Nu este scris de mine articolul respectiv, dacă te duceai cu ochii în josul ştirei aflai că autorul este Simona Stan şi provine de pe... (vezi sursa)Suzy wrote:"De ani buni, mai precis de vreo 20, România se rezumă la a fi ţara contrastelor groteşti între limuzine de lux, haine de colecţie, palate şi cartierele-dormitor, prostituatele de pe Magheru noaptea, bătrâni morţi de foame şi de frig, bolnavi ce sunt lăsaţi să moară la coada spitalelor."
vezi boss ca nu doar in Romania e asa.nu stiu daca ai scris tu sau nu..oricum..mai departe nici nu mai citesc.....
Nu cred că interesează pe vreun român cu căminul în România cum stă treaba în alte ţări..., cred că românul de rând se gândeşte doar la ziua de mâine, la familie, la salariu, la datorii... nu la cum stă treaba prin alte ţări europene (sau nu).
DFB, banner-ul ăla e urât cu spume, şi n-o spun pentru faptul că provine de pe un blog cu numele (mai mult sau mai puţin) asemănător cu hhr. Cine ştie, ştie, nu trebuie să dau explciaţii... în primul rând, trebuia să-ţi dai seama, culorile sunt parcă alese de cel mai daltonist biped. Nu o zic cu răutate... dar sunt persoane care se ocupă de design când n-au habar să combine culorile, să se joace cu ele (exact cum sunt unii ce aruncă nişte tobe pe un sample, ciopârţit într-un hal infect şi îşi permit să se numească producători, aşa şi cu aceşti webdesign-eri de "comună").
Nu cunosc blogul acela, nu stau să accesez toate paginile web care au o legătură tâmpită cu hhr, dar asta este o problemă minoră, am văzut dintr-o greşeală de premergător p-un site toată pagina "Arhiva HH" copiată... şi nu s-a întâmplat nimic, pentru că târtanii ce oferă găzduire acelui om ce "susţine cana" plină cu rap au fost/sunt prea bulangii să ofere atenţie mail-urilor.