Cruxfader
Cruxfader
Primul extras de pe albumul solo Cruxfader care va aparea pe parcursul anului 2010. Piesa a aparut prima data pe mixul realizat de Skizzo Skillz, “Treaz”.
DOWNLOAD: http://sunetesubsol.ro/2010/03/04/cruxf ... oare-2010/
- sniker
- dimineata verific forumu
Re: Cruxfader
foarte tare, chiar vroiam sa stiu daca mai pune ceva la cale cruxfader. Abia astept albumul.
ti se pare.
da, mi se pare, numai ca e fix guess who. am ascultat de mai multe ori piesa. mna, e de inteles. e pe val laur! 

- sniker
frate esti pe dinafara total.Macar ai mai ascultat cruxfader pana acum? stii cine e, macar vreo melodie de a lui?
da prietene, stiu cine e. intamplator impartasim acelasi oras natal. nu trebuie sa ii iei apararea. pur si simplu pe piesa asta seamana cu guess who.sniker wrote:frate esti pe dinafara total.Macar ai mai ascultat cruxfader pana acum? stii cine e, macar vreo melodie de a lui?

- sniker
frate..daca gw e mai cunoscut decat cruxfader nu inseamna ca-l copiaza, sau ca seamana cu el ( incetati sa mai faceti asocieri la orice piesa, emcee samd) --si chiar nu vad asemanarea. In loc sa faci comentarii despre cine cu cine seamana mai bine spune-ti parerea despre piesa
- Clue ofSS
- spre 5000 de posturi, e ok
Frate dar nu tre sa te deranjeze pe tine comparatiile astea. Nici macar pe Cruxfader. Daca a zis tipul ca seamana cu GW nu inseamna ca e slab neaparat. Mie imi place Cruxfader, dar mi se pare si mie ca seamana stilul lui de pe piesa asta cu Guess Who.
In plus, tux a parut amenintator
In plus, tux a parut amenintator

voiam sa zic ca seamana si cu bean, da-ti dai seama cum imi sareau fanii in cap? 

- sniker
n are rost. ma lupt cu morile de vant. mie imi place piesa, sunt un fan de al lui, n-am basini, nu mi-e tarsa sa recunosc asta, imi place cum da, inca ii ascult albumele, nu mai intru in discutii cu voi, doar va rog pe viitor daca se poate sa comentati pertinent, sau macar sa spuneti cum vi se pare materialul inainte de orice alta interventie
- Clue ofSS
- spre 5000 de posturi, e ok
Toata lumea pe forumul asta, cand da de pareri diferite, o baga p-asta cu "nu mai intru in discutii cu voi". Nu ti-a contestat nimeni gusturile, nu ti-a reprosat nimeni ca iti place ce face omul. Am spus ca si mie imi place. De ce sari tu asa de suparat? Poate ai tu ceva de castigat din promovarea lui si nu stim noi. Altfel eu nu inteleg.
E prea multa lume nervoasa p-aici!
E prea multa lume nervoasa p-aici!
sa va zic eu cum sta treaba: tux crede ca daca vb pe mess cu niste baieti de la okapi pe mess, isi permite sa zica laur si claudiu... si e si el de acolo, cu baetii
)))
sper sa nu se supere ca zic chestia asta.
si mie-mi place si "laur" si piesa lu' baiatu' asta si n-o vad la modu' copiat. e exact ca si CTC si ego rap, Puya si autotune. poate a fost "laur" primu' care a exploatat chestia asta la noi, dar piesa baiatului de mai sus e facuta in felul lui, nicidecum copiat.

sper sa nu se supere ca zic chestia asta.
si mie-mi place si "laur" si piesa lu' baiatu' asta si n-o vad la modu' copiat. e exact ca si CTC si ego rap, Puya si autotune. poate a fost "laur" primu' care a exploatat chestia asta la noi, dar piesa baiatului de mai sus e facuta in felul lui, nicidecum copiat.
adapter wrote:si mie-mi place si "laur" si piesa lu' baiatu' asta si n-o vad la modu' copiat. e exact ca si CTC si ego rap, Puya si autotune. poate a fost "laur" primu' care a exploatat chestia asta la noi, dar piesa baiatului de mai sus e facuta in felul lui, nicidecum copiat.
bine punctat.