Alex (Velea)
Moderator: .etalosed
- Kaen Shine
- Shiftee
Re: Alex (Velea)
se cam strange carnea oximoronic pe mine cand vad "alex" si "artist" in aceeasi propozitie 

See this rap thing is all about the the bragadoccio
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
I check my rearview, emcees ain't gettin closer
ma cac in orkestra lui
nu i-am scris numele. nici mie nu-mi place ce canta el, da' nu-s asa drasticKaen Shine wrote:se cam strange carnea oximoronic pe mine cand vad "alex" si "artist" in aceeasi propozitie
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
cata nesimtire. macar din bun simt puteau diletantii astia sa se imbrace ca niste oameni si sa stea fara ochelari de soare, sapca si alte cacaturi intr-o filarmonica sau unde-or fi fostnostradamus wrote:uita-te la asta si mai gandeste putin problema:nea Caisa wrote:eu l-am auzit live si nu canta. acum nu stiu daca nu i s-au oferit conditiile sau asta e ideea lui despre cum tre' sa fie un show "live".
Ce o sa auziti voi toata vara numa melodia asta....Mi groaza deja
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
sertanejo coaie 

-
- funk soul sensation
sa-mi bag pula ce ma enerveaza mc-ii astia de "ridicati o mana sus".
-
- ce n'est pas possible
ar fi mai misto sa zica "mainile jos, mainile jos, n-avem nevoie de atmosfera"
la puscarie ma duc mama sunt dependent de heroina
a ajuns si bulangiu asta sa cante cu orchestra. trist.
muzica mai infecta ca aia de la hahapulamea production nu cred ca exista. si cunosc oameni care lucreaza acolo.le-am spus- o si lor. muzica de cacat pentru public de cacat.
versuri de umezit la chiloti adolescente proaste
muschi dati cu ulei
tribale
dumnezeu e cu mine
rappinon
mu ie!
muzica mai infecta ca aia de la hahapulamea production nu cred ca exista. si cunosc oameni care lucreaza acolo.le-am spus- o si lor. muzica de cacat pentru public de cacat.
versuri de umezit la chiloti adolescente proaste
muschi dati cu ulei
tribale
dumnezeu e cu mine
rappinon
mu ie!
Suzy wrote:eu nu-s aici ca sa inteleg. sunt aici ca sa-mi ocup timpul.

Dumnezeu e,cu mine!
Asa se zice.
Asa se zice.
melodia asta a lui Velea este mai enervanta decat vara nu dorm a lui gitanul sef. NU credeam ca este posibil sa-mi displaca o melodie mai mult ca aia, dar Velea nu ma dezamageste