BUG Mafia

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

iSPAS
Shaworman

Re: BUG Mafia

Post by iSPAS »

nu-mi esti simpatic, vorbeste frumos
enjoy life.
O-Stil
fratele meu tu esti baiat

Post by O-Stil »

Eladio wutanghiddenmember wrote:se mananca bine aici din cate vad
!
"Detox-The most musically advanced hip-hop album ever."Scott Storch
awareness
rapperu vostru preferat

Post by awareness »

Werther wrote:
OZN wrote:stil mafiot, pacat ca versuri mai bune da si ultimul copil de forum, bine ca tataee recunoaste ca a mai mancat c***t...supranatural, dar acum ne explicam de ce e gras.
muuie mah taran obosit! Ai ajuns tu putoi sa vorbesti asa de Mafia , cand faceau astia albume de puneau o tara-ntreaga in cap, tu te plimbai cu cercu' dati-as la cioc.
sa ne sugi pula la amandoi.si schimba poza.
Werther
Sturm und Drang

Post by Werther »

Tu cu cine vb ma? Vezi ca s-ar putea sa trec pe la taraba azi si am arme de foc pregatite pt tine ca d-alea albe am destule
Samio Molfai
Je suis Pateu

Post by Samio Molfai »

=))
G-MONEY
botezatoru'

Post by G-MONEY »

plin de gangsteri aici :)))))
http://www.tzakpac.blogspot.com

Image
CreativeEgo wrote: argumentu tău e irelevant pentru că hipster.
iemsy
Decanul

Post by iemsy »

Werther wrote:Tu cu cine vb ma? Vezi ca s-ar putea sa trec pe la taraba azi si am arme de foc pregatite pt tine ca d-alea albe am destule
:))))))))))))))))))
http://soundcloud.com/arinix
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

Image
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
madafacaru
Maica-ta ma place

Post by madafacaru »

Werther wrote:
OZN wrote:stil mafiot, pacat ca versuri mai bune da si ultimul copil de forum, bine ca tataee recunoaste ca a mai mancat c***t...supranatural, dar acum ne explicam de ce e gras.
muuie mah taran obosit! Ai ajuns tu putoi sa vorbesti asa de Mafia , cand faceau astia albume de puneau o tara-ntreaga in cap, tu te plimbai cu cercu' dati-as la cioc.
piesa suna bine... dar versurile... hmm... mafia a facut, a dres... dar totul la trecut...
PAREREA MEA e ca se simte la ei ca nu au scos nimic cativa ani la rand... in timp ce tot repul romanesc a mers inainte... ei au scos piese cu versuri din caietul din 2004. si-apoi, piesa asta e crunk... tot cam 2004...
Poate am crecut eu si nu ii mai vad pe Mafioti mafioti. Poate mesajul lor nu ma mai atinge, plm... pe mine m-au spart cu mesajul din piesa Cu talpile parlite... gen: ne-a fost greu... da' greu greu... si desi a fost greu noi am reusit sa facem pluta. Pai daca lor, LOR, cu un studiou super tare, cu nume si reclama, cu vanzari si cu sali de conecrte mereu pline... daca lor le-a fost greu... restul ar trebui s-o arda emo scurtandu-si venele...
In 2010 ascult cu placere ghes hu, maximilian, grasu, spike, sisu, cedrea, cheya, zale si multi new commers... in acelasi timp ignorand fara jena "noile" piese mafia...
Din cate vad lumea va sari de gauaza in sus... ideea e ca EU PERSONAL am fost dezamagit de noile piese BUG caci inainte cam dadeau ora exacta in hh rom... dar asta mai demult.
... Cand vin la tine maica-ta nu ma scapa din priviri, fiindca vrea sa ma futa, nu fiindca crede ca fur...
... eu am inventat expresia: "Pe ei! Pe ei! Pe ei, pe mama lor!"...
RaDoooI
fratele meu tu esti baiat

Post by RaDoooI »

Nu cred ca esti tu in masura sa spui cat de greu ii e unui om. :shock: Ai trait cu Uzzi sa stii cat de greu a dus-o sau nu?

In privinta cu "Supranatural" e o piesa facuta SPECIAL pentru fanii B.U.G. Mafia. Pentru cei carora le e dor de vremurile "bune". Toti reparasii astia mai noi, sunt impotriva B.U.G., nu stiu de ce, da' e la moda. "Ba frate, ascult Parazitii, da aia de la Mafia sunt de cacat rau!".
"Ascultatorii stiu cum trebuie facut hip-hopu' ca la teoria piz..ii toti se pricep ca bebe sexologu" - Ryu - Replica "R.I.P. Hip-hop"

"Asculta cu inima si taci in p... mea cu gura" - Ais the Chef
Chill Will
the funky man

Post by Chill Will »

ce legatura are piesa asta cu "vremurile bune"? chiar vreau sa-mi explici pentru ca e unu nu vad nici cea mai mica legatura.
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Blacksun »

Am impresia ca voi nu ascultati ce zice tataee. Piesa asta n-a fost facuta pentru radio sau pentru tv , si DOAR pentru FANI MAFIA.
Probabil au vrut sa arate ca se mai poate arde in 2010 ca in 97 sau le e dor de vremurile alea.
megga
kapnobatai
Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Post by megga »

ce p mea legatura are piesa cu 97 sau cu vremurile alea?e o piesa noua mafia foarte tare...care a rupt sau nu de la om la om ca orice piesa...
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Blacksun »

Stiu am exagerat :lol: :lol:
DiNO
Moderatorul Celebru

Post by DiNO »

ba... de ce trage caddy imediat dupa ce se trezeste?
Image
Post Reply