Cumicu - Un nenorocit
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
Re: Cumicu - Un nenorocit
de ce l-am downloadat? 

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
hai coaie ca exagerezi acum
) de parca ai dat 1000 ron pe el , si asta dupa ce te-au sechestrat niste talibani si te-au torturat... pur si simplu ai dat un click si inca alte 20 de clickuri . show some respect

Sa-l respectam pe Cumicu , dar pe Sisu nu ? Ok Sa traiti !!Werther wrote:mama cate pizde frate ... daca tu nu poti sa faci rep inseamna ca tre sa pleci capu' pentru toate rebuturile , sau cum ? baa... in viata asta nu conteaza puya , sisu , eminem , 2 pac... tu esti cel mai smecher ce plm si ai voie sa vorbesti cum vrea pla ta si unde vrea... terminati cu sclavagismele astea melodramatonimenialtuidiene. respect si alte frectii si bangayuri d-am pulea pe forum...

Albumu asta va rupe multa vreme
nu sunt fan cumicu. chiar deloc. insa obiectiv vorbind, albumul asta nu rupe deloc. mult sub in dulcele stil clasic.

- bogdanovski
- spre 5000 de posturi, e ok
pai Cumicu chiar spunea ca e o atmosfera diferita pe "Un nenorocit" fata de "In dulcele stil clasic"
Lumea ma-ntreaba daca autobuzul in care am fost vazut e al meu.
aproape aproape aproapeeeee cel mai tare 

-
- agent orange
bunicel albumul, dar sub ce ma asteptam avand in vedere cat tam tam s-a facut.
Poate ca da... Asta si-a pus albumul la download - Sisu la vanzare. Sisu e de ani de zile in treaba si daca de la el nu ai pretentii , atunci de la cine ? Si nu spun ca albumul asta e megagenial dar mi se pare aiurea sa spui ...bai stai ca de ce l-am downloadat, plm ... e diferenta.Blacksun wrote:Sa-l respectam pe Cumicu , dar pe Sisu nu ? Ok Sa traiti !!Werther wrote:mama cate pizde frate ... daca tu nu poti sa faci rep inseamna ca tre sa pleci capu' pentru toate rebuturile , sau cum ? baa... in viata asta nu conteaza puya , sisu , eminem , 2 pac... tu esti cel mai smecher ce plm si ai voie sa vorbesti cum vrea pla ta si unde vrea... terminati cu sclavagismele astea melodramatonimenialtuidiene. respect si alte frectii si bangayuri d-am pulea pe forum...
- Eladio wutanghiddenmember
e greu cu astia...
www.hiphopdinromania.org
36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html

36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html
albumu asta are cateva piesa peste tot ce a scos pana acum,dar si cateva care nu m-au prea atins...asta dupa cateva ascultari atente...vreau sa le iau pe toate 3 la pachet.
- bogdanovski
cred ca singura dezamagire a mea e ca nu a lasat negativul initial al piesei "mi-e jena". era mai lowridahmotherfuckingangstashit! suna mult mai bine...
Lumea ma-ntreaba daca autobuzul in care am fost vazut e al meu.

Interviu Cumicu pentru SSS!
Cumicu ne-a luat prin surprindere pe toti cu lansarea noului album, Un nenorocit. Am decis sa-i punem cateva intrebari pentru a afla mai multe despre material dar si ceea ce urmeaza legat de acesta.
http://sunetesubsol.ro/2010/02/25/inter ... entru-sss/
www.sunetesubsol.ro | SSS is back!
Un nou album Replica (Ryu, Cumicu si DJ Twist) este in lucru? Pe cand ne putem astepta la el?
Binenteles, dar nu putem spune cand va iesi materialul. Inca nu avem nimic structurat concret.
atat!