nu ma refeream neaparat sa fii mega mort. ca asa, daca iti baga si salam te simti blana. dar ziceam ca totusi rusko si astia sunt chiar mega ok pentru party.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
Suzy wrote:si la party ce faci? ti-o dai pe james blake si dormi pe canapele? e foarte tare muzica asta, dar nu merge la orice ocazie. la un party de ala nebun cu 1000 de oameni intra blana un rusko, un borgore cateodata, sau altii.
cam asa e... Ma rog... ideea e sa stii la ce sa te astepti cand mergi la un party dubstep. Daca ar veni un Burial la noi, fii sigur ca n-ai dormi pe canapea asteptand sa dea borgore cu drujba )
asta clar. dar zic asa, ca nu merge sa ti-o arzi numai pe dubstep de asta la fiecare party. si asta se aplica si invers. oricum, nici nu se pune problema, ca la noi sunt numai party-uri de dubstep cu grohaituri de porc, drujbe si alte nebuneli.
Inainte sa rup forumu', trebuie sa-mi fac canonul.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD
Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....
Suzy wrote:tata a venit aseara la mine in camera si cica "am vazut o nunta gay la tv. cat de frumoasa ai fost."
a skillz revine in ianuarie la fabrica! Moa cum o sa fie!! Face omul niste mash up-uri de iti rupi hainele de pe tine!!
desi l-am pus de vreo 3 ori pe forum, nu am cum sa ma abtin:
tot skrillex
ce vibe au majoritatea pieselor lui, sa-mi bag pula! e de ascultat!!!