(Eladio) Salut si bine ai venit pe
http://hiphopdinromania.blogspot.com .
(Preafericitu'nv140) Calde salutari de la Ramnicu Valcea tuturor celor care urmaresc acest Blog. Multumesc pentru interesul fata de personajul Preafericitu'nv140
(Eladio) Hai sa o luam treptat. Din cate stiu eu, pana in 2003 ai fost membru al trupei Ultimu' Cuvant. Ce amintiri ai din acea perioada?
(Preafericitu'nv140) Perioada in care am facut parte din aceasta trupa a fost perioada cea mai frumoasa din toata experienta muzicala pe care am acumulat-o, "Chocolate Time"- ul pionieratului meu in muzica. Pe vremea respectiva stiam despre mine ca sunt un ascultator de muzica ce a avut oportunitatea sa se invarta printre oameni care aveau ca activitate de baza muzica. Mi-am zis ca as fi nebun sa nu profit sa imi incerc si eu aptitudinile. Asa am adus in studio primele versuri - creatie personala. In trupa Ultimu' Cuvant am descoperit ca pot sa imi exprim parerile liber in muzica si in acelasi timp am si o masa de oameni care sa ma asculte. Bineinteles, la vremea respectiva publicul meu era in unanimitate din Ramnicu Valcea. Abia dupa ce am aderat la veRbal am reusit sa trec de granitele orasului meu.
(Eladio) Ai intrat in 2008 in Killah Records si Verbal si dupa circa un an ai "iesit". Cum a fost experienta cu cei 2 si tot ce se intampla acolo?
(Preafericitu'nv140) Killah Records este un label care a existat de mai multa vreme, dar care a fost promovat abia in perioada in care m-am "lipit" la trupa veRbal. Bineinteles, Killah Records a avut alte valente pana cand a fost regandit impreuna cu Baboi si K-rie, dar exista. Daca priviti cu atentie clipul primei mele piese realizat in 2000 o sa observati cateva insertii cu numele Killah Records. Nu a fost niciodata promovata la nivel national pentru ca nu am avut sustinerea, resursele si puterea de a o face la vremea respectiva. Am aplicat-o mai tarziu legal si am si promovat-o impreuna cu colegii mei din veRbal, cand K-rie si-a luat inima in dinti si a hotarat sa isi faca firma pentru a lucra materiale muzicale intr-un cadru legal. Experienta mea alaturi de colegii din veRbal a fost benefica. Alaturi de ei am invatat ce inseamna munca de echipa. Mi-am dezvoltat calitati manageriale, am mai castigat si putin teren la "tehnica", intr-un fel simt ca alaturi de veRbal mi-am definit stilul. Nu ma consider un artist care exceleaza in acest gen muzical, dar stiu sigur ca ma deosebesc de multi altii care au tot timpul promovare si totodata un loc mai in fata decat am eu.Preafericitu v5 CRS
(Eladio) A urmat BECIU’ LU’ NEACSU’ Entertainment. Ce artisti trec pe acolo si ce trebuie sa stie cei ce vor sa treaca pe la BECIU’ LU’ NEACSU’ Entertainment?
Citeste tot interviul aici: http://hiphopdinromania.blogspot.com/20 ... icitu.html