Cazzy - manifeste politice (incepator)
Re: Cazzy - manifeste politice (incepator)
fad vai de pl ta..... iti dai seama ca am plans 2 zile ca nu miai descarcat tu piesa?:)) ai dat dovada de un mare inganfat si un scarbos.....nu ascult bug am mai zis odata si chit k iau si eu ban tin sa spun ca esti o zdreanta inganfata
chear miai porvocat scarba..... romana si istorie stiu cel mai bine .... faptu ca scriu cum scriu pe net e cu totu alt lucru ....da trebuia sa te bagi tu neaparat ca supozitoru in cur

1 August apare mixtapeul Manifeste Politice
-
- funk soul sensation
esti fraier ca nu asculti mafia.
ps. muie dinamo
ps. muie dinamo
- TheG
- fratele meu tu esti baiat
Dupa multe shoturi de rachiu, Uzzi si Caddy decid sa-si consume prietenia, 9 luni mai tarziu facandu-si aparitia Cazzy. E ok.
Cand zici ceva precum "ai dat dovada de un mare inganfat si un scarbos", "chear miai" si "da trebuia sa te bagi tu neaparat ca supozitoru in cur"(probabil cea mai proasta duma de la "sugi pula ca o tarfa" pe care am intalnit-o) si mai pretinzi ca "romana si istorie stiu cel mai bine" nu pot sa inteleg decat ca:
a) minti
b) Vlad tepes s-a batut cu Moghul Kahn la Putna in 1848
c) ai probleme mari la liceu
d) toate variantele de mai sus
Ziceai ca nu-ti plac Mcii aia care zic de batai? Da-ti place cedry2k? Care nu(ba da) are piesa scandal? aha
Cumicu e CLASSIC, Mafia nu e.
Invatzah sa skri kumm tr3 shy poatekah nuh s maya loomeah de tin
Cand zici ceva precum "ai dat dovada de un mare inganfat si un scarbos", "chear miai" si "da trebuia sa te bagi tu neaparat ca supozitoru in cur"(probabil cea mai proasta duma de la "sugi pula ca o tarfa" pe care am intalnit-o) si mai pretinzi ca "romana si istorie stiu cel mai bine" nu pot sa inteleg decat ca:
a) minti
b) Vlad tepes s-a batut cu Moghul Kahn la Putna in 1848
c) ai probleme mari la liceu
d) toate variantele de mai sus
Ziceai ca nu-ti plac Mcii aia care zic de batai? Da-ti place cedry2k? Care nu(ba da) are piesa scandal? aha
Cumicu e CLASSIC, Mafia nu e.
Invatzah sa skri kumm tr3 shy poatekah nuh s maya loomeah de tin
Dubiooos!!!

- divine.component
- adevarat sa mor de nu
la cati zei sunt pe-aici, mai mai sa crezi ca ai nimerit in Olimp si nu pe un forum
on topic: piesa e destul de ok
on topic: piesa e destul de ok
-
- The Drunken Master
n-am apucat sa ascult..nu stiu cum suna...dupa ce o sa ascult o sa revin cu o parere despre piesa.
dar...
frate...
tu realizezi ca numele tau de scena, in limba italiana inseamna PULI? o P.ULA doua PULI...nu stiu de la ce vine...si poate sunt ignorant ca nu-mi dai seama sau ca nu vreau sa aflu...dar daca aveai I in loc de Y numele tau era PULI atat in scris cat si ca pronuntie...
nu mi-o lua in nume de rau...a fost doar o observatie(nu ca ar avea vreo importanta ce inseamna in alta limba...dar avand in vedere cati romani stiu italiana...adica aproape jumatate...e cam aiurea...pentru tine)
bafta in continuare
dar...
frate...
tu realizezi ca numele tau de scena, in limba italiana inseamna PULI? o P.ULA doua PULI...nu stiu de la ce vine...si poate sunt ignorant ca nu-mi dai seama sau ca nu vreau sa aflu...dar daca aveai I in loc de Y numele tau era PULI atat in scris cat si ca pronuntie...
nu mi-o lua in nume de rau...a fost doar o observatie(nu ca ar avea vreo importanta ce inseamna in alta limba...dar avand in vedere cati romani stiu italiana...adica aproape jumatate...e cam aiurea...pentru tine)
bafta in continuare
peepee in ya girl's eyebrow