Beat'uri - Dallas

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

divine.component
adevarat sa mor de nu

Re: Beat'uri - Dallas

Post by divine.component »

nu sunt cine stie ce expert in domeniu. dar nu ti se pare ca te supraestimezi cerand 'intre 100 si 200 de Ron' ?
Dallas
tanar

Post by Dallas »

Nu cred, nu e prima oara cand vind beat'uri . Pe de alta parte , fiecare cu parerea lui. Eu am dreptul sa cer iar ceilalti.. au dreptul sa nu'mi ofere.
Graal
adevarat sa mor de nu

Post by Graal »

De ce se subestimeaza?
La romanul flamand orice i se pare prea scump.
100-200 roni ii spargi lejer la mall la un film, o mancarica si un taxi (sau benzina).
Dar cand vine vorba de beaturi toti vor moca pentru ca mai sunt unii care strica piata.

Daca esti serios in ceea ce priveste muzica ta, iti strangi bani si cumperi.

Nu ai vrea sa sti prietene ce tarife are George Hora (mii de euro) sau nici sa nu vorbim despre cei de dincolo (apropo: beaturile care le vezi cu 20-30 de dolari, sa nu crezi ca sunt exclusive - beat-makerul le mai da la inca 100 de reppari)

PS: Nu am nici o legatura cu acest Beat-maker Dallas - doar incercam sa exprim un punct de vedere.

Numai bine.

Mr. G R A A L.
I create beats hotter than siliconed tits! I AM GRAAL, ya dig?
divine.component
adevarat sa mor de nu

Post by divine.component »

Graal wrote:De ce se subestimeaza?
La romanul flamand orice i se pare prea scump.
100-200 roni ii spargi lejer la mall la un film, o mancarica si un taxi (sau benzina).
Dar cand vine vorba de beaturi toti vor moca pentru ca mai sunt unii care strica piata.

Daca esti serios in ceea ce priveste muzica ta, iti strangi bani si cumperi.

Nu ai vrea sa sti prietene ce tarife are George Hora (mii de euro) sau nici sa nu vorbim despre cei de dincolo (apropo: beaturile care le vezi cu 20-30 de dolari, sa nu crezi ca sunt exclusive - beat-makerul le mai da la inca 100 de reppari)

PS: Nu am nici o legatura cu acest Beat-maker Dallas - doar incercam sa exprim un punct de vedere.

Numai bine.

Mr. G R A A L.
am spus ca se supraestimeaza, nu ca se subestimeaza. si nu m'am referit la faptul ca sunt scumpe. ca nu sunt. dar mie sincer mi se par prea banale ca sa ceri atat pe ele. si nu ma indoiesc de faptul ca ar putea face ceva de calitate. dar pur si simplu ce am auzit pana acum este mult prea simplist pentru un asemenea pret.
Graal
adevarat sa mor de nu

Post by Graal »

Yeah, scuze, n-am observat ce am scris...
"Supra-estimeaza".
Chestia este ca multe beaturi suna banale/simpliste (inclusiv de la producatori consacrati de afara) inainte de stadiul mixajului, iar mai apoi al masterizarii.
Chiar umbla un beat de la Danja pe net, in stare bruta (inainte sa fie cosmetizat).

Noroc!
mSc
tanar

Post by mSc »

daca tu nu iti respecti munca, atunci cine sa te respecte ?!
http://www.radioonmusic.blogspot.com :: Hip Hop Inseamna Arta !
Antropic
un domn / doamna

Post by Antropic »

ba eu cand il vad pe graal asta cu cat usurinta vorbeste el imi vine sa turb
Graal
adevarat sa mor de nu

Post by Graal »

:lol: :lol: :lol: De ce Antropic?
De ce nu ar fi totul asa de lejer?

Noroc!
NskY
#

Post by NskY »

timbaland frate... are beaturi FOARTE SIMPLISTE. dar cum suna? de ce ies numai hituri? un beat nu trebuie sa fie foarte incarcat ca sa fie bun.
Antropic
un domn / doamna

Post by Antropic »

pai eu nu inteleg prin ce kkt trebuie sa treci sa ajungi la concluzia ca e tare sa zici ca romanu-i flamand si alte apucaturi dinastea..da frate o fi romanu flamand da la fel cum vorbesti tu cu atata usurinta la fiecare topic de genu si ne dai atatea detalii ca tu sti..iti dau si eu sau altii ca mine detalii despre cat de greu se castiga sumele de care vorbesti ca si noi stim detalii..
adapter
moderator astea

Post by adapter »

Theodore Hansson wrote:timbaland frate... are beaturi FOARTE SIMPLISTE. dar cum suna? de ce ies numai hituri? un beat nu trebuie sa fie foarte incarcat ca sa fie bun.
ies hituri pentru ca....a ajuns la un nivel in care face doar ideea...care este apoi lucrata de o echipa de oameni. la acelasi nivel e si dre si multi altii. nu timbaland face totul...e another level la el, nu mai compara.
Graal
adevarat sa mor de nu

Post by Graal »

Antropic wrote:pai eu nu inteleg prin ce kkt trebuie sa treci sa ajungi la concluzia ca e tare sa zici ca romanu-i flamand si alte apucaturi dinastea..da frate o fi romanu flamand da la fel cum vorbesti tu cu atata usurinta la fiecare topic de genu si ne dai atatea detalii ca tu sti..iti dau si eu sau altii ca mine detalii despre cat de greu se castiga sumele de care vorbesti ca si noi stim detalii..
Da, Antropic, insa este, deasemenea, dificil sa vezi acelasi om care se eschiveaza (nu ma refer la cineva anume de pe forum, ci la oameni intalniti in diverse situatii) sa plateasca 100 ron pe un beat (care ii place), dar il vrea mai ieftin sau chiar pe moca, cand el in seara aceea, ziua urmatoare sau peste 1 saptamana il vezi cu tzoale noi, il vezi ca sparge pe putin 50-100 roni in club, se plimba toata ziua cu masina, fumeaza 2 pachete de tigari la zi, cheltuieste 100 lei pe iarba, cheltuieste 100 ron la mall cu prietena pe mancare+film+cafea

E posibil ca destui oameni din romania sa nu aiba acces la beat-uri, chiar si atat de ieftine la 100 ron, dar nu la ei m-am referit neaparat cand am scris rapperul "flamand"... ci mai degraba la felul enumerat mai sus.

Nu iti stiu trecutul sau prezentul, viitorul nici atat, dar tu in cat timp crezi ca se strang 100 ron sa cumperi un beat, pentru a avea unul pe care il poti numi "al tau"!!!

Eu personal stiu ca pentru ce mi-am dorit, in trecut cand nu aveam banii necesari, ma puneam si strangeam banutz peste banutz, nu mancam la scoala doar ca sa mai pun 10.000-20.000 de lei vechi in "pushculitza", faceam cum puteam sa mai adaug ceva acolo. Dar mnoh, asa iti dai seama cand cineva este serios in privinta a ceea ce face si cineva la care e o faza/ceva de moment/lipsa pasiune.

Noroc.
----------------------------------------------------------
"My advice is sometimes a diamond in the rough,
and it doesn't always shine and bling-bling,
but if you pay attention and know how to use it,
It's worth millions more than a diamond ring"

-> copyright Graal.

-----------------------------------------------------------
adapter
moderator astea

Post by adapter »

fiecare vinde cu cat vrea ciocanu' lui... astia care apreciaza ei cu cat ar trebui sa se vanda....vorbesc din punctul de vedere al ascultatorului care-si da cu parerea despre un lucru despre care n-au habar. ca fapt divers, eu mi-am bagat bani in scule, bani pe care i-as fi putut cheltui pe diverse alte chestii, dar am apreciat ca e ok sa fac chestia asta si am facut-o fara pretentii de la lume. si tu vii si spui ca 100-200 RON e MULT, in conditiile in care eu dadeam cu milioanele??? Da' le vrei moca traivar ciocanu' vostru de repari fara bani. muzica nu se face moca. cel putin aia calitativa. toti vreti sa fiti grasu sau guess who sau puya(meaning sa aveti succes) da' pe moca daca s-ar putea. si nici sa nu va bateti capu'. si sa va recunoasca cineva. nu frate, in ziua de azi, trebuie sa-ti iei, nu sa astepti sa ti se dea.

oricum, cre'ca-mi fac blog :))
Graal
adevarat sa mor de nu

Post by Graal »

ADAPTER!
word!
Post Reply