Leasa Dragos - Altfel
-
- spre 5000 de posturi, e ok
Re: Leasa Dragos - Altfel
plm cred ca ideea e ca noi cand eram mici (ne dam seama acum) apreciam altfel lucrurile, nu eram indiferenti, ne bucuram de cel mai mic cadou,bomboana,minge,mos craciun, gradinita, ghiocei, doamna invatatoare,etc. noi ne duceam cu sania si ne rupeam toate alea si plm, acum parintii te duc sa iei cursuri de dat cu sania inainte. oricum, presupun ca asta tine de evolutia noastra ca oameni. n-avem noi cum sa stim ce-or sa simta despre astazi peste 10 ani copiii aia de arunca bomboanele.
e ok piesa, apreciez munca depusa la clip si toate astea, pacat ca e construita pe un cliseu ieftin "nu mai e cum era odata".lumea se va schimba mereu, iar noi nu putem decat sa ne adaptam sau sa o parasim.
"mi-as dori" de pe contradictoriu merita un clip.
- James Carter
- Mugiwara
Perfect de acord cu tine.cataconic wrote:"mi-as dori" de pe contradictoriu merita un clip.

pra pra
- Suzy
- Viata mea e pe forum. w00t!
cand eram copii le reprosam parintilor, bunicilor ca nu ne inteleg, ca se luau de noi aiurea, dar vad ca am ajuns ca ei plm.cataconic wrote:e ok piesa, apreciez munca depusa la clip si toate astea, pacat ca e construita pe un cliseu ieftin "nu mai e cum era odata".lumea se va schimba mereu, iar noi nu putem decat sa ne adaptam sau sa o parasim.

Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
- Clue ofSS
- spre 5000 de posturi, e ok
+LikeSuzy wrote:cand eram copii le reprosam parintilor, bunicilor ca nu ne inteleg, ca se luau de noi aiurea, dar vad ca am ajuns ca ei plm.cataconic wrote:e ok piesa, apreciez munca depusa la clip si toate astea, pacat ca e construita pe un cliseu ieftin "nu mai e cum era odata".lumea se va schimba mereu, iar noi nu putem decat sa ne adaptam sau sa o parasim.
"mi-as dori" de pe contradictoriu merita un clip.sa ne luam de astia mici, ca nu-s ca noi. dubios...
Va salut si va multumesc pentru parerile legate de videoclip. Imi cer scuze pentru faptul ca am lipsit atat de mult si n-am mai postat pe acest forum minunat care ne formeaza ca oameni, dar am fost in studio alaturi de putinii oameni care mai muncesc in aceasta tara. Acum am luat o mica pauza si vreau sa va asigur ca in curand voi mai da drumul pe net, total gratuit, unei alte piese. Va rog frumos sa va transmiteti parerile sincere, iar daca aveti intrebari va voi raspunde cu cea mai mare placere.
Asa cum v-am obisnuit, imi tin promisiunea si va prezint o piesa noua:
- FAD
- adevarat sa mor de nu
Caterinca=]]!
Aia cu naighba a fost.. ddddddddddddiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssssssss!
Aia cu naighba a fost.. ddddddddddddiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssssssss!
Mai bine taci, dand senzatia ca esti inapt, decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala.
cs.skillsv.ro
www.skillsv.ro
cs.skillsv.ro
www.skillsv.ro
Va salut pe toti cei care postati/cititi pe acest minunat forum care ne formeaza ca oameni. Alaturi de putinii oameni care mai muncesc in tara asta, am hotarat sa va spun ca albumele "Leasa Dragos - Servicii de consultanta", "Rappa - Ingeri cu coarne", "Rappa si Leasa - Rapid 86" si "Rappa si Leasa - Contradictoriu" sunt disponibile la download gratuit pe http://www.granatarecords.com - Asteptam, eu si putinii oamenii care mai muncesc in aceasta tara, parerile voastre. Aici. Pe minunatul forum care ne formeaza ca oameni. Iar daca aveti intrebari va voi raspunde cu cea mai mare placere.
imi suna bine asta desi intotdeauna mi s-a parut ciudat timbrul tau vocal dar la asta chiar nu ai ce face. spor
P.S. : fara nicio legatura cu piesa ta te intreb cum isi alege "Libertatea" piesele pe care le promoveaza?
P.S. : fara nicio legatura cu piesa ta te intreb cum isi alege "Libertatea" piesele pe care le promoveaza?
Sincer iti spun: habar nu am!
piesa e frumoasa,o stiu demult
clipu e realizat profi,fain de asemenea...dar,nush,cand te uiti asa la el...ok,ii vezi pe copiii astia alergand si numarand dobitoace,dar nu ti se pare ca sunt prea putini?si...strada aia e prea pustie,sunt doar aia 3-4 copii...nush,imaginea aia se potriveste mai mult realitatilor astora decat celor de atunci...si terenu ala de tenis si plm...noi jucam prin parcare,printre blocuri,PE STRADA...sau,eventual...aveam un teren vai mortisorii lui mai tot timpu ocupat de aia mari la liceu de langa mine...da fara plase la porti &shit cum vazui prin clip,intelegi?
cat despre comentarii,ok,suntem liberi,open minded,cum vreti voi da hai in plm sa invatam ce-i ala respectu si responsabilitatea(indiferent de modu de gandire,pe baza acestor 2 valori morale-atentie!neimpuse de nicio societate,ba chiar marginalizate-se poate cladi orice sistem,chiar si unul nou).
daca fiu-meu sau fie-mea face asa ceva,sau aud de la cineva,il/o bat de se caca/pisa pe el/ea,si cand imi mai cere bani sa-si ia nush ce,il/o trimit la munca/produs sa vada cum se fac banii.sa vina la mine protectia copilului sa vezi ce-mi bag pula-n mortii lor.
s-a ajuns aici pt ca parintii nu mai stiu sa dea o educatie nu mai stiu cand sa-i ofere unui copil o libertate sau o pedeapsa,nu mai stiu cum sa intocmeasca un minim set de reguli,pe care copilu ala daca nu le respecta sa-l faci sa le respecte prin metode mai mult sau mai putin dure,sa-ti petreci timpu cu el,sa-l inveti cacaturi,sa-l inveti cum se invata cacaturi(sa suteze o minge,sa arunce la un cos,sa dea calumea cu pumnu,nu sa-l duci la nush ce club de parveniti-auzi,cursuri de dat cu sania-AHAHAHAHAHA=))))))),eu am invatat toate cacaturile astea singur,cu astia din cartier),sa-i arati ca te intereseaza de el in plm.
nici parintii mei nu mi-au dat cea mai tare si corecta educatie,dar mi-au inoculat intr-un timp foarte scurt aceste 2 valori:respectu si responsabilitatea(restu cacaturilor gen etica,morala,etc,pt mine sunt apa de ploaie),iar eu,bineinteles ca voi prelua modelul lor educational.
clipu e realizat profi,fain de asemenea...dar,nush,cand te uiti asa la el...ok,ii vezi pe copiii astia alergand si numarand dobitoace,dar nu ti se pare ca sunt prea putini?si...strada aia e prea pustie,sunt doar aia 3-4 copii...nush,imaginea aia se potriveste mai mult realitatilor astora decat celor de atunci...si terenu ala de tenis si plm...noi jucam prin parcare,printre blocuri,PE STRADA...sau,eventual...aveam un teren vai mortisorii lui mai tot timpu ocupat de aia mari la liceu de langa mine...da fara plase la porti &shit cum vazui prin clip,intelegi?
cat despre comentarii,ok,suntem liberi,open minded,cum vreti voi da hai in plm sa invatam ce-i ala respectu si responsabilitatea(indiferent de modu de gandire,pe baza acestor 2 valori morale-atentie!neimpuse de nicio societate,ba chiar marginalizate-se poate cladi orice sistem,chiar si unul nou).
daca fiu-meu sau fie-mea face asa ceva,sau aud de la cineva,il/o bat de se caca/pisa pe el/ea,si cand imi mai cere bani sa-si ia nush ce,il/o trimit la munca/produs sa vada cum se fac banii.sa vina la mine protectia copilului sa vezi ce-mi bag pula-n mortii lor.
s-a ajuns aici pt ca parintii nu mai stiu sa dea o educatie nu mai stiu cand sa-i ofere unui copil o libertate sau o pedeapsa,nu mai stiu cum sa intocmeasca un minim set de reguli,pe care copilu ala daca nu le respecta sa-l faci sa le respecte prin metode mai mult sau mai putin dure,sa-ti petreci timpu cu el,sa-l inveti cacaturi,sa-l inveti cum se invata cacaturi(sa suteze o minge,sa arunce la un cos,sa dea calumea cu pumnu,nu sa-l duci la nush ce club de parveniti-auzi,cursuri de dat cu sania-AHAHAHAHAHA=))))))),eu am invatat toate cacaturile astea singur,cu astia din cartier),sa-i arati ca te intereseaza de el in plm.
nici parintii mei nu mi-au dat cea mai tare si corecta educatie,dar mi-au inoculat intr-un timp foarte scurt aceste 2 valori:respectu si responsabilitatea(restu cacaturilor gen etica,morala,etc,pt mine sunt apa de ploaie),iar eu,bineinteles ca voi prelua modelul lor educational.
genialBoka wrote:piesa e frumoasa,o stiu demult
daca fiu-meu sau fie-mea face asa ceva,sau aud de la cineva,il/o bat de se caca/pisa pe el/ea,si cand imi mai cere bani sa-si ia nush ce,il/o trimit la munca/produs sa vada cum se fac banii.sa vina la mine protectia copilului sa vezi ce-mi bag p***-n m**** lor.