Maximilian - Maxim, am spus!!! (Album 2013)
- ShannonTHB
- dimineata verific forumu
- James Carter
- Mugiwara
-
- fratele meu tu esti baiat
Re: Maximilian - Maxim, am spus!!! (Album)
mancamiai pula cu muzica ta cu tot.
admin edit: sunt convins ca este cea mai frumoasa urare pe care ai facut-o vreodata. totodata, un prilej numai bun de a capata si un ban pe care am remarcat ca il cauti de mult timp.
admin edit: sunt convins ca este cea mai frumoasa urare pe care ai facut-o vreodata. totodata, un prilej numai bun de a capata si un ban pe care am remarcat ca il cauti de mult timp.
sa ne cacam pe muzica lu asta si pe cei care il promoveaza si il asculta.acest ev mediu pe care romania il traverseaza acum nu putea avea alte varfuri decat niste semianalfabeti gen maximilian care isi promoveaza albumul pe spatele unei reclame al carei slogan il folosesc toti cocalarii de prin max, cocalari pe care lumea de pe aici ii refuza desi stau cot la cot cu ei la concertele unor pseudoartisti.si cand zic pseudoartist deja ii ridic prea mult din mocirla cu muzica ieftina si vieti atat de neinteresante incat abia asa ajung interesante si digerabile pentru toata lumea.totul e can can.
La multi ani maxi maxi !!
- James Carter
- Mugiwara
Iustin wrote:sa ne c***m pe muzica lu asta si pe cei care il promoveaza si il asculta.acest ev mediu pe care romania il traverseaza acum nu putea avea alte varfuri decat niste semianalfabeti gen maximilian care isi promoveaza albumul pe spatele unei reclame al carei slogan il folosesc toti cocalarii de prin max, cocalari pe care lumea de pe aici ii refuza desi stau cot la cot cu ei la concertele unor pseudoartisti.si cand zic pseudoartist deja ii ridic prea mult din mocirla cu muzica ieftina si vieti atat de neinteresante incat abia asa ajung interesante si digerabile pentru toata lumea.totul e can can.
Si cu ce moloz te deranjeaza pe tine cum isi promoveaza Maximilian albumul si ce slogan are. Iti apare dimineata la ora 5 Maximilian in fata geamului si iti tipa : "Maxim am spus!" ? Fiecare asculta ce vrea maciuca lui, atata timp cat nu deranjeaza pe nimeni.
pra pra
la multi ani Maxi si multi bani sa moara haterii asea:))
La multi ani,Maximilian!
ba baieti,e simplu,nu va place,nu ascultati...ce,credeti ca mie-mi place ca apar trenduri din ce in ce mai retardate la care vad ca adera oameni calumea,si ca unii artisti slabi din punctu meu de vedere sunt promovati in exces,in timp ce altii foarte tari stau pe manta?daaa...plm...ma pis pe ele de trenduri si ascult ce-mi place.
p.s:nu ma refer la maximilian...si light nu inseamna neaparat slab(parerea mea).
noroc!
ba baieti,e simplu,nu va place,nu ascultati...ce,credeti ca mie-mi place ca apar trenduri din ce in ce mai retardate la care vad ca adera oameni calumea,si ca unii artisti slabi din punctu meu de vedere sunt promovati in exces,in timp ce altii foarte tari stau pe manta?daaa...plm...ma pis pe ele de trenduri si ascult ce-mi place.
p.s:nu ma refer la maximilian...si light nu inseamna neaparat slab(parerea mea).
noroc!
nu.nu e asa simplu.nu e vorba de ascultat.ca nu ascult.e vorba ca astfel de specimene exista in primplanul acestei lumi si turma da din cap.nu vreau sa inchid ochii ca maximilian sa dispara.vreau sa dispara.diferenta.maximilian&co sunt pe acelasi palier cu adrian cristea botezatu lady gaga si tot ce e la televizor in general doar ca ei sunt repari.si ce daca sunt repari ii bagam in hora lumea danseaza fericita lumea merge mai departe.daca intrebi un pustan daca asculta maximilian si va spune da si daca il mai intrebi ce altceva asculta si iti va spune niste yna myna gina lulu ciuku voltaj ar trebui sa te puna pe ganduri.stiu ca asta nu se intampla cu voi caci e bine sa nu prea gandesti.e bine asa cum e.bitu merge bine rime IARBA mare paranghelie.daca pe acelasi pusti il intrebi de michelangelo, donatelo, rafaelo si leonardo iti va spune ca sunt testoasele ninja.si asta este trist.dar la modul...foarte trist.e bezna tare dar lumea e fericita avem iar spice shopuri si centrul vechi arata ca o piata din ferentari peste care am trantit niste vitrine bine luminate.maximilian o sa dispara intr-un an si o data cu el si restu dispare si viata voastra si tragand linie da cu minus.am fost fan parazitii si suie paparude mai copilule sa nu uiti asta...iti las in testament cd-ul meu original cu guess who si ala o sa spuna...cine pula mea sunt astia senilule?!nu sunt nimeni.sunt niste morti.ca si voi.
sa fii tu al dracu' iustine...Iustin wrote:daca pe acelasi pusti il intrebi de michelangelo, donatelo, rafaelo si leonardo iti va spune ca sunt testoasele ninja.

- creTzu
- aka Cascarino sau Nelu
da ! o sa fiu eu ala care incepe ! du-te ba in pula mea cu penibilitatile astea ! sunteti si voi acesti deschizatori de drumuri ! acesti oameni care OBSERVA ! pe mine unu ma plictisiti maxim pentru ca aburii va depasesc potentialu. Mi se rupe ! da , piesele mele sunt de kkt si nu ma intereseaza ! hai luati-va de ele ! toti ceilalti gandesc la fel doar ca-i jeneaza sa va spuna ! ne doare in pula de ce spuneti voi, prieteni. Nu sunt maxim fan maxi
doar observ. Ca o sugeti grozav de mult si la modu frustrant . Sunteti fix trolli amandoi si mai bine v-ati vedea de treburile voastre decat sa aveti impresii din astea. Si da, ma doare in pula. Ne intalnim oricand daca e vorba de gangstereala. ma refer la prietenii iustin si "tiganu".

Mi-a placut destul de mult albumul ala "Volummul la maximilian" dar piese ce au urmat, jale. Mai ales melodia aia "Has Has" mi se pare o petarda nenorocita, dar asa sunt astia de la Okapi o ard chill si ierbivori,
- Iancu-Alex
- tanar
"Pe net e prea multa mancatorie.Ca cica daca vrei bani din rap asta e blasfemie.Da' n-am de gand sa astept acceptul vostru.Criticati ca-i dreptul vostru.Cacamas pe rap-ul vostru."
Baga-n cap ca rapu' in tara nu-l fac doar bucurestenii.
vostru vostru vostru
RIMEAZA
RIMEAZA
mie nu imi place maxi , da' cretzu are dreptate, unii sunt penibili pe forumul asta, dau verdicte si se cred atotstiutori.