Rock, reggae, r'n'b si orice alt gen muzical despre care simtiti nevoia sa discutati ... pe masura ce discutiile se vor segrega probabil vor aparea noi subforumuri
01. Sillyconductor - Woolfia [cc by nc nd 3.0 ro]
02. Cristi Cons - Couch Revenge [cc by nc sa 3.0 ro]
03. Bogdan - Beginnings [cc by nc sa 3.0 ro]
04. Inner - Azotool [cc by nc sa 3.0 ro]
05. Ion - Master-Freier [cc by nc nd 3.0 ro]
06. Poor Relatives - Sanie [cc by nc nd 3.0 ro]
07. Vlad Caia - Random#9 [cc by nc sa 3.0 ro]
08. The Model - The Simple Life [cc by nc nd 3.0 ro]
09. TRG-Belgraded [cc by nc nd 3.0 ro]
10. Alien Pimp - The Original [cc by nc sa 3.0 ro]
11. Makunouchi Bento feat. Selfmademusic - Nukekubi [cc by nc sa 3.0 ro]
12. Michi - French Kiss [cc by nc nd 3.0 ro]
13. Alexandrina - Noi Doi (Silent Strike Remix) [cc by nc nd 3.0 ro]
14. Candlestickmaker - Take Me Elsewhere (And Back Again) – Contorsionist Remix [cc by nc sa 3.0 ro]
15. Minus & Ion - One Time Only [cc by nc nd 3.0 ro]
16. PoorRelatives - a a a [cc by nc sa 3.0 ro]
17. Discoballs - Str. Ongfeeling [cc by nc sa 3.0 ro]
18. Suie Paparude - Belladonna [cc by nc nd 3.0 ro]
intr-adevar e de c***t daca nu e hip hop.ce pacat ca nu e toata lumea incuiata sa asculte un singur gen de muzica.ca pacat ca mai exista si alta muzica si nu e lumea plina de repari.ce pacat ca esti prost...
intr-adevar e de c***t daca nu e hip hop.ce pacat ca nu e toata lumea incuiata sa asculte un singur gen de muzica.ca pacat ca mai exista si alta muzica si nu e lumea plina de repari.ce pacat ca esti prost...
man, pron are partial dreptate ... in sensul ca nu-s de cacat, dar nici de calitate nu sunt. Majoritatea productiilor sunt cel mult ascultabile
in primul rand e vorba de mai multe piese, nu de o piesa.in al doilea rand nu a zis ca nu ii place, a zis ca e de c***t.una e sa nu iti placa si alta sa zici ca e de c***t cand tu habar nu ai despre ce vorbesti.
ascult muzica electronica de 10 ani si am trecut prin toate de la 120 bpm la 1000 bpm asa ca stiu sa apreciez un release bun.
iar acesta e foarte slab... nu ma danseaza, e foarte slow... piese de balanganit in stanga si in dreapta.
sunt 2-3 cred care-s spre electro asa... dar slabe si alea. muzica de trend ca dea, astea se asculta acum.