FINALA CONCURSULUI
Moderator: dan
eh io am crezut ca ejti suparici.. anyway POWER TO THE PEOPLE!.. a.. ca mi`am amintit.. respect mult pt deejay-i de la hades.. au fost fenomenali la lansarea Afront.. respect total.. au fost peste partenerii lor(nu dau nume.. se jtiu iei ajtia de la hades). Oricum Faibo la 17 ani(:PPPP) ie super bun:)
j, dupa cum ai vazut, prietenii chemati sa voteze nu au mai ajutat la nimic (vezi locul 9 in concurs)... si ca o paranteza, in runda 4, mie mi-a placut foarte mult prestatia ta si ce conteaza e ca acei 6 oameni care te-au votat atunci, chiar te-au ascultat, ti-au simtit mesajul si te-au apreciat... 2 prieteni de-ai mei te-au votat atunci si imi spuneau cat de rau le pare ca lumea se uita la meci... ca aveau ceva de vazut la tine... dar ma rog... asa suntem noi romanii 

sa`ti explic cva ... sambata am avut un majorat si am stat toata nopatea acolo ... am ajuns la 6 acasa si am dormit 4 ore ... duminik am mai avut un concert in underworld unde am venit cu platan/mixer fara taxi , fara nimic ... am strans repede acolo s ajung la timp in b52 si am ajuns transpirat si obosit ... am uitat sa zic k pe drum am mai si scapat pick`up`u pe jos si s`a "avariat" ... luni m`am operat la degetu mic de la mana stanga , aia cu care dau pe placa ... nu zic k e o scuza sau cva , da astea sunt motivele mele ... nu cred k am dat kiar aja multe scratch`uri inkt sa pot sa stric o piesa ... lu paco i`a placut ce am facut si asta conteaza pt mine ... multa pace pt toti care au venit in b52 si felicitari celor care au votat obiectiv si nu pe preitenii ....miulm wrote:bah Omega.....de ce esti tu asea hater?ahh?te cam plictisesti este??parerea mea e ca Paco ar fii obtinut makar locul 2 dak nu-i stricai piesele cu "scartchurile" tale...tu chiar nu realizezi .....??
pace !
p.s.: juriu nu e cu nimic vinovat ... notele mi s`au parut destul de obiective ... funktastics au dat bine da nu destul pt locu 1 ....
-
- Lucky Striker
Kombat, data viitoare, te rog, pentru ralucutza adu' Jedi Mind Tricks, iar in deschidere sa fie Slug... sau mai bine... adu Afu-Ra in deschidere la GangStarr...ralucutza wrote:najpa concursul... trupe najpa...

Ralucutza... sunt trupe noi... Ce vrei?!?!? Daca veneai la cele 4 runde cum era, girlie? Astea 9 au fost cele mai bune din 31.
Kyla - unii pun poate prea mult suflet... sunt si orgolii cateodata... nu crezi? Si cand pierzi la loto te oftici... dar cand pierzi facand ceea ce itzi place cel mai mult?
Si mie cand am auzit "locu' 4 - KTN" imi venea sa plang... dar mi-am dat seama a prestatzia de aseara a fost sub altele, a fost mult sub ce poate KaTaNa... cred... Oricum, ce-a fost aseara, am luat-o ca pe un concert nereusit din partea noastra... N-o sa ma las de hip-hop c-am luat un loc 4 dupa o prestatzie care mie in primu' rand mi s-a paut naspa... am multe de spus, si daca e sa ma gandesc ca acum nici un an nu stiam ce e ala "stat pe beat", cred ca pot evolua si de-acum inkolo... plus ca ni s-a oferit o oportunitate acum... cu Hades, si-o sa ne straduim mai mult. Nu conteaza o cantare ratata pe langa ce va fi de-acum inkolo. O sa se vada asta... sper.

Imi pare rau ca i-am dezamagit pe cei acre se asteptau la altceva din partea noastra...
Bafta in continuare tuturor participantzior... tzinetzi-va de treaba. Sunt gusturi si gusturi... Atata timp cat voi simtzitzi ceea ce cantatzi, nu mai conteaza daca place aluia si aluia... Iar daca ce si altzii simt ce cantzi tu, e ideal.
pace!

kyla : ai cea mai mare dreptate ...
ralucutza : aja incepem toti ... cine vroiai sa cante s fii u multumita ???
bai ce a fost a fost ... s`au zis prea multe si kiar nu ar fi benefic sa se creeze nijte conflicte ... pana la urma muzica asta e ce avem comun , o iubim si nu merita sa ne certam sau sa spunem vorbe grele ...
poate k si io am exagerat in ceea ce am zis si imi cer scuze dk am suparat pe cineva ...felicit toate trupele , hades records pt organizare (cu sunetu au fost nijte probleme ...) , cei care au venit in b52 (sper k au fost multumiti de ce au vazut ) si mai ales pe cage pt reclama facuta
....
pace !
ralucutza : aja incepem toti ... cine vroiai sa cante s fii u multumita ???
bai ce a fost a fost ... s`au zis prea multe si kiar nu ar fi benefic sa se creeze nijte conflicte ... pana la urma muzica asta e ce avem comun , o iubim si nu merita sa ne certam sau sa spunem vorbe grele ...
poate k si io am exagerat in ceea ce am zis si imi cer scuze dk am suparat pe cineva ...felicit toate trupele , hades records pt organizare (cu sunetu au fost nijte probleme ...) , cei care au venit in b52 (sper k au fost multumiti de ce au vazut ) si mai ales pe cage pt reclama facuta

pace !
- Bazooka Joe
- trendy guy
-
- Lucky Striker
dj omega wrote: cei care au venit in b52 sper k au fost multumiti de ce au vazut....pace !

Ce-au vazut ma? Ai facut asa

Last edited by No Mo' on Mon Apr 04, 2005 10:13 pm, edited 1 time in total.