ODN Ozen - O alta zi din statiune... promo ep
- GigiCarabina
- tanar
Re: ODN Ozen - O alta zi din statiune... promo ep
in sfarsit cineva interesat d piesa........respect homie....momentan nu este la share piesa dar poate va aparea dupa ce omuletzul odn va scoate albumul....stai p faza pe: www.myspace.com/odnmmcrew.....
Dresor de pesti..(invat pestii sa inoate si sa se rostogoleasca)
-
- fratele meu tu esti baiat
From: DexStaR
To: Vitrigo Revers
in locul tau mi-ar fi rusine sa mai postez vreodata pe forumul asta...atat iti zic...asa ca intre baieti...si ca sa vezi ca suntem baieti n-o sa spun in gura mare pe forum ce s-a intamplat azi...asta bineinteles daca iti convine si tie.
Cam asta am primit pe PM din partea lui dexstar, ca reprezentant al brigazii presupun. Nu stiu ce ati patit voi sau ce s-a intamplat insa imi vine greu a crede ca voi nu v-ati prins ca eu faceam caterinca pe masura, deoarece e aberant sa vezi cum niste conturi ameninta ca sar la scandal din alt capat al tarii. La fel cum m-a iritat treaba cu conturile laudatoare, m-a deranjat si asta. Ce aveti acolo pe myspace e dragut, suna bine intr-adevar, insa nici asta nu are de a face cu gainariile astea de forum. Repet, n-are rost sa va ascundeti dupa false acuzatii, sau PM, speculati ce vreti voi. Daca voiai sa nu mai postez pe forum puteai sa ma rogi frumos, nu stiu cu ce te-am deranjat, in fine, habar n-am cum e intra baieti. Ti-o spun asa ca intre barbati, daca stii unde sa cauti cu siguranta intrebi si ma gasesti pe-aici pe zona, tot ce-am zis si aici pot sa o spun si fata-n fata, da' cu toate astea incetati va rog cu caterinci gen: "Luam trenul pana-n Arad, va batem, va rupem, va gasim etc..." si incercati sa fiti realisti si sa realizati ce spuneti, cand spuneti.
To: Vitrigo Revers
in locul tau mi-ar fi rusine sa mai postez vreodata pe forumul asta...atat iti zic...asa ca intre baieti...si ca sa vezi ca suntem baieti n-o sa spun in gura mare pe forum ce s-a intamplat azi...asta bineinteles daca iti convine si tie.
Cam asta am primit pe PM din partea lui dexstar, ca reprezentant al brigazii presupun. Nu stiu ce ati patit voi sau ce s-a intamplat insa imi vine greu a crede ca voi nu v-ati prins ca eu faceam caterinca pe masura, deoarece e aberant sa vezi cum niste conturi ameninta ca sar la scandal din alt capat al tarii. La fel cum m-a iritat treaba cu conturile laudatoare, m-a deranjat si asta. Ce aveti acolo pe myspace e dragut, suna bine intr-adevar, insa nici asta nu are de a face cu gainariile astea de forum. Repet, n-are rost sa va ascundeti dupa false acuzatii, sau PM, speculati ce vreti voi. Daca voiai sa nu mai postez pe forum puteai sa ma rogi frumos, nu stiu cu ce te-am deranjat, in fine, habar n-am cum e intra baieti. Ti-o spun asa ca intre barbati, daca stii unde sa cauti cu siguranta intrebi si ma gasesti pe-aici pe zona, tot ce-am zis si aici pot sa o spun si fata-n fata, da' cu toate astea incetati va rog cu caterinci gen: "Luam trenul pana-n Arad, va batem, va rupem, va gasim etc..." si incercati sa fiti realisti si sa realizati ce spuneti, cand spuneti.
Vreau sa vand un instrumental, da' nu gasesc.
Toti MC'ii sa apelezi la mine. Nu stiu eu de astea.
http://www.myspace.com/vitrigorevers
Alt PM cu aceeasi tenta :
"mai baietas...da tu trimiti 3 chisati d copchii sa ma bata p mine?....macar d trimite-ai 3 gorile...da tu trimiti 3 care dak bate vantu mai tare ai da jos...cand te prind te-am ars fraierica...stiu si cum arati..."
Subscriu la ce a zis ungurul.
"mai baietas...da tu trimiti 3 chisati d copchii sa ma bata p mine?....macar d trimite-ai 3 gorile...da tu trimiti 3 care dak bate vantu mai tare ai da jos...cand te prind te-am ars fraierica...stiu si cum arati..."
Subscriu la ce a zis ungurul.
- greuceanu
- :lol:
- Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica
Ba ia gata cu vrajeala, singuru ungur de pe forum e Cristian negrugresit. atat!
-
- The Drunken Master
@ vitrigo
au venit 3 ..copii cu un bmw negru la adresa lasata de gigicarabina...un bmw cu numar de satu mare cred...n-a fost nici el prea atent la numar..si au venit tot smardoi ca domle..te ardem..si cand a venit un coleg ceva mai mare...de-a lui gigi au luat-o la fuga ca niste pizde...
altcineva nu avea cine sa vina exact in momentele astea decat oameni din astia ca voi cu gura mare care nu stiu cu cine se pun in gura.asa ca toata lumea presupune ca ai fost fie tu cu vreo 2 colegi de-ai tai...sau alti colegi de-ai tai pe care i-ai injectat sa se duca acolo...altcineva nu avea cine ...sau poate altcineva de pe forum...dar tu esti singurul care ai afirmat ca te duci...si singurul care a scris ca"gata s-a rezolvat" ...ai un alibi destul de puternic mai ales ca in ultimele 2-3 zile n-ai fost deloc prezent pe forum...cum erai de obicei
iti faci reclama buna
au venit 3 ..copii cu un bmw negru la adresa lasata de gigicarabina...un bmw cu numar de satu mare cred...n-a fost nici el prea atent la numar..si au venit tot smardoi ca domle..te ardem..si cand a venit un coleg ceva mai mare...de-a lui gigi au luat-o la fuga ca niste pizde...
altcineva nu avea cine sa vina exact in momentele astea decat oameni din astia ca voi cu gura mare care nu stiu cu cine se pun in gura.asa ca toata lumea presupune ca ai fost fie tu cu vreo 2 colegi de-ai tai...sau alti colegi de-ai tai pe care i-ai injectat sa se duca acolo...altcineva nu avea cine ...sau poate altcineva de pe forum...dar tu esti singurul care ai afirmat ca te duci...si singurul care a scris ca"gata s-a rezolvat" ...ai un alibi destul de puternic mai ales ca in ultimele 2-3 zile n-ai fost deloc prezent pe forum...cum erai de obicei

iti faci reclama buna
peepee in ya girl's eyebrow
-
Si caterinca e ca si reclama. Ma bucur ca faci prezenta pe forum, oricum sunt invizibil, dar apreciez gestul. Cat despre povestea de mai sus, nu prea cred da' fie, succes cu investigatiile acum.
asa-i facut?^
AHAHHAHAHAHA=)))BA VOI ATI TRAVERSAT TOATA TARA SA-L BATETI PE DEXSTAR?=)))))
- GigiCarabina
- tanar
da frate...prietenu a trimis 3 schilozi ca sa ma arda pe mine....da nici nu am apucat sa le spun ceva...ca veni un coleg d au meu spre mine si aia 3 au lauto la fuga...sa rupa usa nu alta...si ma intreaba colegu meu dc fug aia...si i-am spus ca sau speriat d el....fraieru asta d exile crede k dak trimite 3 baietasi d ai lui ma da gata...prietene nu stii cu cine te pui....oricum ami cer scuze k fac comenturi pe aicea...nu am vrut sa postez pe topicul lui odn....voiam sa se discute doar despre melodie si pm-ul care i lam dat lui exile a fost facut in privat...nu ami place sa ma cert cu lumea ajea pe forum d dragu d a face cat mai multe posturi....dar se pare ca el vrea sa faca o drama din asta....nu e problema...ami fac drum si pana la tine in oras exile....eu nu am sa vin cu baietasi ca sa ma ajute...vin si te bat si in casa la tine dak e vorba d ajea ceva....doresc la toata lumea numa bine...---->Exile wach out!!
-
Romeinian pliz mistar.
N-am facut asa ma, incetati va rog cu caterinca asta de prost gust, la inceput a fost ok, am intrat si eu in joc da' deja va intreceti cu gluma. V-a luat de prosti lumea probabil, cum tot probabil se intampla si deobicei si v-ati zis ca daca tot e bataia asta de joc pe forum are legatura cu ce ati patit voi zilele astea.
N-am facut asa ma, incetati va rog cu caterinca asta de prost gust, la inceput a fost ok, am intrat si eu in joc da' deja va intreceti cu gluma. V-a luat de prosti lumea probabil, cum tot probabil se intampla si deobicei si v-ati zis ca daca tot e bataia asta de joc pe forum are legatura cu ce ati patit voi zilele astea.
...sau pe Gigi...sau pe oricine...bah...voi sunteti sanatosi la cap?
cum plm sa te urci in bmw cu care sa traversezi toata tara SPECIAL sa torni pe unu
...cplm...parc-ati fi copii...
cat despre piesa,i-am lasat parerea mea omului...tare!foarte tare!

cat despre piesa,i-am lasat parerea mea omului...tare!foarte tare!
- GigiCarabina
- tanar
....melodia sparge topurile...danke pt parere Boka....uitativa la boka..om serios...lasa parerea si atata......cat despre Exile e un kkat d copchil...nu mai are rost sa vb despre asta...oricum o da in...stai ca nu am trimis..ca plm....
parasec,nimic?
reveniti la subiect. discutati despre piesa lui odn. alte remarci sunt inutile. aici e vorba de muzica, pentru toate celalalte exista master card, sau PM 

Esti penibil ma, du-te-n pula mea.GigiCarabina wrote:da frate...prietenu a trimis 3 schilozi ca sa ma arda pe mine....da nici nu am apucat sa le spun ceva...ca veni un coleg d au meu spre mine si aia 3 au lauto la fuga...sa rupa usa nu alta...si ma intreaba colegu meu dc fug aia...si i-am spus ca sau speriat d el....fraieru asta d exile crede k dak trimite 3 baietasi d ai lui ma da gata...prietene nu stii cu cine te pui....oricum ami cer scuze k fac comenturi pe aicea...nu am vrut sa postez pe topicul lui odn....voiam sa se discute doar despre melodie si pm-ul care i lam dat lui exile a fost facut in privat...nu ami place sa ma cert cu lumea ajea pe forum d dragu d a face cat mai multe posturi....dar se pare ca el vrea sa faca o drama din asta....nu e problema...ami fac drum si pana la tine in oras exile....eu nu am sa vin cu baietasi ca sa ma ajute...vin si te bat si in casa la tine dak e vorba d ajea ceva....doresc la toata lumea numa bine...---->Exile wach out!!