Ais the Chef - E pericoloso Sporgersi

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

preacher
o viata pe forum

Re: Ais the Chef - E pericoloso Sporgersi

Post by preacher »

sta la promovare/download pentru ca nu este un material oficial, cu timbru si toate cacaturile legale.
99.9%
Adverss
HotDeBrichete

Post by Adverss »

preacher wrote:sta la promovare/download pentru ca nu este un material oficial, cu timbru si toate cacaturile legale.
multe de pe acolo nu sunt materiale oficiale, cu tibru si toate cacaturile legale
Bazooka Joe
trendy guy

Post by Bazooka Joe »

citit regulamentul forumului daca aveti neclaritati

ais the chef nu se incadreaza aici: http://www.hadesrecords.com/newforum/vi ... f=7&t=6087

unanim recunoscut nu se refera la forumul hades si messenger, are cu totul alte nuante
muie copos
I-gura
un domn / doamna

Post by I-gura »

Chiar nu conteaza unde e atat timp cat suna cum trebuie. :)
Merci de pareri! ;)
fablle
un domn / doamna

Post by fablle »

Antisuperficial rupe!
Clue ofSS
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Clue ofSS »

Suna foarte bine. Chiar imi place, Dar de ce vreti lin alta parte? Mi se pare bine aici.
rage

Post by rage »

foarte misto albumul, imi place.
cocograsu
tanar

Post by cocograsu »

suna foarte bine mai bine decat ma asteptam
Vitrigo Revers
fratele meu tu esti baiat

Post by Vitrigo Revers »

Îmi place, bine-aşa.
Vreau sa vand un instrumental, da' nu gasesc.
Toti MC'ii sa apelezi la mine. Nu stiu eu de astea.
http://www.myspace.com/vitrigorevers
Eladio wutanghiddenmember

Post by Eladio wutanghiddenmember »

(ELADIO) In primul rand salut si bine ai venit pe http://hiphopdinromania.blogspot.com .
(Ais the Chef) Noroc si bine v-am gasit.

(ELADIO) Cand ai debutat in hip-hop si ce te-a facut sa te apuci de rap?
(Ais the Chef) Primul contact: Mc Hamer, Vanilla Ice, in 93 am ascultat prima caseta prin 96-97, prima trupa, Dogmatic, in 99 primul album Dogmaticalipsa. M-a atras lirica, mesajul, furia, frustrarea si noncoformismul miscarii. 2001 primul demo, colaj din piese mai noi, mai vechi primul contract oferit primul si ultimul contract refuzat de noi din motive personale: "nu puteam concepe filozofia lor de marketing" mercantila si venala, plus ca nu eram deacord cu procentele oferite.

(ELADIO) Numele Dogmatic a fost influentat de rapperul cu acelasi nume sau e o alta poveste?
(Ais the Chef) Alta poveste, alta conversatie el nu stiu ce facea in vremea aia.

(ELADIO) Ce s-a intamplat cu trupa Dogmatic, cea din care ai facut parte tu? Mai exista?
(Ais the Chef) Nu mai exista din pricina scarbei ce a urmat.

(ELADIO) Cat despre numele tau? Care-i povestea?
(Ais the Chef) Ais e acronimul, The Chef e meseria: bucatar specializat inbucataria italiana.

(ELADIO) Observ ca tu, ca si multi altii din mc-ii romani, esti suparat pe ce se intampla la noi...
ais the chef 2 (Ais the Chef) Furios e termenul potrivit si cred ca se observa asta in felul in care scuip eu versurile.

(ELADIO) Intr-o alta tara, oricare alta, unde s-ar afla acum noul tau album, “E pericoloso sporgersi” ?
(Ais the Chef) Unde? Pe rafturi, asta e raspunsul. Da, afara ar fi pe rafturi, probabil pus la vanzare.

(ELADIO) Cata munca sta in spatele acestui album?
(Ais the Chef) 2-3 luni scris, 2-3 saptamani tras voci.

(ELADIO) Multumit de rezultat?
(Ais the Chef) Da, zic ca si-a facut treaba pana acum. Bineinteles, ca asteptam sa-l mai digere un pic oamenii e concentrat mesaju si nu e un album care e lejer de ascultat am incercat sa-l fac cat mai consistent si am acordat liricii si mesajlui o atentie MARE.

(ELADIO) Ce mesaj ai pentru aia care sunt indecisi in a-l downloada? Ca mai nou pentru oamenii din ziua de azi e deja un stres si sa downloadeze, dapai sa-l cumpere…
(Ais the Chef) Sa-l dowloadeze cu curaj, sa-l asculte atent si sa-l comande daca le place.

(ELADIO) Cum a decurs colaborarile cu Cumicu? Cum v-ati intalnit?
(Ais the Chef) Colaborarea a mers "ca unsa pa pita". Ne stim de mai multi ani si ne-a apropiat muzica conceptiile despre viata si ne-am imprietenit .

ais coperta interior (ELADIO) Stiu ca de-abia ai scos albumul, dar lucrezi deja la un nou proiect?
(Ais the Chef) Nu, am ceva idei in cap, dar nimic concret, nimic batut in cuie poate voi scoate un colaj din feat-urile facute de mine dea-lungu timpului. Medley style.

(ELADIO) Ok, ma cosa si rischia se ci si sporge ?
(Ais the Chef) Nu inteleg italiana atat de bine, ce inseamna ?
(ELADIO) Ce se risca daca te apleci afara peste ceva?
(Ais the Chef) Riscurile le stabileste fiecare …Ce e pentru mine un risc pentru un altu poate fi doar un mizilic

(ELADIO) Tu de ce ai ales numele asta pentru album?
(Ais the Chef) Pentru ca m-a atras ideea de cand am vazut inscriptia in vagoanele CFR. Reprezinta ideea de a-ti depasi limita si conditia, desigur cu riscurile ce le implica pe care dupa cum am zis, le stabiltste fiecare om in parte.

(ELADIO) Pe forumuri ai primit multe pareri de bine. Catre tine personal, cum a fost feedback-ul?
(Ais the Chef) De bine sa stii. Nu urmaresc forumurile. Aud de bine despre album in general cred ca e o gura de oxigen pentru hip hop-ul romanesc, fara falsa modestie.

(ELADIO) Sa le reamintim totusi ca se poate cumpara Pret: 15RON + Taxe Postale): aisthechef@yahoo.com 0740351290
(Ais the Chef) Multumesc.

(ELADIO) Ok, ai dat o geana pe http://hiphopdinromania.blogspot.com, cum ti se pare?
(Ais the Chef) Da, la prima vedere pare de bun gust.
(ELADIO) Am avut la interviuri pe Cumicu, Sisu, Brugner, M&G, Ciuraru, 6ase:6ase, Marijuana, Ganja, Phossilah... etc etc… Tie ti se pare corecta promovarea noilor mc, unii chiar de cacat pe acelasi blog alaturi de numele de mai sus?
(Ais the Chef) Mi se pare ca reprezinta ce trebuie sa reprezinte: muzica buna. Si sustine artistii tineri din undeground facandu-le reclama si un promo rezonabil.

(ELADIO) Ok, te-am retinut destul, ai un mesaj pentru cei ce citesc acest interviu?
(Ais the Chef) Da, ASCULTATI HIP-HOP ROMANESC. Nu critica arta! Daca nu-ti place, NU O ASCULTA. Du-te vopseste un gard ceva.. :-) PEACE !

http://www.myspace.com/aisthechef
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

ASA DA!
:D :connencter:
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
Eladio wutanghiddenmember