Subcarpati

Discutii despre hip hop-ul romanesc in general

Moderators: dan, DiNO

theruler187
dimineata verific forumu

Re: Subcarpati e Romania!

Post by theruler187 »

Bah,mie imi place...curge bine de tot. :bow:
Sleek
fratele meu tu esti baiat

Post by Sleek »

Tariceanu!
superblana
tanar

Post by superblana »

derex wrote:Argumentez eu, din ce am ascultat ( foarte putin ) mi-am format o parere, stilul asta prinde doar printre aceea care asclta Dubstep si Puya, pur si simplu n-ai ce sa alegi din piesele astea de pe Subcarpati, nu e vorba ca nu-mi place mie electro-rapul ( rap cu influente dubstep, parca asta e ), sunt piese din genul asta pe care le-am ascultat cu interes, fiind vorba de undele de pe materialele Kazi si Specii. Insa Bean nu e acel Mc din muzica Rap care sa fie maestru, per total e o combinatie nereusita de stiluri, motivul : dorinta de a aparea cu ceva nou, poate intr-o buna zi, oamenii ca Bean or sa manance c***t, doar sa impresioneze publicul. Sincer, mie nu-mi place nici dnb-ul nici dubstept-ul, prefer sa ascult muzica facuta din suflet.
Tu, amice, n-ai fix nicio treaba cu ce se-ntampla aici.
Ce treaba are dubstepu si Puya cu Subcarpati? Ce treaba are muzica electro cu repu' si cu dubstepu?
Esti prajit in creier? Realizezi ce-ti dicteaza mintea degetelor atunci cand scrii ceva?

Proiectul asta probabil a fost facut dintr-o idee. O idee ce le-a venit unor baieti la un moment dat intr-o zi frumoasa cu soare.
Au zis 'facem de niste negative, tragem niste voci, facem ceva frumos'.
Oamenii au facut videoclip la una dintre piese si l-au varsat pe Internet. Pentru cine? Pentru tine, cu tine au impartasit acel ceva frumos, cu care tu stergi pe jos.
Oamenii au pus cap la cap piese si au facut album. Si pe asta l-au dat pe Internet. Pentru cine? La naiba, stii si tu raspunsul. Pentru tine.

Si tu dupa ce ai ascultat foarte putin (dupa cum ai scris si tu mai sus), ti-ai format o parere, care pur si simplu da dovada de cata prostie bantuie nemilos in tara asta.
Acest material n-are absolut nicio treaba cu rapu' electro influentat de curentul garage dat in dubstep mioritic, mor.tii tei.

Este muzica. Iti place ori ba.
Dorinta de a aparea cu ceva nou, INTODEAUNA e mai ok decat dorinta de a aparea cu acelasi ca.cat.
Tu esti cel care in seara asta, mananca ca.cat.
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Post by Suzy »

superblana wrote:Dorinta de a aparea cu ceva nou, INTODEAUNA e mai ok decat dorinta de a aparea cu acelasi ca.cat.
foarte bine spus. :bow:
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.

Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
NCristian
forumilian

Post by NCristian »

boss de boss albumu 8)
nx
dimineata verific forumu

Post by nx »

Amu asta mai mere !
Io singura chestie pe care n-o-nghit e aia cand tu, la gura cu sloboz, ma-nveti cultura romaneasca in ritm de hip-hop.
Si nu esti decat un altul, cu un "popor" inventat in ultimii 200 de ani cu o istorie "compusa" de fascisti.
Kremlin
Still a Late Night fan

Post by Kremlin »

intra in istorie
Show a la Krem @ Facebook:
Image
Adverss
HotDeBrichete

Post by Adverss »

si in geografie intra
iustinescu
spre 5000 de posturi, e ok

Post by iustinescu »

Adverss wrote:si in geografie intra
METAFORA!
epho
gisulapu

Post by epho »

ce dume frate.. de ce pe fiecare topic trebuie sa fie caterinca si sa nu se vorbeasca strict de album? topicurile lui kazi le-ati facut praf..
ozn
de pe forum

Post by ozn »

superblana wrote:
derex wrote:Argumentez eu, din ce am ascultat ( foarte putin ) mi-am format o parere, stilul asta prinde doar printre aceea care asclta Dubstep si Puya, pur si simplu n-ai ce sa alegi din piesele astea de pe Subcarpati, nu e vorba ca nu-mi place mie electro-rapul ( rap cu influente dubstep, parca asta e ), sunt piese din genul asta pe care le-am ascultat cu interes, fiind vorba de undele de pe materialele Kazi si Specii. Insa Bean nu e acel Mc din muzica Rap care sa fie maestru, per total e o combinatie nereusita de stiluri, motivul : dorinta de a aparea cu ceva nou, poate intr-o buna zi, oamenii ca Bean or sa manance c***t, doar sa impresioneze publicul. Sincer, mie nu-mi place nici dnb-ul nici dubstept-ul, prefer sa ascult muzica facuta din suflet.
Tu, amice, n-ai fix nicio treaba cu ce se-ntampla aici.
Ce treaba are dubstepu si Puya cu Subcarpati? Ce treaba are muzica electro cu repu' si cu dubstepu?
Esti prajit in creier? Realizezi ce-ti dicteaza mintea degetelor atunci cand scrii ceva?

Proiectul asta probabil a fost facut dintr-o idee. O idee ce le-a venit unor baieti la un moment dat intr-o zi frumoasa cu soare.
Au zis 'facem de niste negative, tragem niste voci, facem ceva frumos'.
Oamenii au facut videoclip la una dintre piese si l-au varsat pe Internet. Pentru cine? Pentru tine, cu tine au impartasit acel ceva frumos, cu care tu stergi pe jos.
Oamenii au pus cap la cap piese si au facut album. Si pe asta l-au dat pe Internet. Pentru cine? La naiba, stii si tu raspunsul. Pentru tine.

Si tu dupa ce ai ascultat foarte putin (dupa cum ai scris si tu mai sus), ti-ai format o parere, care pur si simplu da dovada de cata prostie bantuie nemilos in tara asta.
Acest material n-are absolut nicio treaba cu rapu' electro influentat de curentul garage dat in dubstep mioritic, mor.tii tei.

Este muzica. Iti place ori ba.
Dorinta de a aparea cu ceva nou, INTODEAUNA e mai ok decat dorinta de a aparea cu acelasi ca.cat.
Tu esti cel care in seara asta, mananca ca.cat.
Daca muzica asta de cacat e repul pe care-l halesti, sa ai pofta mare. Prefer sa ascult din tara ceva nume care baga intr-adevar muzica, cacaturi d'astea ieftine poate face orice dezaxat. Acel frumos exista, dar la alti artisti, gen Ceilalti, care tot la fel procedeaza, scot si pun pe net.
E muzica, n-am nimic cu ea, dar ce cauta in hip-hop-ul romanesc ?
Am foi, foite si schite!
Pilu
Maestru-n șoșoni

Post by Pilu »

Poate nu isi are locul la hiphop romanesc , dar totusi nu poti sa te caci asa in muzica omului...Poti spune ca nu iti place si gata , e parerea ta , dar nu trebuie sa zici in 3 pagini ca e de cacat si ca asa ceva face orice fraier... Invata sa respecti munca omului...poate nici mie nu imi place cum suna , dar respect munca lui si faptu ca a adus ceva nou..tu nu poti face asta?
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
nea Caisa
campion pe sate

Post by nea Caisa »

mutati atunci topicul, sa fie toata lumea multumita. revin cu o opinie mai ampla dupa ce ascult albumul.
Chokozaurus
fratele meu tu esti baiat

Post by Chokozaurus »

Va compatimesc pe toti ca agreati asa ceva. In primu' rand ca nu e nici pe departe un omagiu adus folclorului, ci mai degraba o bataie de joc. Pentru ca melodiile alea autentice romanesti sunt apreciate asa cum sunt, nu au nevoie de o mazare ca sa le puna niste basi. Asta e aceeasi situatie ca Another Brick in The Wall de la Floyd, care a fost remixata de houseri.
Pe de alta parte, tin sa cred ca asta nu e hip hop, adica nu vad ce parte din el mai e hip hop, ca are cativa basi ?! Si de unde patriotismu asta fortat, cand acu ceva timp, Romania era cea mai de c**** tara, cea mai slaba si mai denigrata . Io cand zic ca se duce pe p*** hip hopu romanesc, frate, inseamna ca se duce.

Vedeti sa nu va ramana buzele in cu.ru lu' Bean..
Last edited by Chokozaurus on Sat Jul 10, 2010 2:26 pm, edited 1 time in total.
E limpede că-i bună

http://battle.friendhood.net
greuceanu
:lol:
Location: la 22 grade 33' longitudine estica si 44 grade 38' latitudine nordica

Post by greuceanu »

e bine pus aici, n-o mai sugeti atata.
Image
Post Reply