o parere va rugam: SQN-Spune-mi

Linkuri catre melodiile voastre, albume free, productii, etc. Site-uri cu profil hip-hop

Moderators: dan, DiNO, NskY

Post Reply
koulipak
fratele meu tu esti baiat

o parere va rugam: SQN-Spune-mi

Post by koulipak »

dupa primul material al trupei (mixtapeul Primele 24 ore lansat in aprilie - http://fisierulmeu.ro/32IJVWBZYMEA/SQN- ... -rar.html), baietii de la SQN au dat drumul unui freeleach de pe albumul care va aparea anul viitor

preacher
o viata pe forum

Re: o parere va rugam: SQN-Spune-mi

Post by preacher »

bun.
99.9%
Blacksun
spre 5000 de posturi, e ok

Post by Blacksun »

Merge , nu e ceva care sa-ti rupa capu , dar pare de viitor... Bravo!
Mc-ul al2lea imi palce cel mai mult.
Sleek

Post by Sleek »

Suna bine, bun instrumentalul, dar refrenul, cred eu, trebuia mai sus...al 3-lea mc iese in evidenta. gg !
DexStaR
The Drunken Master

Post by DexStaR »

doar 3 pareri ...la poate cel mai tare material de pe toata prima pagina de promovare download...asta confirma ca un material cu cat e mai bun are cat mai putine pareri si se vorbeste cat mai putin despre el
peepee in ya girl's eyebrow
Swift
rapperu vostru preferat

Post by Swift »

Imi place piesa . Asteptam sa vedem ce o sa iasa ;) . In curand va iesi o piesa In Extremis feat Cypher ... pe viitor mai multe :P :))) . Bafta ! Toti dau foarte bine dar mie imi place Jagger
koulipak

Post by koulipak »

DexStaR wrote:doar 3 pareri ...la poate cel mai tare material de pe toata prima pagina de promovare download...asta confirma ca un material cu cat e mai bun are cat mai putine pareri si se vorbeste cat mai putin despre el
bai eu le-am zis la astia sa o dam pe manele ca asa o sa fim ascultati, dar ei nu... batman, batman. si uite ce iese, vb ta, 3 pareri... din care una e a lui swift caruia ii multumesc pt post dar nu era nevoie sa faca exces de politete :D
PS: swift, faptul ca iti plac eu cel mai mult dar faci piesa cu chris o iau tot ca pe un compliment. inteleg ca nu te simti pregatit pt mine... :mrgreen:
Megiddo
The Meggido

Post by Megiddo »

Cea mai buna parte e masteringul :lol:

glumesc

Mie pe piesa asta cel mai mult imi place Jager... desi vocea lui a dat batai de cap la master :)
Image
http://www.facebook.com/MegiddoProductions
breakyoself wrote:hi-fi e perversa
koulipak

Post by koulipak »

ai faut treaba foarte buna, ti-am zis.
PS: ce sa fac mah daca am plamani puternici si ala la studio se culcase? am dat numai in rosu:))
MCBecks

Post by MCBecks »

koulipak wrote:
DexStaR wrote:doar 3 pareri ...la poate cel mai tare material de pe toata prima pagina de promovare download...asta confirma ca un material cu cat e mai bun are cat mai putine pareri si se vorbeste cat mai putin despre el
bai eu le-am zis la astia sa o dam pe manele ca asa o sa fim ascultati, dar ei nu... batman, batman. si uite ce iese, vb ta, 3 pareri... din care una e a lui swift caruia ii multumesc pt post dar nu era nevoie sa faca exces de politete :D
PS: swift, faptul ca iti plac eu cel mai mult dar faci piesa cu chris o iau tot ca pe un compliment. inteleg ca nu te simti pregatit pt mine... :mrgreen:
Mea culpa... eu l-am recomandat pe Cypher pentru un feat. cu Swift si esra, si asta dupa ce am auzit primul vostru material, si in special piesa "Cypher side", care mi se pare de departe cea mai buna de pe "Primele 24 de ore". In legatura cu piesa asta, imi mentin parerea ca Cypher e sclipitor cateodata, dar aici si ceilalti doi MCs dau foarte foarte bine (al doilea seamana putin cu DeZeA de la 10tone si asta nu poate sa fie decat bine, iar al treilea e smechereanu prin atitudinea aia mai agresiva) si nu pot sa spun decat ca materialul urmator promite... sper sa se si tina de promisiune!
Exile
scuip tot, liniste

Post by Exile »

E ok, imi place.
koulipak

Post by koulipak »

mama... ce de "feedback" ! :mrgreen: multumim :bow:
Post Reply