Piesa Noua
Re: Piesa Noua
Salut.Eu sunt Axum.Cred ca e timpul sa se sfarseasca toata chestia asta de prost gust!Nu eu am facut acest topic nici macar nu stiam ca o sa se faca de vreo persoana sau alta.Ne cerem scuze ptr injuriile aduse.Tot ce fac eu cu omu' meu Senecka e doar pentru prieteni...numai ca sa ajuns si la publicitate aiurea pe net:)pana nu iese albumul oficial nu vreau sa se comenteze despre instrumentale furate sau chestii de genu:)daca va place bine daca nu sanatate:)mai vorbim peste ceva timp;)) sanatate www.myspace.com/axumsenecka
Alexzzzzzzz esti praf copilu`
.Nu ai prieteni
?

- divine.component
- adevarat sa mor de nu
AlexZ, daca iti zic ca esti certat cu limba romana, o sa ma injuri?
asa a zis pisatu ala de nane, si toti au in cap asta acumSleek wrote:ba de ce toata lumea care da pe un negativ care nu e al lui zice ca e mixtape ?am auzit la multi cacatu' asta ... de unde ideea asta ? se duce dracu' hiphopul...
ce trb are daca am prieteni sau nu ?Inocent wrote:Alexzzzzzzz esti praf copilu`.Nu ai prieteni
?

unde plm am gresit acum bahdivine.component wrote:AlexZ, daca iti zic ca esti certat cu limba romana, o sa ma injuri?
Tu gresesti prin simplul fapt ca traiesti in aceeasi tara cu noi.
Tu nu iti dai seama cat de prost esti?da sincer acum.
Omu te`a intrebat de ce cauti sa primesti cat mai multe commenturi si tu ajungi sa il iei la pula? Pai in cazu asta esti frustrat....
Sa inteleg ceva.... tu ai facut un topic cu o melodie care nu trebuia sa apara pe net si pe forumuri , nu ai acordul autorilor , dar in acelasi timp ii iei la pula pe cei care critica piesa?
Omu te`a intrebat de ce cauti sa primesti cat mai multe commenturi si tu ajungi sa il iei la pula? Pai in cazu asta esti frustrat....
Sa inteleg ceva.... tu ai facut un topic cu o melodie care nu trebuia sa apara pe net si pe forumuri , nu ai acordul autorilor , dar in acelasi timp ii iei la pula pe cei care critica piesa?
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
- divine.component
- adevarat sa mor de nu
acum? ai atins tastele.AlexZ wrote:unde plm am gresit acum bahdivine.component wrote:AlexZ, daca iti zic ca esti certat cu limba romana, o sa ma injuri?
asa offtopic totusi. imi place ce uploaduri mai ai puse acolo, preferatul meu e asta:
http://www.youtube.com/watch#!v=7Q8hXrm ... re=channel
esti cel mai tru rep de pe forum
Ba putulica,eram la suc cu maicata in timp ce tu erai la gradinita si umblai cu strampii plini de bacterii.Exista o mica mare diferenta intre noi,frustrat mic ce esti.AlexZ wrote:ce trb are daca am prieteni sau nu ?) bai pustiulica
o mai arzi mult ca cocalarii ? am cunoscuto pe maicata cu 9 luni inaintea taInocent wrote:Ba putulica,eram la suc cu maicata in timp ce tu erai la gradinita si umblai cu strampii plini de bacterii.Exista o mica mare diferenta intre noi,frustrat mic ce esti.AlexZ wrote:ce trb are daca am prieteni sau nu ?) bai pustiulica
ma doare in pula de comm... vroiam parerea voastra de mari rapperi ca sa vada si cei care canta in acea melodie ...Pilu wrote:Tu gresesti prin simplul fapt ca traiesti in aceeasi tara cu noi.
Omu te`a intrebat de ce cauti sa primesti cat mai multe commenturi si tu ajungi sa il iei la p***? Pai in cazu asta esti frustrat....
Sa inteleg ceva.... tu ai facut un topic cu o melodie care nu trebuia sa apara pe net si pe forumuri , nu ai acordul autorilor , dar in acelasi timp ii iei la p*** pe cei care critica piesa?
-
- agent orange
AlexZ wrote:o mai arzi mult ca cocalarii ? am cunoscuto pe maicata cu 9 luni inaintea taInocent wrote:Ba putulica,eram la suc cu maicata in timp ce tu erai la gradinita si umblai cu strampii plini de bacterii.Exista o mica mare diferenta intre noi,frustrat mic ce esti.AlexZ wrote:ce trb are daca am prieteni sau nu ?) bai pustiulica

Alexz , scuze ca intreb , dar cati ani ai? nu accept nicio varsta mai mare de 16 ani, nu imi plac minciunile.
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.