Leasa Dragos - Altfel
- Clue ofSS
- spre 5000 de posturi, e ok
Re: Leasa Dragos - Altfel
Frate...nici eu nu-l suport, dar nu intelege nimeni ca-l doare-n pl de ce ziceti voi aici?
- exerminatoru
- serios, sunt ok
pai tre sa inteleaga si el ca pe noi ne doare in pl de ce canta 

- Clue ofSS
Ignorati-l si va intelege cel mai bine si cel mai frumos 

Nu...asta e genul de om care trebuie obligat frate...tre sa i se bage cu forta ideile in creier... prin orice metoda
.. 

FOUS TA CAGOULE!!!
- Eladio wutanghiddenmember
stii ce echipa ii place, deci stii cand si unde sa il gasesti (vezi cand joaca rapidul in casa). stii ce emisiune prezinta, deci stii de la ce ora si unde sa il gasesti. de ce nu te duci sa ii bagi ideile in creier cu forta? sigur leasa e de treaba si iti aduce si o tastatura sa te simti mai in largul tau, ca fara e greu, te-nteleg. Leasa, ce spui?Gecko wrote:Nu...asta e genul de om care trebuie obligat frate...tre sa i se bage cu forta ideile in creier... prin orice metoda..
www.hiphopdinromania.org
36 de producători, un singur interviu
http://www.hiphopdinromania.org/2013/06 ... atori.html

Nu ma intereseaza ce echipa ii place... nu, nu stiu ce emisiune prezinta... nici el probabil nu stie ce emisiune prezinta... astea le stii doar tu, prietenasul lui, pisicuto. A-i baga ideile in cap cu forta nu inseamna ca eu am propus hai sa-i dam in bot lui Leasa... atat doar...cred ca mi-ar fi mai usor fara tastatura decat ti-ar fi tie... asta o mai intelegi puisor? Leasa nu tre sa mai spuna nimic. Daca tace in continuare ar fi frumos din partea lui si ar fi primul pas spre "Salut, sunt Leasa si nu am mai fost un ciudat de 3 zile". Ciao 

FOUS TA CAGOULE!!!
ba tu esti vreo pizda si o arzi drept pula ? auzi la el, "puisor".
si nu e vorba ca nu vrei sa i-o dai in bot, problema e ca nu poti. multi pe aici se dau zmei si in realitate se caca moale. stiu prea multe exemple si exemplele stiu alte exemple.

www.hiphopdinromania.org

tu esti unul dintre exemple alea probabil daca stii atat de multe smardoiule. Si e vorba ca nu vreau... nu am nimic cu omul atat de personal... dar tu esti prea destept ca sa intelegi chestii atat de simple nu? 

FOUS TA CAGOULE!!!
practic, doar mananci cacat aiurea. teoretic la fel.Gecko wrote:tu esti unul dintre exemple alea probabil daca stii atat de multe smardoiule. Si e vorba ca nu vreau... nu am nimic cu omul atat de personal... dar tu esti prea destept ca sa intelegi chestii atat de simple nu?
www.hiphopdinromania.org

Gecko wrote:Nu, e ok ca a vorbit in numele nostru... a stiut ce face... e ok daca iti vezi de treaba ta indeferent ca e prost sau bun ce faci...dar in momentul in care tu ai cunostinte muzicale aproape zero (daca ai cunostinte muzicale e mai grav) si sustii sus si tare ca ce ai facut tu e mult peste ceva tare, atunci esti ori inconstient, ori atat de afon incat tie chiar ti se pare ok ce faci tu, ori esti genul de retard care nu a avut niciodata prea multi prieteni si incearca mereu sa fie in centrul atentiei prin orice modalitate...si am cunoscut genul asta de persoana (genul de om care te contrazice, apoi se contrazice si pe el daca trebuie sa te contrazica din nou, si toate astea ca sa primeasca atentie) iar tu te apropii foarte mult... las-o moarat frate odata... esti un nimeni, nu esti cunoscut, nu faci ceva "constructiv", esti doar un mare ciudat... pleaca ...nu te vrea nimeni!...pun pariu ca sunt oameni care nu te vor in tara asta...pleaca! ...ciudatule
Iti multumesc foarte mult pentru acest mesaj foarte interesant pe care l-ai postat aici. Cred ca ar trebui sa primesti un premiu. Ii rog pe cei care se ocupa de acest minunat forum care ne formeaza ca oameni sa se gandeasca serios la aceasta propunere!!!
Foarte frumoasa aceasta fotografie!!!!Gharaa wrote:
Acest mesaj iti face cinste intr-o anumita masuraClue wrote:Frate...nici eu nu-l suport, dar nu intelege nimeni ca-l doare-n pl de ce ziceti voi aici?

Te salut si iti multumesc pentru mesajul postat pe acest topic deschis pe minunatul forum care ne formeaza ca oameni! Te rog frumos sa-mi explici ce inseamna "pl" ca sunt 2 optiuni: una - acea chestie cu care eu ma duc la femei si voi cu ea la veceu si a 2-a varianta - orasul ploiesti. Iti multumesc anticipat pentru raspunsul pe care-l vei da!exerminatoru wrote:pai tre sa inteleaga si el ca pe noi ne doare in pl de ce canta
Am vazut ca arunci cu caramizi... Te anunt ca un om de succes este acela care, cum prea bine zice David Brinkley, poate construi o fundatie solida din caramizile pe care altii le-au aruncat in el. Iti urez din suflet toate cele bune cu conditia sa fie ceva constructiv!!!Gecko wrote:Nu...asta e genul de om care trebuie obligat frate...tre sa i se bage cu forta ideile in creier... prin orice metoda..
Mai mult decat atat. Adresa mea de-acasa este publica: Str. Covasna nr 17, bl F3, sc1, et 4, ap 9, sect 4, Bucuresti. Si nu exista zi in care sa nu am bere...Eladio wutanghiddenmember wrote:stii ce echipa ii place, deci stii cand si unde sa il gasesti (vezi cand joaca rapidul in casa). stii ce emisiune prezinta, deci stii de la ce ora si unde sa il gasesti. de ce nu te duci sa ii bagi ideile in creier cu forta? sigur leasa e de treaba si iti aduce si o tastatura sa te simti mai in largul tau, ca fara e greu, te-nteleg. Leasa, ce spui?Gecko wrote:Nu...asta e genul de om care trebuie obligat frate...tre sa i se bage cu forta ideile in creier... prin orice metoda..
Te rog frumos sa postezi mesajele dupa ce raspund, deoarece imi este incomod sa raspund de 3 ori aceleiasi persoane si este lipsa de respect fata de ceilalti care asteapta raspunsul meu. Puteai foarte usor, din respect pentru oamenii care posteaza pe acest forum minunat care ne formeaza ca oameni, sa folosesti optiunea "mp" si sa-i trimiti direct lui eladio mesajul tau!!!Gecko wrote:Nu ma intereseaza ce echipa ii place... nu, nu stiu ce emisiune prezinta... nici el probabil nu stie ce emisiune prezinta... astea le stii doar tu, prietenasul lui, pisicuto. A-i baga ideile in cap cu forta nu inseamna ca eu am propus hai sa-i dam in bot lui Leasa... atat doar...cred ca mi-ar fi mai usor fara tastatura decat ti-ar fi tie... asta o mai intelegi puisor? Leasa nu tre sa mai spuna nimic. Daca tace in continuare ar fi frumos din partea lui si ar fi primul pas spre "Salut, sunt Leasa si nu am mai fost un ciudat de 3 zile". Ciao
Tu nu contezi pe topicul tau, ce nu intelegi?
...si cu asta am incheiat orice discutie, va pup pe amandoi, bafta si nu mai fi un ciudat.

FOUS TA CAGOULE!!!
leasa, pe cand vom avea ocazia sa te vedem la urban groove?
- exerminatoru
- serios, sunt ok
femeile gonflabile nu intra in categoria "femei"Leasa wrote:Te salut si iti multumesc pentru mesajul postat pe acest topic deschis pe minunatul forum care ne formeaza ca oameni! Te rog frumos sa-mi explici ce inseamna "pl" ca sunt 2 optiuni: una - acea chestie cu care eu ma duc la femei si voi cu ea la veceu si a 2-a varianta - orasul ploiesti. Iti multumesc anticipat pentru raspunsul pe care-l vei da!exerminatoru wrote:pai tre sa inteleaga si el ca pe noi ne doare in pl de ce canta
Rog sa-mi traduca cineva acest mesaj daca se poate.Gecko wrote:Tu nu contezi pe topicul tau, ce nu intelegi?...si cu asta am incheiat orice discutie, va pup pe amandoi, bafta si nu mai fi un ciudat.
Mai exista aceasta emisiune?! Da-mi un link te rog!Yuri Boyka wrote:leasa, pe cand vom avea ocazia sa te vedem la urban groove?
Da! Ai dreptate! Mama ta nu intra in aceasta categorie. Deci niciodata nu o sa am intentii sexuale cu ea, stai linistit!exerminatoru wrote:femeile gonflabile nu intra in categoria "femei"Leasa wrote:Te salut si iti multumesc pentru mesajul postat pe acest topic deschis pe minunatul forum care ne formeaza ca oameni! Te rog frumos sa-mi explici ce inseamna "pl" ca sunt 2 optiuni: una - acea chestie cu care eu ma duc la femei si voi cu ea la veceu si a 2-a varianta - orasul ploiesti. Iti multumesc anticipat pentru raspunsul pe care-l vei da!exerminatoru wrote:pai tre sa inteleaga si el ca pe noi ne doare in pl de ce canta