Baboi
Re: Baboi-Singur impotriva lumii [ Teaser ]
5 cuvinte cu tot cu interjectii nu-s de ajuns.
productia imi place
eu tot nu inteleg care-i treaba cu teaserele astea...la modu...dai un teaser la un clip care oricum va aparea pe youtube...nu stiu...mi se pare deplasata treaba...a...inteleg sa dai un teaser la un clip care nu va aparea pe youtube,ci pe dvd-uri sau la tv...sa stranga fanii bani,plm,sa faca audiente pe la tv...si daca apare pe youtube il dai in judecata pe fraer...
da asa...nu stiu care-i sparla...sper sa nu fie o moda romaneasca prost preluata din afara...cel putin pe mine ma cam enerveaza
pace!
productia imi place
eu tot nu inteleg care-i treaba cu teaserele astea...la modu...dai un teaser la un clip care oricum va aparea pe youtube...nu stiu...mi se pare deplasata treaba...a...inteleg sa dai un teaser la un clip care nu va aparea pe youtube,ci pe dvd-uri sau la tv...sa stranga fanii bani,plm,sa faca audiente pe la tv...si daca apare pe youtube il dai in judecata pe fraer...
da asa...nu stiu care-i sparla...sper sa nu fie o moda romaneasca prost preluata din afara...cel putin pe mine ma cam enerveaza
pace!
e alegerea fiecaruia, si nu e problema ta.
youtube deja e de referinta in materie de muzica, conteaza views, conteaza accesari, clickuri treburi. poti sa ai un feedback asupra unui produs. ce e in aparenta simplu pentru tine, e mai complicat pentru altii.
youtube deja e de referinta in materie de muzica, conteaza views, conteaza accesari, clickuri treburi. poti sa ai un feedback asupra unui produs. ce e in aparenta simplu pentru tine, e mai complicat pentru altii.
productia e tare, sa vedem si ce urmeaza, apoi parerile sa curga, daca nu ma insel, Baboi lucreaza la albumul solo
b-)
- creTzu
- aka Cascarino sau Nelu
iti spun eu care e treaba . cand faci un material e bine ca inainte sa atragi atentia asupra ta, chiar si in mediul online, cu chestii care se vor intampla. acum sunt siteuri de specialitate, chiar multe, ele preiau si dau mai departe. chiar daca pare deplasat, e chestie de marketing.
am crezut ca e bahoi si am intrat repede 

Racfm: Piesa e produsa de mine
7 hours ago

-
- funk soul sensation
ce naspa e beatu acuTheodore Hansson wrote:Racfm: Piesa e produsa de mine7 hours ago

e tare
si mie mi se pare tare beatu.
- Eladio wutanghiddenmember
- spre 5000 de posturi, e ok
de ce baboi solo?
on: din promo nu inteleg mare lucru, vorba aia, e promo
on: din promo nu inteleg mare lucru, vorba aia, e promo
www.hiphopdinromania.org
36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html

36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html
- cosanostra
- fratele meu tu esti baiat
i.unltd wrote:am crezut ca e bahoi si am intrat repede
cosanostra wrote:i.unltd wrote:am crezut ca e bahoi si am intrat repede
"any advertisement in public space that gives you no choice whether you see it or not is yours, it belongs to you ,, its yours to take, rearrange and re use.Asking for permission is like asking to keep a rock someone just threw at your head"
- Banksy
- Banksy