ODN Ozen - O alta zi din statiune... promo ep
Re: ODN Ozen - O alta zi din statiune... promo ep
N-am prins duma.
- GigiCarabina
- tanar
las ca e bine ajea...ai s-o prinzi alta data..

Dresor de pesti..(invat pestii sa inoate si sa se rostogoleasca)
- GigiCarabina
- tanar
totusi hai sa discutam si despre piesa lui odn.....as vrea sa vad si eu niste pareri...de la niste oameni care spun ca se pricep......www.myspace.com/odnmmcrew..piesa e foarte buna...
Piesa e ok. Dar voi sunteti bulangii.
exile..nu-i cunosti frate, cel putin pe odn chiar nu-l stii. e de doua ori mai mare ca tine in varsta. nu te mai lega aiurea 

- GigiCarabina
- tanar
ok....asta asteptam d la tine....parerea despre piesa...descrie cuvantul "bulangii"....ca sunt mic si nu inteleg ce vrei sa zici..
-
- The Drunken Master
ma baieti...haideti sa facem in felul urmator...daca mai sunt pareri despre piese...sunt binevenite...daca nu...hai sa lasam atacurile astea infantile...ce futca de mare?
pe voi v-a luat aiurea faptul ca au intrat tovarasii omului sa-l sustina...vi se pare ceva atat de anormal?asta fac tovarasii..pentru asta sunt...sa te sustina...ca daca nu o fac ei ...
iar daca asta vi se pare anormal...atunci inseamna ca nu aveti tovarasi ...si nu stiti ce inseamna sa traiti printre tovarashi ..de frati nu mai vorbesc..asta ca ca sa nu adaug cuvantul "fani" aiurea...
singura explicatie care mi-o gasesc pentru astia de-ati sarit in sus la faza asta e ca la voi in oras sunteti pielea pulii si nu va respecta nimeni...si aveti impresia ca toata lumea e lafel
targ-nemteni...garda jos!...n-are rost ca oricum se vorbeste aiurea pe aici( sa nu credeti ca au ceva cu ODN dar asa e obiceiul pe forumul asta...astea sunt traditiile...datinile din mosi stramosi)
pt forumisti...hai sa vb despre piesa...sau daca nu ..nu...
daca e cineva cel putin interesat de ce face omuletul odn..pe la sfarsitul lunii o sa apara si albumul...dar nu o sa-l mai postam si aici....o sa se gaseasca pe net...se stie deja in mare cam pe unde apar de oicei albumele rep.
asa ca idee are vreo 8 piese si se intituleaza " Odn Ozen cu Zen Den si Ionel Tartaneskovicen cu Talan Temelan Tanase si-ai sai frati cinci...nu sase"
chiar tre sa facem circ aiurea pe orice topic?
pe voi v-a luat aiurea faptul ca au intrat tovarasii omului sa-l sustina...vi se pare ceva atat de anormal?asta fac tovarasii..pentru asta sunt...sa te sustina...ca daca nu o fac ei ...
iar daca asta vi se pare anormal...atunci inseamna ca nu aveti tovarasi ...si nu stiti ce inseamna sa traiti printre tovarashi ..de frati nu mai vorbesc..asta ca ca sa nu adaug cuvantul "fani" aiurea...
singura explicatie care mi-o gasesc pentru astia de-ati sarit in sus la faza asta e ca la voi in oras sunteti pielea pulii si nu va respecta nimeni...si aveti impresia ca toata lumea e lafel
targ-nemteni...garda jos!...n-are rost ca oricum se vorbeste aiurea pe aici( sa nu credeti ca au ceva cu ODN dar asa e obiceiul pe forumul asta...astea sunt traditiile...datinile din mosi stramosi)
pt forumisti...hai sa vb despre piesa...sau daca nu ..nu...
daca e cineva cel putin interesat de ce face omuletul odn..pe la sfarsitul lunii o sa apara si albumul...dar nu o sa-l mai postam si aici....o sa se gaseasca pe net...se stie deja in mare cam pe unde apar de oicei albumele rep.
asa ca idee are vreo 8 piese si se intituleaza " Odn Ozen cu Zen Den si Ionel Tartaneskovicen cu Talan Temelan Tanase si-ai sai frati cinci...nu sase"
chiar tre sa facem circ aiurea pe orice topic?

peepee in ya girl's eyebrow
las-o-n plm, daca vrea pareri de la prieteni poate sa-i intrebe in alta parte. daca a cerut aici pareri, inseamna ca vrea si alte pareri in afara de cele ale prietenilor lui.
-
- fratele meu tu esti baiat
Gata, s-a rezolvat.
Vreau sa vand un instrumental, da' nu gasesc.
Toti MC'ii sa apelezi la mine. Nu stiu eu de astea.
http://www.myspace.com/vitrigorevers
Gata , i-ai batut pe toti?
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
-
A scapat unul, doi maxim.
- GigiCarabina
- tanar
=))....mdea...mam lamurit si cu bataia voastra......numa vorba e d voi...sunteti niste copii frustrati care stau toata ziua in fata calculatorului....si nu aveti nici o treaba cu muzik....pacat de cei cativa care le au si stau pe aicea...va doresc numai bine....
-
Iooooooooooooi.
Iiioooooooooooooooooooooiii.
Iiioooooooooooooooooooooiii.
-
- The Drunken Master
DESPRE PIESA! aveti pm ..reglati-va conturile acolo
sau pe mess..sau prin telefon...ajunge cat v-ati ghengstarit aici

peepee in ya girl's eyebrow
are cineva piesa s-o urce p vreun site de share?