intotdeauna la familia au avut clipuri "tari" ... indiferent de piesa
personal, probleme de familie mi se pare cel mai tare clip ... nu mai stiu ce am zis in primele pagini dar morometzii - oamenii mei si parazitzii - in focuri, deasemenea mi se par clipuri tari ...
Deceneu-7 zile si yto sunt adept al vorbei FA CE VREI DAR SA PRODUCA LEI Ctc-Original Verde ptr ca si yo snt un M.C in devenire si nu vreau ca cineva sa ma pirateze si as vrea sa ii rup o mana lu ala care il vinde la orice colt de strada.Ombladon cu Raku si Morometzii-Oamenii mei.Dar ar fi si mai tare un videoclip CTC la piesa Interzis Nefumatorilor sau Nu Stii ptr ca ma regasesc complet in ambele. Pace la toti hopperi.Si va urez un an nou cat mai VERDE PUNETI CUM ZICE RAKU MOROMETELE BAZA PE CAP IN RAP FLUFFY
mafia-o lume nebuna(tare tare ideea clipului)
cheloo ft. Bitza-vicii
dagga ft. catalin-cum am crescut(versuri fara egal)
BITZA-vorbeste vinul(bitza e mult deasupra a ceea ce se intampla in hh-ul din romania!!!)
<<lasa sa curga/sticla sa planga/arunca zaru'/decat sa ma minta altii mai bine paharul>>
_shakeME_ wrote:mafia-o lume nebuna(tare tare ideea clipului)
Da..
Frumos videoclipul, un mesaj un pic diferit (si concret) fata de cel cu care ma obisnuisera mafiotii... dar totusi, cum spunea cu ceva timp in urma nu mai tin minte cine, cele mai reusite clipuri par a fi cele La Familia (Sisu si Puya).