twist, Jack Hinds.
Ar trebui sa mentionez si faptul ca va iesi un album in scurt timp dupa "Nenorocit", semnat de Ghetto Tehnica.(Eu, George D si Twist)
Clipuri, siteuri, concerte, iesiri, bancuri...inca nu stiu.
So...ne auzim ... " : * ""
ghetto tehnica nu o sa intre pe "un nenorocit".e un proiect cu george d si twist si o sa iasa un album cat de curand.G-MONEY wrote:aia cu ghetto tehnica e slaba rau, ca sa nu zic varza.
gicu, mah, nu-l stii pe gicu?XPL wrote:cine pm e George D ?
avea o piesa cu nivelu unu http://www.youtube.com/watch?v=tPaHtMthS8k
si acum va intreba altul: cine dracu sunt nivelu unu?
Hai cu nenorocitu 

N'am auzit nici de gicu nici de nivelul 1..
Nu'nteleg.. de ce o da in engleza ?
-
- TheRapist
XPL wrote:

buna asta
"Ascultatorii stiu cum trebuie facut hip-hopu' ca la teoria piz..ii toti se pricep ca bebe sexologu" - Ryu - Replica "R.I.P. Hip-hop"
"Asculta cu inima si taci in p... mea cu gura" - Ais the Chef
"Asculta cu inima si taci in p... mea cu gura" - Ais the Chef
- ShannonTHB
Mie mi se pare ca George D. da foarte bine in engleza, dar Cumicu e asha si asha.
www.myspace.com/shannonbeatbox
-
- rapperu vostru preferat
Alt server, daca se poate, ar fi genial.
...stay away from me if your life's gettin' stupid...