Specii - Usile vol. 1 [2011]
Re: Specii Usile Coming Soon! (2009)
Dragonu
Din cate stiu eu asa avea vocea acum 3-4 ani.

G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
alte pareri ?
(nu prea imi vine sa cred ca e dragonasu) desi zice ceva de dragonu in melodie dar tot nu imi vine sa cred

enjoy life.
Eu stiu ca asa avea vocea si la bodd si astea de prin 2006
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
nu am zis ca nu ma iau dupa tine dar mi se pare dubios 

enjoy life.
- FAD
- adevarat sa mor de nu
E Dragonu, crede-ne! =D
Ps: Dacă le aveţi in format mp3, urcaţi-le undeva!
Ps: Dacă le aveţi in format mp3, urcaţi-le undeva!
Mai bine taci, dand senzatia ca esti inapt, decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala.
cs.skillsv.ro
www.skillsv.ro
cs.skillsv.ro
www.skillsv.ro
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
el e ma. asa o ardea inainte. iti zic sigur, ca l-am vazut atunci cand a aparut la battle si era toata lumea wow, de unde a venit asta?louye wrote:alte pareri ?(nu prea imi vine sa cred ca e dragonasu) desi zice ceva de dragonu in melodie dar tot nu imi vine sa cred
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
nu te-am acuzat de nimic bro, lasa vrajealaFAD wrote:Dar nu te obligă nimeni să le asculţi înainte să iasă albumul, mai poţi aştepta (sau nu).meta666 wrote:FAD wrote:Iar voi înţeleg că blamaţi chestiile astea, SOTO!
strica feeling-ul, macat daca tot se fura, sa se fure cand is gata
Plus de asta nu le-am pus la download, mie mi le-a dat un tovarăş şi eu le-am zis ălora care vor bucata lu' Dragonu, care era de fapt pusă pe youtube, să-mi dea pm.
FURÁ, fur, vb. I. Tranz. 1. A-și însuși pe ascuns sau cu forța un lucru care aparține altcuiva; a lua ceva fără nici un drept de la cineva, păgubindu-l; a hoți, a jefui, a prăda
Atâta timp cât tovarăşu ala al meu, care mi-a dat bucata respectică, avea piesa de la ALT tovarăş (dubios, ştiu), mi-e greu să cred că "şi-a însuşit-o pe ascuns" fară ca Dragonu să ştie.
Got ya? Ok, mă bucur!
- FAD
- adevarat sa mor de nu
E în regulă atunci, my bad:).meta666 wrote:nu te-am acuzat de nimic bro, lasa vrajeala
Mai bine taci, dand senzatia ca esti inapt, decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala.
cs.skillsv.ro
www.skillsv.ro
cs.skillsv.ro
www.skillsv.ro
dragonu cu spectru sonor ---> http://www.fileshare.ro/6089113012.5
aforic vs dragonu(candva, la un odd) ----> http://www.fileshare.ro/6089223368
aforic vs dragonu(candva, la un odd) ----> http://www.fileshare.ro/6089223368
-
- dimineata verific forumu
sunt pilaf toti, kazi arata smecher
da chimie ?

da chimie ?
e o filmare de la un show din Iasi, la vreo saptamana dupa Paste, se distrau oamenii, clipul n-are scop de promo sau ceva de genul, Chimie probabil era acasa