In stilul asta.Suzy wrote:dar care e problema voastra frate?ati spus o data, gata. leave it be. si oricum trebuie sa iasa albumul sa vedem ce stil e overall.
Subcarpati
Re: Subcarpati e Romania!
- MCBecks
- fratele meu tu esti baiat
Piesa asta e nasoala rau... dar daca tot apar astfel de rahaturi la iPop Romanesc, propun sa deschidem topicuri si pentru albumul lui Gutza cu Rimaru si pentru noul material Paula Seling.
De asemenea, propun sa ne strangem toti si sa ii propunem lui DOC sa scoata si o varianta etno a albumului, ca vad ca multi ati fost impresionati pana la orgasm de piesa asta...
De asemenea, propun sa ne strangem toti si sa ii propunem lui DOC sa scoata si o varianta etno a albumului, ca vad ca multi ati fost impresionati pana la orgasm de piesa asta...
- creTzu
- aka Cascarino sau Nelu
aoleu. te stiu baiat destept, adaptarea unor influente populare nu are nimic de-a face cu ce spui tu acolo. iar Paula Seling e o mare voce ...si nu numai.
ba...prea rar sau deloc ma bag eu in discutii de genul, mai ales la hip hop romanesc, dar, sa mor, daca o ardeti cu pareri de genul asta de mai sus [ @ McBecks] (fie ele si clasicele pareri ale voastre), cred ca va laudati degeaba ca ascultati hiphop. get the fuck out of the box
cum ma sa compari asta cu etno?! cu gutza?! repet, de multe ori cand citesc diverse pareri mai zambesc amar, dau mark all read, etc, dar acum parca prea ai dat-o in balarii. mai sunt putini aia care mai percuteaza.
in loc sa fiti atenti la detalii va impiedicati in niste etichete dástea aberante de parca ati avea 5 ani
da ma, nu e hip hop, pisa-ne-am pe el de hip hop cu tot cu elementele lui, piesa asta ramane aici unde ii e locul, nu mai veniti voi cu propuneri de mutat topicuri la alte genuri, am mai zis-o de "n" ori.
@derex, alea au fost sterse pentru ca ai luat-o pe aratura cu tot cu discutia, incearca sa ramai pe subiect.

in loc sa fiti atenti la detalii va impiedicati in niste etichete dástea aberante de parca ati avea 5 ani
da ma, nu e hip hop, pisa-ne-am pe el de hip hop cu tot cu elementele lui, piesa asta ramane aici unde ii e locul, nu mai veniti voi cu propuneri de mutat topicuri la alte genuri, am mai zis-o de "n" ori.
@derex, alea au fost sterse pentru ca ai luat-o pe aratura cu tot cu discutia, incearca sa ramai pe subiect.
Ti-am zis ca nu stiu ce cauti tu pe forumul asta ... tu doar citeste nu mai posta.MCBecks wrote:Piesa asta e nasoala rau... dar daca tot apar astfel de rahaturi la iPop Romanesc, propun sa deschidem topicuri si pentru albumul lui Gutza cu Rimaru si pentru noul material Paula Seling.
Mega piesa şi clipul. Să vedeţi ce vă va lovi albumul
@hip-hopării, Nu mai fiţi încuiaţi, nu există numai hip-hop şi '70s funk. Încercaţi să mai exploraţi
@hip-hopării, Nu mai fiţi încuiaţi, nu există numai hip-hop şi '70s funk. Încercaţi să mai exploraţi
Cum ai fost tu, Românie,
Au mai fost şi alte ţări.
Au mai fost şi O să fie
Şi aici şi peste mări...
or să fie !
Au mai fost şi O să fie
Şi aici şi peste mări...
or să fie !
Am foi, foite si schite!
derex wrote:Cum ai fost tu, Românie,
Au mai fost şi O să fie
Şi aici şi peste mări...
or să fie !

G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
- megga
- kapnobatai
- Location: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...
sper sa aud la stirile de la ora 5 ca ati fost violati
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
- CleeQue
- adevarat sa mor de nu
esti mai prost ca limba rusa. sa mor de nuMCBecks wrote:Piesa asta e nasoala rau... dar daca tot apar astfel de rahaturi la iPop Romanesc, propun sa deschidem topicuri si pentru albumul lui Gutza cu Rimaru si pentru noul material Paula Seling.

- MCBecks
Blacksun si CleeQue, propun sa va luati de mana si sa faceti o hora pe piesa asta! Vi se potriveste! De asemenea, puteti s-o alegeti ca fiind piesa voastra de cuplu.
... sau pe asta: Degeneratu feat. Black'Sun
... sau pe asta: Degeneratu feat. Black'Sun
Coaie e a2a oara cand pui piesa asta ce sloboz incerci sa arati ?
Eram mic , ma prosteam , vrei sa pun si eu piesa cu tine , e mai retarda crede-ma .......

Eram mic , ma prosteam , vrei sa pun si eu piesa cu tine , e mai retarda crede-ma .......
- MCBecks
Hai s-o aud, sunt tare curios ce piesa am inregistrat eu... ca eu nu stiu de ea! Surprinde-ma!
Oricum, tu esti genial, sa mor, eu astept sa scoti albumul!
Oricum, tu esti genial, sa mor, eu astept sa scoti albumul!
Blacksun ce ai facut tu constructiv, sa fii peste bex ?
Nu mi se pare normal, ca sa va luati de parerea omului, chiar cand e realist, pun pariu ca daca piesa asta era scoasa de un artist mai necunoscut sau de unul pe care nu-l apreciati, nici nu o bagati in seama, ba chiar mai mult, va comportati ca noi astia care spunem ca nu e tare, ca nu e hip hop, punct.
Nu mi se pare normal, ca sa va luati de parerea omului, chiar cand e realist, pun pariu ca daca piesa asta era scoasa de un artist mai necunoscut sau de unul pe care nu-l apreciati, nici nu o bagati in seama, ba chiar mai mult, va comportati ca noi astia care spunem ca nu e tare, ca nu e hip hop, punct.
Am foi, foite si schite!