MATTAFIX
Moderator: .etalosed
MATTAFIX
MATTAFIX - Signs Of A Struggle (2005) !!!
Un album foarte tare...mie mi-e greu sa-l incadrez intr-un anumit gen dar e clar ca nu ma mai satur de el....
Piesa "Big City Life" are si un clip care e pe mtv...
Recomand piesa "11:30" !!!!!
Un album foarte tare...mie mi-e greu sa-l incadrez intr-un anumit gen dar e clar ca nu ma mai satur de el....
Piesa "Big City Life" are si un clip care e pe mtv...
Recomand piesa "11:30" !!!!!
Strictly known for busting up your head frames !
Kiar tari baietzashii astia ....eu n-am ascultat tot albumu` ...decat piesa "Big City Life" ...au un stil mai...deosebit
eu nj in ce stil sa-i incadrez...dar au o tenta de rap in ei...sau cel putzin aja mi se pare mie
. Pace !

6 Grade Studio
www.myspace.com/6gradecrew
www.myspace.com/6gradecrew
Sar'na.
Dupa ce-l ascult cap-coada poate dau si eu o parere despre el; pana atunci pot spune doar ca piesa Big city life e "beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetoooooooon". Rupe - nu pentru ca are clip si a fost intens difuzata in media, ci pentru simplul motiv ca... mi-a placut din prima clipa.
Now, let's see...
Dupa ce-l ascult cap-coada poate dau si eu o parere despre el; pana atunci pot spune doar ca piesa Big city life e "beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetoooooooon". Rupe - nu pentru ca are clip si a fost intens difuzata in media, ci pentru simplul motiv ca... mi-a placut din prima clipa.

Now, let's see...

-
- /\/\/\/
Am ascultat albumul...
Sa zic si eu ca.. imi place stilul. E mai .. "alternativ d-ala", dar e totul ok, asta chiar imi place, pentru ca nu are pretentii de a fi si nici vreo legatura cu hip hop-ul, in afara de beaturi si unele incercari ale emcee-ului de a "livra" pe alocuri pasaje cu iz rap
Un album "chill" ca sound, de relaxare per ansamblu. Prinde chiar bine... piese preferate, ca sa zic asa: big city life, impartial, the means (chitara aia e bestiala), 11:30, cradle.
Sa zic si eu ca.. imi place stilul. E mai .. "alternativ d-ala", dar e totul ok, asta chiar imi place, pentru ca nu are pretentii de a fi si nici vreo legatura cu hip hop-ul, in afara de beaturi si unele incercari ale emcee-ului de a "livra" pe alocuri pasaje cu iz rap

-
- tanar
- Kaen Shine
- Shiftee