BUG Mafia
- O-Stil
- fratele meu tu esti baiat
Re: BUG Mafia
!Eladio wutanghiddenmember wrote:se mananca bine aici din cate vad
"Detox-The most musically advanced hip-hop album ever."Scott Storch
sa ne sugi pula la amandoi.si schimba poza.Werther wrote:muuie mah taran obosit! Ai ajuns tu putoi sa vorbesti asa de Mafia , cand faceau astia albume de puneau o tara-ntreaga in cap, tu te plimbai cu cercu' dati-as la cioc.OZN wrote:stil mafiot, pacat ca versuri mai bune da si ultimul copil de forum, bine ca tataee recunoaste ca a mai mancat c***t...supranatural, dar acum ne explicam de ce e gras.
Tu cu cine vb ma? Vezi ca s-ar putea sa trec pe la taraba azi si am arme de foc pregatite pt tine ca d-alea albe am destule
plin de gangsteri aici
))))

Werther wrote:Tu cu cine vb ma? Vezi ca s-ar putea sa trec pe la taraba azi si am arme de foc pregatite pt tine ca d-alea albe am destule

http://soundcloud.com/arinix
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- madafacaru
- Maica-ta ma place
piesa suna bine... dar versurile... hmm... mafia a facut, a dres... dar totul la trecut...Werther wrote:muuie mah taran obosit! Ai ajuns tu putoi sa vorbesti asa de Mafia , cand faceau astia albume de puneau o tara-ntreaga in cap, tu te plimbai cu cercu' dati-as la cioc.OZN wrote:stil mafiot, pacat ca versuri mai bune da si ultimul copil de forum, bine ca tataee recunoaste ca a mai mancat c***t...supranatural, dar acum ne explicam de ce e gras.
PAREREA MEA e ca se simte la ei ca nu au scos nimic cativa ani la rand... in timp ce tot repul romanesc a mers inainte... ei au scos piese cu versuri din caietul din 2004. si-apoi, piesa asta e crunk... tot cam 2004...
Poate am crecut eu si nu ii mai vad pe Mafioti mafioti. Poate mesajul lor nu ma mai atinge, plm... pe mine m-au spart cu mesajul din piesa Cu talpile parlite... gen: ne-a fost greu... da' greu greu... si desi a fost greu noi am reusit sa facem pluta. Pai daca lor, LOR, cu un studiou super tare, cu nume si reclama, cu vanzari si cu sali de conecrte mereu pline... daca lor le-a fost greu... restul ar trebui s-o arda emo scurtandu-si venele...
In 2010 ascult cu placere ghes hu, maximilian, grasu, spike, sisu, cedrea, cheya, zale si multi new commers... in acelasi timp ignorand fara jena "noile" piese mafia...
Din cate vad lumea va sari de gauaza in sus... ideea e ca EU PERSONAL am fost dezamagit de noile piese BUG caci inainte cam dadeau ora exacta in hh rom... dar asta mai demult.
... Cand vin la tine maica-ta nu ma scapa din priviri, fiindca vrea sa ma futa, nu fiindca crede ca fur...
... eu am inventat expresia: "Pe ei! Pe ei! Pe ei, pe mama lor!"...
... eu am inventat expresia: "Pe ei! Pe ei! Pe ei, pe mama lor!"...
Nu cred ca esti tu in masura sa spui cat de greu ii e unui om.
Ai trait cu Uzzi sa stii cat de greu a dus-o sau nu?
In privinta cu "Supranatural" e o piesa facuta SPECIAL pentru fanii B.U.G. Mafia. Pentru cei carora le e dor de vremurile "bune". Toti reparasii astia mai noi, sunt impotriva B.U.G., nu stiu de ce, da' e la moda. "Ba frate, ascult Parazitii, da aia de la Mafia sunt de cacat rau!".

In privinta cu "Supranatural" e o piesa facuta SPECIAL pentru fanii B.U.G. Mafia. Pentru cei carora le e dor de vremurile "bune". Toti reparasii astia mai noi, sunt impotriva B.U.G., nu stiu de ce, da' e la moda. "Ba frate, ascult Parazitii, da aia de la Mafia sunt de cacat rau!".
"Ascultatorii stiu cum trebuie facut hip-hopu' ca la teoria piz..ii toti se pricep ca bebe sexologu" - Ryu - Replica "R.I.P. Hip-hop"
"Asculta cu inima si taci in p... mea cu gura" - Ais the Chef
"Asculta cu inima si taci in p... mea cu gura" - Ais the Chef
- Chill Will
- the funky man
ce legatura are piesa asta cu "vremurile bune"? chiar vreau sa-mi explici pentru ca e unu nu vad nici cea mai mica legatura.
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
Am impresia ca voi nu ascultati ce zice tataee. Piesa asta n-a fost facuta pentru radio sau pentru tv , si DOAR pentru FANI MAFIA.
Probabil au vrut sa arate ca se mai poate arde in 2010 ca in 97 sau le e dor de vremurile alea.
Probabil au vrut sa arate ca se mai poate arde in 2010 ca in 97 sau le e dor de vremurile alea.
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
ce p mea legatura are piesa cu 97 sau cu vremurile alea?e o piesa noua mafia foarte tare...care a rupt sau nu de la om la om ca orice piesa...
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
Stiu am exagerat