Subcarpati
- Chill Will
- the funky man
Re: Subcarpati e Romania!
meama, incepe sa-mi fie scarba de aceste discutii si de ideea de "forum" in general...o sa ramaneti doar cativa, cu awareness in frunte. rapperii pulii...
http://listen.radionomy.com/classic-rap.m3u Classic Rap radio 24/7 - 101% dopeness
-
- spre 5000 de posturi, e ok
DexStaR wrote:cred ca suntem singurul neam din lume care arunca cu c***t in propriul folclor si propria istorie.....
n-am vazut un grec suparat ca stramosii lui filosofi erau bisexuali ..
n-am vazut un chinez sa se ascunda dupa degete cand tara lui e reprezentata de mosnegi cu barba alba si jumatate de chelie care credeau intr-un animal care respira flacari...
n-am vazut nici un egiptean nemultumit ca se trage dintr-un popor care avea fetishuri cu morti...
si mai ales n-am vazut nici un strain sa-si vorbeasca folclorul de rau fara sa-l cunoasca.
pun pariu ca 80% din cei care au scris balarii pe aici habar n-au cine au fost maria lataretu ,zavaidoc ,barbu lautaru s.a.m.d. habar n-aveti cat valoreaza un costum popular din nordul moldovei pentru un colectionar din alt colt al lumii..si de ce valoreaza atat...habar nu aveti ce se ascunde in spatele cantecelor haiducesti...si in baladele romanesti care s-au transmis din bot in bot pana le-a pus cineva pe hartie
nu-ti place schimba placa...dar nu-ti subestima folclorul doar pentru ca nu-l cunosti.puneti prea mult pret pe ce va arata astia pe la televizor.folclorul nu e nici pe etno nici pe taraf.
daca esti expert in acest domeniu si stii tot despre tot ce tine de originile noastre si mai ales despre partea artistica a lucrurilor ..si tot ajungi la concluzia ca folclorul nostru e de c***t atunci ,ca si ROMAN, iti accept parerea ca fiind a ta proprie si personala...un lucru care ar tine de gusturi.dar daca nu...
CORECT. Era o emisiune cu Grigore Leshe la radio, in care omul cauta prin diferite sate, catune doine balade diferite obiceiuri vechi ...era foarte tare, te facea sa intelegi multe lucruri...
Andrei wrote:Verdele este culoarea mea preferata. Ash dori sa pot sa am grija de tot verdele din lume
K-Funk wrote:meama, incepe sa-mi fie scarba de aceste discutii si de ideea de "forum" in general...o sa ramaneti doar cativa, cu awareness in frunte. rapperii pulii...
awareness mi se pare foarte real nu inteleg care-i problema ta
fuck thez niggaz man
zi-mi ca nu e adevarat

Atata timp cat nu mai injura aiurea si nu mai vorbeste prostii , it`s fine.
Ps : Dino termina in plm si nu imi mai sterge posturile aiurea
Ps : Dino termina in plm si nu imi mai sterge posturile aiurea
G-MONEY wrote: exista oameni prosti, oameni foarte prosti, oameni extraordinar de prosti..Pai si eladio in care categorie e? Pai ho ca pana la eladio mai avem.
- schumy
- spre 5000 de posturi, e ok
am ascultat azi albumul, unele melodii foarte, foarte tari
daca as fi cantator rep as face feat cu ionel tudorache, acu cat mai traieste
pacat ca suntem contemporani cu trident si andreea balan, as prefera un faramita lambru si un tambal atins cu maiestrie
pusti d'astia teribilisti care blameaza folclorul vor exista intotdeauna
daca as fi cantator rep as face feat cu ionel tudorache, acu cat mai traieste
pacat ca suntem contemporani cu trident si andreea balan, as prefera un faramita lambru si un tambal atins cu maiestrie
pusti d'astia teribilisti care blameaza folclorul vor exista intotdeauna

Kudos Bean!
suna tare 

-
- TheRapist
Interviu Bean (Subcarpați / Șuie Paparude) pentru BSS
La un weekend distanță de la lansarea pe site-ul oficial a albumului Subcarpați la download, ne-am gândit că după o primăvară atât de încărcată de activitate, care a culminat acum cu finalizarea albumului, Bean, care activează simultan în trupele Subcarpați și Șuie Paparude, va fi amabil să răspundă câtorva întrebări. Am fost curioși în legătură cu trecutul, prezentul și viitorul proiectelor Subcarpați, iar ce-a ieșit puteți vedea aici: http://blacksheepsound.ro/interviu-bean ... arude.html

La un weekend distanță de la lansarea pe site-ul oficial a albumului Subcarpați la download, ne-am gândit că după o primăvară atât de încărcată de activitate, care a culminat acum cu finalizarea albumului, Bean, care activează simultan în trupele Subcarpați și Șuie Paparude, va fi amabil să răspundă câtorva întrebări. Am fost curioși în legătură cu trecutul, prezentul și viitorul proiectelor Subcarpați, iar ce-a ieșit puteți vedea aici: http://blacksheepsound.ro/interviu-bean ... arude.html

- psychedeliic
- mr. blonde
mai mult de jumatate materialu rupe la modu grav, cateva piese mai slabute.. dar merg si alea
Big Up pentru Bean. e foarte tare omu pe toate colaborile.

Big Up pentru Bean. e foarte tare omu pe toate colaborile.
- FAD
- adevarat sa mor de nu
Prea şmecher albumu să moară Angelica!
Mai bine taci, dand senzatia ca esti inapt, decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala.
cs.skillsv.ro
www.skillsv.ro
cs.skillsv.ro
www.skillsv.ro
sa-mi bag pula e misto rau.brioooooooooooooooooo_shaaaaa si gnom sunt pe bucataaaaaaaa
lipsa
- HardBeat
- fratele meu tu esti baiat
Buna si piesa si albumul, excelenta ideea lui Bean, big up!
Pentru cei ce inca mai traiesc cu impresia ca folclorul romanesc e pe Etno, Taraf sau chiar la emisiunea Tezaur Folcloric cu Marioara Murarescu, check this out (s-ar putea sa aveti o surpriza):
http://www.youtube.com/user/Fabr1s
ps: Nu stiu daca am voie sa postez astfel de linkuri ca nu am mai intrat de mult pe-aici (daca nu am, sorry!)
Pentru cei ce inca mai traiesc cu impresia ca folclorul romanesc e pe Etno, Taraf sau chiar la emisiunea Tezaur Folcloric cu Marioara Murarescu, check this out (s-ar putea sa aveti o surpriza):
http://www.youtube.com/user/Fabr1s
ps: Nu stiu daca am voie sa postez astfel de linkuri ca nu am mai intrat de mult pe-aici (daca nu am, sorry!)
"visul lui" mi se pare cea mai jmechera de pe album
o da prea tare brio
o da prea tare brio
dar stai frate tu spui ca nu am spate???? am 120 cm fara coate!