FINALA CONCURSULUI

Hip hop events ... here, there, everywhere ...

Moderator: dan

Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

Da, sunt perfect de acord cu Kombat...

KaTaNa au facut un show mare in runda 2, in Griffins, insa aseara nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor, lucru dovedit si prin numarul de voturi al publicului...

Funktastics si Remiza au confirmat prestatiile bune din rundele preliminare si au facut show...

Iar daca ar fi fost sa facem blaturi la numararea voturilor, sau plm, atunci baietii din Buzau (eu sunt din Buzau, pentru cine nu stie), 4La Bong ar fi trebuit sa aiba 100 de buletine, pentru ca ei m-au ajutat sa le tai, la mine acasa, inainte de concurs, dar cum au avut doar 16 voturi din public... no comment!
preacher
o viata pe forum

Post by preacher »

:) da.... am mai zis .... omu poate mai multe...doar ca e usor influentabil de cei din jur si a ales niste melodii cam slabutze.... maybe next time... :) ..hell no... next time i'll be on stage screaming AAAIGHT!! .... felicitari pentru organizare ;) ...
99.9%
dj omega
un domn / doamna

Post by dj omega »

HHK :
dj omega wrote:1. de unde 61 voturi ?? a votat tot clanu hades ?? era ciudat oricum sa nu castige singura trupa hades din concurs ...

3. a venit cu o pers care era pr lui ... era vorba de o pers nu de 100 ...

4. ok? aja se numeste prestatia unui om care da totu pe scena ???

5. dk funktastics aveau feat cu butch si u le`ai spus DOAR lor k nu se fac feat`uri dc l`ai notat pe paco mai slab dk nu jtia de chestia asta ??? poate paco nu mai dadea cu arssura dk ziceai : "paco , in seara asta tre sa dai singur " ...

6. sa mor io de imi parea rau dk castiga remiza ... au dat f bine ... pacat k nu s`au bucurat de sprijinul crew`ului hades ....

pace !
dj omega
un domn / doamna

Post by dj omega »

asta cu AAAIGHT ... a fost cam lipsa de respect pt omu care statea pe scena si incerca sa ne bucure cu muzica lui ... recunosc k si io am strigat la inceput , da apoi m`am potolit pt k nu`i aja usor sa stai pe o scena in fata a 100 de oameni si sa`i impaci pe toti ....

pace !
Vicentiu
WebMasteraie gen

Post by Vicentiu »

sa-ti amintesc ca in timpul prestatiei lui calibru tu si dj skid ati luat un microfon si vroiati sa strigati "aaaaight!" si v-am cerut sa lasati microfonu jos ??? :evil:

si ce nu stii tu omega, este ca din cei 3 din juriu, eu i-am dat cea mai mare nota lui Paco...
Last edited by Vicentiu on Mon Apr 04, 2005 11:40 am, edited 2 times in total.
Peter Pan
moderator astea

Post by Peter Pan »

bah Omega.....de ce esti tu asea hater?ahh?te cam plictisesti este??parerea mea e ca Paco ar fii obtinut makar locul 2 dak nu-i stricai piesele cu "scartchurile" tale...tu chiar nu realizezi .....??
Agent Orange
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

hai sa fac o analiza .. chiar am stat si am ascultat ce-a cantat fiecare:

1. unknown artists - f slab, in primul rand negativele slabe iar din interpretare nu am inteles mare lucru (au fost si probleme de sonorizare si cua ceasta ocazie am hotarat ca incepand cu urmatorul eveniment sa aducem alta) ... oricum nici o idee clara ... s-au si incurcat ..eu consider ca nua veau ce cauta in finala si le-am dat nota 0
2. max - slabutz, negativ gen bounce, stil de a da f f f invechit si a avut scapari de pe ritm. nu am remarcat decat ca ultima piesa s-a vrut a fi f ghidusa dar ideile erau stereotipuri ... am retinut si "aight" ... nota 2
3. remiza - s-au miscat bine, negative bune bazate pe sampling din muzica clasica (mi s-a parut ca tobele nu erau balansate) ... idei bune, prestatie buna ... vocile mai trebuie lucrate inca nu sunt formate pt live ... idee stereotipica cu hip hop-ul cele 4 elemente la piesa finala care ramane in cap ... mi s-au parut buni si probabil vor mai aparea prin concerte daca doresc ... nota 7
4. 4labong - tare prima piesa si refrenul ..negativ gen cypress hill interesant am dat din cap/mana ... se vedea clar ca baietii au repetat .. piesele 2 si 3 mi s-au parut ca aveau negative underground dar sincer nu am remarcat nimic la ele nu mi-a ramas nimic in cap ... nota 7
5. calibru - prietenul lui max si colaboratorul, ca si in runda preliminara mi s-a parut mai bun ca max, mai complet cu idei mai precise ...si negativele mult mai reusite. senzatia de freestyle, adica nu piesa structurata i-a scazut din nota ... daca nu ma insel i-am dat 6
6. katana - ma asteptam la mult de la ei ... probleme insa la interpretare ... dza s-a miscat si a dat aritmic si a scazut din ce-au facut no'mo si mentha' ... au gresit cand nu au bagat ronin cea mai cunoscuta si reusita piesa a lor ... nota 7 (si katana imi sunt prieteni si vor avea parte de un contract de demo cu hades records ...aici de ce nu mi se reproseaza komblatismul?)
7. n-man - negative slabe ...la ceea ce canta ei ar fi trebuit cu totul altceva..mult balans....si prestatia undeva la nivelul lui 97 ... exista alte tehnici verbale chiar si la nivel de playa/ganngsta rap ... mie mi-au placut mai mult in runda preliminara ... totusi nota 4 (cea mai mare din juriu pt. ei)
8. funktastics - prezenta scenica deosebita ... cand te uiti in ochii publicului si vorbesti cu ei altfel esti primit ...s-au completat super bine, intercalari ... un flow tare rau la serafim ... au facut lumea sa se miste...negative balansate ... piesa noua altfel decat ma asteptam dar f caterincoasa ca mesaj... si stiau sa tina microfonu in mana si se auzeau si vocile ca lumea ... nota 9
9. paco - a inceput cu cele 2 piese vechi care le stiam f tare ... dj omega nu s-a potrivit f tare cu tempoul negativului de la piesa 2 (varianta rapida) si a cam dat rasol. a urmat apoi featul cu arssura...piesa de dansat ...buna..dar dat fiind ca era concurs de trupe si nu featuri eu i-ams cazut 2 puncte tocmai pe acest considerent....a luat nota 6 in loc de 8

?§am asta a fost concursul in viziunea mea...eu consider ca nu am fost subiectiv si faptul ca publicul a fost fix pea ceeasi lungime de unda imi da certitudinea ca nu am gresit. :)
muie copos
menthoru
dimineata verific forumu

Post by menthoru »

Hai sa va spun si eu parerea mea despre eveniment.
Felicit Funktastics si Paco, chiar asa cu e el ... suparat.
Paco, ai fost singurul la care lumea a dansat ... chiar si "brigada Hades" dansa.
Atat Paco cat si Funktastics au venit cu ceva special, diferit aseara si asta s-a vazut.
Am sa-i felicit si pe cei de la Remiza, insa recunosc ca nu am fost atent la prestatia lor decat partial deci nu pot face un comentariu obiectiv.
Cat despre KaTaNa si locul 4 ... asa cum au spus Kombat si Kondamndat, am fost sub nivelul a ceea ce am facut in runda 2 de calificari.
Motivele sunt diverse si scuzele nu-si au rostul, decat fata de cei care se asteptau la mai mult de la noi. VETI avea parte de mai mult si mai bine de la noi, asta este o promisiune!

La final felicit toti participantii pentru ca au fost necesare ceva cojones sa urce pe scena ( noi care am avut ceva prestatii live pana acum si tot am avut emotii ) si pentru ca in ciuda calitatii mai bune sau mai putin bune, toti au reprezentat cu sufletul.

Faza cu "aaaaiiight" pe scena a fost de tot rahatul iar autorul ei s-a cam facut de ras ... pacat. Cel putin in opinia mea.

MULTUMESC NO MO', DZA, OANA si K-RINA.
Multumesc tuturor care au venit sa ne vada, desi nu am trimis "invitatii oficiale": Boz, Meggadon, Styky, VooDoo, KoolMarz, S.U.B., Ackasha si Cristina si restul daca ati mai fost.

Ah ... inca ceva, multumesc tuturor care au venit si mi-au prezentat opinia lor sincera referitoare la prestatia KaTaNa ... numai asa ne putem indrepta greselile.
kif
pleau
Location: Pipera-Dr.Taberei. Stiu orice straduta care le leaga. Daca fac o ora inseamna ca le stiu si altii.

Post by kif »

imi pare rau ca a iesit asa sincer...faza e ca nu nu stiu daca am avut noi shaide tovarasi acolo si kombat e un om care atunci cand e vorba de rap din cate il stiu io ... are toate motivele sa fie impartial ... apoi vreau doar sa-i zic lui paco ca omu e ok imi place cum canta dar chiar daca esti bun pe felia ta nu poti sa te bagi pe alte "felii" si sa astepti recunoastere ... daca era concurs de ragga nu stiu era altceva nu?lumea a venit pt rap ... cam atat...sincer imi pare rau dar singurul lucru care vrem sa-l facem io si cu serafim este rap bun sa sune bine sa facem versuri din ce in ce mai bune sa ne facem numele cat mai cunoscut sa avem cantari peste tot unde conditiile sunt propice rapului si peste ceva timp sa scoatem un material bun...atat ... multa pace trupelor care au fost aseara si chiar atat
Image
akasha
ingerash

Post by akasha »

felicitari tuturor trupelor participante in primu rand!!!...imi pare rau d katana k n-au avut o prestatie la nivelul lor oricum in viziunea mea meritau locul 3 macar,remiza mi-au atras atentia si paco a facut intr-adevar lumea sa se mishte iar despre funktastics parerea mea e k dc n-ar fi prieteni cu kombat sau brigada hades nu le-ar mai contesta nimeni meritele!!!......felicitari baieti!
Hold the person that you love closely if they're next to you
The one you love, not the person that'll simply have sex with you
Appreciate them to the fullest extent, and then beyond
'Cause you never really know what you got, until it's gone
koolmarz
rapperu vostru preferat

Post by koolmarz »

am si eu o curiozitate Kombat .. in public catzi oameni cu drept de vot au fost ??
Image
j
tanar

Post by j »

eh.. ie momentu sa`mi expun si io punctu de vedere:).. imi pare rau ca nu am avut posibilitatea sa fiu prezent la toate rundele si nici la finala... in schimb in runda 4 am fost, unde am participat si eu cu toate ca venisem direct de la un concurs de battleuri din Underworld(nu ca ar conta), si vreau sa zic o chestie. Am total lipsa de respect pt:
-Acesi sustinatori ai rapului care au venit la concert si se uitau la meci.
-Acea trupa care venind cu colegii de clasa sau nuj ce erau ca nu cred io ca erau fanii lor care au venit sa le asculte "capodoperele".
Acum am o intrebare... Unde era brigada Hades in momentu cand eram pe scena in fata unui public de maxim 30 de persoane care aveau bunu simt sa sa asculte acesti rapperi in devenire?.. Singurul care inca era acolo sa sustina era Zodiac caruia cu ocazia asta ii dau respect. Nu vreau sa arunc cu acuze .. nu stiu cum au fost celelalte runde sau finala.. dar parerea mea e ca in runda 4 a fost lipsa de organizare..
Nu pot sa zic ca am fost singurul... au mai fost trupe gen clanu k care a avut parte de acelasi public "numeros", dar pot spune ca eu fiind ultimu am fost chiar supus unui tratament neadecvat. Am vrut in seara aia sa ma duc la kombat sa ii spun ca nu mi se pare corect ca votu sa apartina doar publicului pt ca acei copii care au venit cu prietenii lor numerosi vor castiga.. dar in primul rand nu iera de gasit(ca si in momentu prestatie mele) si in al doilea rand nu vroiam sa par invidios..
Atunci ma intreb ce`i de facut?.. data viitoare sa apar si io cu vreo 50 d sustinatori?.. sau sa ma limitez la cantat in fata oglinzii?
Pe de alta parte.. dau respect pt trupele din finala (excluzand locul 9)
ieram relativ sigur ca Funktastic va castiga, e o trupa buna, sunt fan Serafim, Paco..nuj ce te ajteptai?.. depinde de gusturi.. stii f bine ca aici nu e prea agreat ce faci u..(sper ca ma intelegi).. katana.. timp mai ie.. exista zile proaste zile bune.. la voi s`a nimerit una proasta..:P .. si de restu nu pot sa ma exprim caci nu i`am auzit "defiland":P
In ultimu rand dau pace pt toti.. io nu sunt genu care sa pun gand rau:) dar ma mai seaca si pe mine anumite chestii.. Pana data viitoare dau pace.
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

e simplu J ... in seara aia eu si cu USM am fost invitati la City FM si a trebuit sa plecam la ora 9 din B-52. Sunt de acord a fost lipsa de organizare, dar nu aveam ce face am hotarat sa se tina totusi concertul ... e o problema cu meciurile astea ... si nimeni altu a patit-o ..plm

Koolmarz au fost in jur de 200 de oameni cu drept de vot...nu au votat toti ca nu iese la calcul ;)

ps: nu o sa stau acum sa explic de ce la rundele preliminare a votat publicul, iar la finala a fost si juriu. Pe cine intereseaza stie unde ma poate gasi si ma poate intreba.
muie copos
j
tanar

Post by j »

Stai ma ca io nu m`am suparat.. tu de ce te superi?:).. ziceam si io asa.. ca in momentu cand ai vazut ca aia vin cu familia puteai sa iei o decizie.. acu tu te superi ce sa spun.. io bateam mai mult apropo la nesimtstitsii aia care nu s respecta pe ei.. le place sa fie mintitzi ca sunt buni.. si la aia cu meciurile.. nunteleg de ce mai vin la concert.. probabil ca se uita mamele lor la Ruby la televizoru de acasa si nu se pot uita la meci. Anyway... Viatza`i frumoasa..:) a inceput scoala.. gamiaj.....
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

nu m-am suparat ..de unde ai dedus asta...ps-ul este oarecum privat nu tb spus in public de aia am zis contactare individuala :D
muie copos
Post Reply