Specii - Usile vol. 1 [2011]
Re: Specii Usile Coming Soon! (2009)
ba, da ce cenzurat e chimie pe ultimele piese specii, sau poate numai dragonu si-a inregistrat strofele
da cum pula mea sa scapi piesele pe net, asta n-o pot intelege niciodatameta666 wrote:ba nuBlack Sheep wrote:Sau poate e o strategie "dam drumu pe net asa, sa vedem cum reactioneaza lumea si pe album va fi varianta finala"meta666 wrote:
nu cred ca a apucat sa traga, probabil ca au scapat piesele pe net inainte de termen, n-ai vazut ca la ambele jumatate e doar instrumental?
ii dai unui prieten sa vezi ce parere are,el da mai departe spunand "vezi n-o mai pasa" "da normal,frate"...el la randu` lui altcuiva tot in mod "secret" si asa ajunge pe utube..
- FAD
- adevarat sa mor de nu
Iar voi înţeleg că blamaţi chestiile astea, SOTO!
Mai bine taci, dand senzatia ca esti inapt, decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala.
cs.skillsv.ro
www.skillsv.ro
cs.skillsv.ro
www.skillsv.ro
- christian k.
- vatraș local
de parca obisnuiti sa cumparati albumele in original... 

PROUDLY LOSING MONEY SINCE 2008!
FAD wrote:Iar voi înţeleg că blamaţi chestiile astea, SOTO!
strica feeling-ul, macat daca tot se fura, sa se fure cand is gata
da ma, da' cand mergi la furat, nu stii ce prinzi...furi, si vezi dupa.
atunci sa le tina pentru satistactia proprie, sa nu le ma puna pe net si sa-mi strice trip-ul
Asta nu e de acum....e scapata pe net de mult timp....cel putin eu o am de prin noiembrie
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
Aia era "a9a planeta de la soare" si era de la aforic
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
- FAD
- adevarat sa mor de nu
Dar nu te obligă nimeni să le asculţi înainte să iasă albumul, mai poţi aştepta (sau nu).meta666 wrote:FAD wrote:Iar voi înţeleg că blamaţi chestiile astea, SOTO!
strica feeling-ul, macat daca tot se fura, sa se fure cand is gata
Plus de asta nu le-am pus la download, mie mi le-a dat un tovarăş şi eu le-am zis ălora care vor bucata lu' Dragonu, care era de fapt pusă pe youtube, să-mi dea pm.
FURÁ, fur, vb. I. Tranz. 1. A-și însuși pe ascuns sau cu forța un lucru care aparține altcuiva; a lua ceva fără nici un drept de la cineva, păgubindu-l; a hoți, a jefui, a prăda
Atâta timp cât tovarăşu ala al meu, care mi-a dat bucata respectică, avea piesa de la ALT tovarăş (dubios, ştiu), mi-e greu să cred că "şi-a însuşit-o pe ascuns" fară ca Dragonu să ştie.
Got ya? Ok, mă bucur!
Mai bine taci, dand senzatia ca esti inapt, decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala.
cs.skillsv.ro
www.skillsv.ro
cs.skillsv.ro
www.skillsv.ro
mult mai marfa suna adn pe negativu de la urban groove
enjoy life.